keskiviikko 9. toukokuuta 2012

Sirkus saapui Liverpooliin

Chelsea on vain niin sanoinkuvaamattoman surkea joukkue. Se nähtiin jo ties kuinka monennen kerran kun pellelauma saapui Anfieldille, vastassaan Liverpool mikä on vain varjo  niistä paremmista vuosista. Silti nämä surkimukset häviävät 4-1 ja Liverpool hukkasi vielä rangaistuspotkunkin. Eiköhän tämä kerro miksi Chelsean ei kuuluisi olla Champions League finaalissa, itse asiassa sen ei kuuluisi olla koko kilpailussa. Onneksi sitä ei ensi vuonna nähdä Champions Leaguessa, sitä on rukoillut moni jalkapallo fani. Chelsean pelleinä yleisöä hauskuutti ja nauratti pääosin Terry, Ivanovic, Turnbull, Essien ja Fernando Torres. Katsojat saivat koko rahan edestä viihdettä ja meinasivat siinä sivussa kuolla nauruun.

Ross Turnbull: 3.5
Mikä peliäly! Mitkä syötöt! Liverpool saa olla ylpeä siitä että sillä on tällaisia pelaajia joukkuessaan.

Branislav Ivanovic: 3.0
Ei saannut mitään aikaan. Eiku hetkonen, idiootti aiheutti rankkarin Liverpoolille. Tekikö muuta - ei.
Bayernin johto anelee varmaan polvillaan Uefaa että tämä narri saisi pelata finaalissa. Mistä Chelsea löytää tällaista roskaa?

Paulo Ferreira: 4.0
Ai Ferreira pelaa vielä Chelseassa, näytti kylläkin että kuuluisi avaukseen. Ei kämmännyt niin paljon kuin Terry. Hankaluuksi Carrollin kanssa tosin.

John Terry: 1.5
Ala-arvoista jopa Terrylle. Idiootti oli osallisena 3 maalissa. Tämä köntys ei pysy edes pystyssä. Mahdollisesti surkein näkemäni pelaaja, jos surkeimman pelaajan palkinto Ballon d`Merde jaettaisiin niin tämä kaveri olisi moninkertainen voittaja. Chelsea saisi olla niin onnellinen ettei tämä kaveri pelaa finaalissa, eivät välttämättä häviä murskalukemilla vaan ehkä vain 3-0. Ainoa plussa oli se että... sori ei sellaista ollut.

Ryan Bertrand: 3.5
Ehdottomasti parempi kuin Terry mutta silti oli umpisurkea. Suarez vei tätä kaveria mennen tullen ja muutenkin oli pinteessä koko ajan. Saattaa tosin johtua siitä että Terry jätti hänet siihen.

Mikael Essien: 3.5
Yleisö repeää nauruun kun tämä kömpelys kompastelee pallon omaan maaliin. Vaikea sanoa mitä muuta sai aikaan, joka kerta kun Essien koski palloon rupesi naurattamaan niin paljon etten nähnyt mitään

Oriol Romeu: 4.0
Tusinajunnu joka ei näkynyt pelissä ollenkaan. Eipä tosin sählännykkään.

Ramires: 5.0
Teki Chelsean ainoan maalin ja pelasi muutenkin kohtalaisen hyvin.

Fernando Torres: 3.5
Tarjosi yleisölle kunnon viihdettä. Fanit nauroivat Torresin surkeuden takia mutta myös ilosta. Siitä ilosta että pääsivät tästä turhakkeesta eroon.

Florent Malouda: 3.5
Näytti jälleen miksei kuulu avaukseen.

Daniel Sturridge:3.5
Samanlainen roska suoritus kuin Newcastlea vastaan.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti