torstai 3. toukokuuta 2012

Chelsea 0-2 Newcastle

Chelsea, tämä kurajoukkueen esikuva, lähtee ylimielisesti ja varmana voitostaan Newcastlea vastaan koska he löivät Barcelonan. Nämä idiootti pellet eivät siis tajua kuinka raukkamaisesti he löivät Barcelona, siitä on pelillinen voitto kaukana. Kuka tahansa pystyy voittamaan sillä roska tavalla millä Chelsea voitti Barcelonan. No, onneksi tämä roska sakki palautui maan pinnalle. Huikea Newcastle löi Chelsean vieraissa 2-0. Ei tarvitse tulla edes euroopan suurimpia seuroja vastaan, kun tämä sakki laskee alleen. Totutuun tapaan Chelsea ei saa mitään aikaan kun yrittää pelata normaalia jalkapalloa, ei edes kotikentällään.
Joku kysyi minulta, milloin olet nähnyt Chelsean viimeksi bussipuolustavan?, vastaus on: en ainankaan Newcastlea vastaan ja tulos näkyi.

Petr Cech: 5.0
Ei voi mitään maaleille kun on näin surkea puolustus edessä, hyvä maalivahti mutta kärsii puolustuksesta.

Branislav Ivanovic: 3.5
Juoksi kuin päätön kana välillä Ba:n ja välillä Cisse:n perässä, ei minkäänlaista peliälyä .

John Terry: 3.5
Maailman yliarvostetuin puolustaja oli aivan sekaisin, sijoittuminen oli surkeaa ja ei osaa johtaa joukkuettaan kuten kapteenin kuuluisi, normi esitys siis.

Ryan Bertrand: 5.0
Di Matteo on tajunnut kuinka surkeita puolustajia hänellä on, joten hän yrittää ajaa junnuja sisään. Parempi esitys kuin muilla puolustuksessa, silti jättää parantamisen varaa.

Jose Bosingwa: 5.0
Hoiti oikeastaan aika hyvin tehtävänsä, viihtyi hyökkäyksessä, syötöt olivat hyviä, puolustus peli kärsi jonkun verran.

Ramires: 4.0
Juoksi ympäri ja edestakaisin kenttää saamatta mitään aikaan.

John Obi Mikel: 3.0
Arvosana laski kolmoseen järkyttävän ja ällöttävän taklauksen takia, toivottavasti Tiote pystyy vielä pelaamaan. Tällaiset siat pitäisi ajaa pois jalkapallosta, tämä kaveri kun ei muuta osaakkaan. Pelillisesti ei mitään ihmeellistä.

Raul Meireles: 4.0
Joitain näppäriä syöttöjä mutta ei edistänyt peliä.

Florent Malouda: 4.0
Näytti miksi ei pääse enää avaukseen.

Fernando Torres: 4.0
Kyllä QPR vastaan pystyy tekemään maaleja mutta heti kun tulee vähän kovempi joukkue vastaan, tämä kaveri katoaa heti.

Daniel Sturridge: 3.5
Ei saannut mitään aikaan, tuhri tilaisuuksia ja oli aivan näkymätön. Kun näkyi pelissä, se oli pelkästään negatiivista. Vaihdettiin tauolla.

10 kommenttia:

  1. Ei helvetti, miten voit antaa jonkun 3.5 terrylle, terry oli ainoa syy miksi chelsea ei päästänyt enempää maaleja

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Terry oli se syy miksi Chelsea päästi 2 maalia

      Poista
  2. terryn 3,5 oli osittain naurettava mutta toi sun kommentti oli vielä naurettavampi siis terry on täuysi paska kato pelit kommentoi sitten.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaveri ei jaksa juosta, ei osaa sijoittua ja kun pitää neuvoa puolustusta niin neuvo on "puolustakaa!"
      Ja kyllä, katsoin pelin

      Poista
  3. noh, jos 2 menee omiin ni eikai siinä voi ku kysyä että mitä teki pakit? no ei vaan terry pelas täydellisen matsin mutta hyökkääjät ei puolustanu tarpeeksi ja veskakin oli aivan paska.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Cech pelasi hyvin, muu joukkue oli surkea ja pahimpana Terry

      Poista
  4. ''Fernando Torres: 4.0
    Kyllä QPR vastaan pystyy tekemään maaleja mutta heti kun tulee vähän kovempi joukkue vastaan, tämä kaveri katoaa heti.''
    Tämä kaveri teki maalin Barcelonaa vastaan, mikä varmisti Chelsean finaalipaikan. Vai onko mielestäsi QPR kovempi joukkue kuin Uefalona? Torres on tehnyt nyt 8 maalia Barcelonaa vastaan, etten puhuisi ''kaverista, joka katoaa heti, kun kovempi vastustaja tulee kehiin''. Nyt vähän ideaa näihin kirjoitteluihin, niin hyvä tulee!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yksin maalivahtia vastaan? Siitä saisi kuka tahansa maalin kun kiertää maalivahdin, sama se kuka siinä olisi ollut, vaikkapa Lukaku. Ja muutenkin maali tuli kun koko barca keskittyi hyökkäämään. Tämähän juuri kertoo kuinka säälittävä Torres on kun tuollaista maalia kehutaan. Torres on ollut maailman parhaimpia pelaajia joskus, nyt ei lähelläkään. En kiistä sitä että hän on ollut erinomainen mutta se ei vaan liity nykypäivään

      Poista
  5. Oikeassa olet, hyvä puhe, samaa mieltä! Torres on onneksi vielä 28-vuotias, joten paluu huipulle ei ole mahdotonta, kun katsotaan esim. Van Persieta tänä vuonna. JOS valitaan kisoihin ja saa siellä peliaikaa, niin ehkä se vanha vire löytyy. Kenties paluu Atleticoon tekisi hänestä vielä huippupelaajan, siellä häntä kyllä arvostetaan. Ei näytä tämä Chelsea sopivan hänelle mutta katsellaan vielä...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näin on, Torresin pitäisi vaihtaa seuraa heti kesällä

      Poista