keskiviikko 2. toukokuuta 2012

Mikä on kurapallo joukkue?

Kurapallo joukkueen määritelmä ei tule vain siitä että pelaa huonosti, muutkin asiat voivat tehdä joukkueesta kurajoukkueen. Seuraavassa esimerkkejä.

1. Tuomareista hyötyminen

Määritelmä: Joukkue joka saa selvää hyötyä tuomarin viheltelyistä jatkuvasti.
Miksi? Koska joukkue ei pärjää muuten tai valmentaja käskee tuomarit suosimaan joukkuettaan.
Esimerkki joukkue: Manchester United
Esimerkki valmentaja: Alex Ferguson

2. Nössö joukkue

Määritelmä: Pelaa naurettavaa kilpikonna puolustusta tai muuten vaan raukkamaista peliä tosipaikan tullen
Miksi? Koska joukkueen taso on mitä on ja on pakko pelata nössösti. Toinen vaihtoehto on että valmentaja on raukkamainen tyyppi.
Esimerkki joukkue: Chelsea, Internazionale
Esimerkki valmentaja: Jose Mourinho

3. Väkivaltainen peli

Määritelmä: Joukkue yrittää tahallisesti vahingoittaa toisen joukkueen pelaajia saadakseen selvää hyötyä rampautuneista pelaajista.
Miksi? Joukkueen pelaajat on käsketty tekemään näin koska ovat muuten niin avuttomia ja aivottomia etteivät pysty muuhun tai joukkueen puolustus on niin surkea.
Esimerkki joukkue: Manchester United, Real Madrid
Esimerkki valmentaja: Jose Mourinho

4. Raharikkaat

Määritelmä + Miksi? : Joukkue jolla ei ole kummoista historiaa myydään miljardöörille joka ostaa sinne heti kalliit huippupelaajat ja joukkue on periaatteessa vain rahaa. Ketään ei kiinnosta pelata seuralle muusta kuin rahasta. Toinen vaihtoehto on että joukkue on menestyksekäs mutta alentuu samaa raha pelleilyyn.
Esimerkki joukkue: Chelsea, Manchester City, Real Madrid, PSG, Anzhi






28 kommenttia:

  1. Tekstin ensimmäinen osio pitää loistavasti paikkansa. Manu saa kiittää tuomareita ainakin kaikista 2000- luvulla saavuttamistaan mestaruuksista. Mieleen tulee Spursin kokema oikeusmurha Old Traffordilla, jossa pallo oli ainakin pari metriä maalissa, mutta ei korruptoituneen tuomarin mielestä. Viimeisimpänä tulee mieleen Webbin pelin oikeusmurha. Olisi oikeus ja kohtuus jos kyseinen limanippu jäisi ilman valioliiga pyttyä tällä kaudella.

    Man Utd leading injury time 1-3 min.
    Man Utd losing injury time 5-8 min.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Man Utd-QPR pelin tapahtumia ei voi edes järjellä selittää. Se peli todisti sen että Manusta koitetaan tehdä väkisin mestaria. Young on muuten valioliigan oksettavin pelaaja.

      Poista
    2. Aivan näin, united yritetään saada väkisin mestariksi joka vuosi. Tuomarivirheitä tulee joka pelissä, myös tuo lisäaika muutos riippuen onko united tappiolla vai johdossa on täysi vitsi, se on suuri etu

      Poista
    3. No jos vielä mietitään niin tulee mieleen myös tuo viime vuoden mestareiden liigan finaali, manun maali oli selvä paitsio, onneksi barcelona vei sen kuitenkin.

      Poista
  2. Barcelonan voi lisätä ykköseen ja neloseen.

    VastaaPoista
  3. Barcelona saa suhteessa harvoin tuomariapu, se on eri juttu että niitä tulee välillä tärkeissä paikoissa. En laskenut barcelonaa neljänteen osioon koska määritelmä pitää paikkansa, jos la masiasta on tullut barcan kokoonpanoon 10 kaveria ja vain muutama ostettu ei voida sanoa että se perustaa menestyksensä rahaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. FC Barcelona käyttää eniten rahaa palkkoihin. Enemmän kuin mikään muu seura missään lajissa maailmassa.

      Poista
    2. Barcelonan kasvatit(eli ilmaisia)tekevät niin paljon töitä että ansaitsevat ihan kohtuulliset palkat. Mitäs joku yaya toure ansaitsee, naurettavaa kun vertaa vaikkapa messiin joka tekee jotain oikeesti palkkansa eteen.

      Poista
    3. Enemmän kuin mikään muu seura missään lajissa maailmassa.

      Muistelesin että eniten palkkoja maksaa baseball jengi new york jets vai oliki giant no kuitenkin barca oli tuolla listalla muistaakseni 3 ja real lähes samoilla menoilla 4.

      Poista
    4. Barcelona ja real käyttää lähes saman verran rahaa palkkoihin, ei ole vaikea päätellä kumpi on käyttänyt rahansa paremmin

      Poista
  4. Barcelona itseasiassa käytti viime kesänä reilusti enemmän rahaa kuin madrid. Barcelona on myös yleistynyt ostamaan Arsenalin parhaat pelaajat vuosi vuodelta tarjoamalla mielettömiä palkkoja. Henry, Hleb pilasivat uransa näillä siiroilla, samoin on käymässä Cescille. Toivottavasti RvP:ltä löytyy sen verran järkeä, ettei lähde kesällä sukelluskurssien kautta Barcelonaan.

    VastaaPoista
  5. Tuossa äänestyksessä Inter on aivan turha, ei tule saamaan yhtään ääntä. Sen tilalla kuuluisi olla Barcelona tai Man Shitty.

    VastaaPoista
  6. -real on käyttänyt 5 edellisenä vuotena 610 miljonaa pelaajiin, barcelona 410. Barcelona on sentään voittanut mestaruuksia. Myös, harvasta barcelonan hankinnasta on ollut merkittävää hyötyä, kuten ibra, se on turha 65 miljoonaa tuossa summassa, barcelona oisi pärjännyt ilmankin tuota summaa.

    -harva on unohtanut kahden vuoden takaiset tapahtumat champions leaguessa, inter sumputti naurettavasti barcaa ja bayernia vastaan

    VastaaPoista
  7. tuosta 410 voit vähentää ibran lisäksi sen n.30m mikä meni siihen zhirsnostkyyn vittu en osaa kirjottaa mutta ei tainnu pelata 2peliä enempää.

    VastaaPoista
  8. Kyllä, barcan hyöty minkä se on saannut rahalla on olematon realiin verrattuna. Barcelona tekee typeriä hankintoja, se on totta mutta sehän vaan osoittaa ettei se ole riippuvainen rahasta.

    VastaaPoista
  9. Barcelona on ylivoimaisesti kaikkien aikojen paras joukkue, muut saa haaveilla tällaisista pokaalimääristä ja messi on paras

    Mes que un club!

    VastaaPoista
  10. Mielenkiintoista että mielestäsi Real Madridilla ei ole "kummoista historiaa".

    VastaaPoista
  11. "Toinen vaihtoehto on että joukkue on menestyksekäs mutta alentuu samaa raha pelleilyyn". Jospa lukisit kunnolla ensin

    VastaaPoista
  12. Aika tekopyhää jättää Barca mainitsematta tuossa ensimmäisessä kohdassa. Väitätkö todella, ettei Barca ole saanut jatkuvaa tuomariapua etenkin UCL-ratkaisupeleissä? Mieleen tulee lukuisia tapauksia, jolloin tehoton Barca on autettu jatkoon maksettujen dumarien toimesta. Kai muistat van Persien punaisen, filmit Realia vastaan, käsittämättömän farssin SB:llä ja uusimpana pilkun Milania vastaan. Faktat kuntoon!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Barcelona ei hyödy jatkuvasti tuomareista esim. liigapeleissä. Kyllä, noissa tapauksissa se on hyötynyt tuomareista mutta silti se on melko harvinaista

      Poista
    2. Ja jos tälle linjalle lähdetään, niin myös parin vuoden takainen finalisti Bayern kuuluisi tonne listalle. Tuomarilegenda Övrebön hyväksymä paitsiomaali Violaa vastaan auttoi sakemannit jatkoon, ja seuraavassa otteluparissa käsittämätön punainen lähetti Unitedin laulukuoroon. Onneksi Inter palautti finaalissa oikeuden jalkapalloon. Ja kyllä Barcalle vihelletään heppoisia pilkkuja liigassakin.

      Poista
  13. Manchester United tuomari avut: satoja
    Bayern tuomari avut :1

    hieman on eroja

    VastaaPoista
  14. Joopa joo. Tiesitkö muuten, että Mourinho ei olisi ikinä voittanut UCL:ää Porton kanssa, jos Scholesin virheellisesti paitsiona tuomittu maali olisi hyväksytty. Eli United on kärsinyt tuomarivirheistä tärkeissä matseissa useammin kuin hyötynyt niistä.

    VastaaPoista
  15. se ei muuta unitedin mainetta tuomarin lellikkinä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Maine ja totuus on 2 eri asiaa.

      Poista
    2. Maine on mitä on ja totuus on se että united käyttää häikäilemättömästi hyödykseen tuomareita

      Poista
  16. Maine ja totuus on 2 eri asiaa.

    VastaaPoista
  17. Haista *****
    UEFAlona saa kaksin kerroin apuja kuin yksikään noista

    VastaaPoista