maanantai 7. toukokuuta 2012

Messi on kuulemma huono isoissa otteluissa osa 1

Naurettava väite ja mennään suoraan asiaan. Alla on kaikki Messin uran "kovat ottelut" jos näin voidaan sanoa. Kovaksi otteluksi luokitellaan joku seuraavasti
1) Kova vastustaja
2) Pudotuspeli ottelu missä ennen ottelun alkua Barcelona tai Argentiinan maajoukkue ei ole ns. varmasti jatkossa
3) Liiga-mestaruuden kannalta tärkeä peli
4) Finaalit luonollisesti
5) Ottelu jonka Messi on kääntänyt voitoksi

F: tarkoittaa finaalia
Eli, aloitetaan Messin uran alusta

2004-2005
Luonollisesti ei vielä paljon peliaikaa kun on juuri nostettu joukkueeseen.

2005-2006
La Liga:
Real Madrid 0-3 Barcelona, syöttö Samuel E`toon ensimmäiseen maaliin.

Champions League:
Werder Bremen 0-2 Barcelona, syöttö

MM-kisat:
Argentiina 6-0 Serbia ja Montenegro, maali ja syöttö

Yhteensä: 1 maali ja 3 syöttöä

2006-2007
La Liga:
Barcelona 3-3 Real Madrid, uskomaton hattutemppu vasta 20 vuotiaanna.
Barcelona 2-2 Espanyol, 37 kierros, Real ja Barcelona tämän tasapelin jälkeen tasapisteissä, Messi teki ottelun molemmat maalit

Copa America:
Argentiina 4-1 Yhdysvallat, syöttö Crespon maaliin.
Argentiina 4-0 Peru, maali
Meksiko 0-3 Argentiina, maali

Yhteensä 7 maalia ja 1 syöttö

2007-2008
La Liga:
Barcelona 2-1 Sevilla, 2 maalia
Real Madrid 4-1 Barcelona, syöttö

Champions League:
Barcelona 3-0 Lyon, maali ja syöttö
Stuttgart 0-2 Barcelona, maali
Lyon 2-2 Barcelona, maali
Celtics 2-3 Barcelona, 2 maalia

Yhteensä: 7 maalia ja 2 syöttöä

2008-2009
La Liga:
Espanyol 1-2 Barcelona, maali viimeisellä minuutilla
Barcelona 2-0 Real Madrid, maali
Osasuna 2-3 Barcelona, syöttö ja voitto maali 86 minuutilla
Santander 1-2 Barcelona, Santander siirtyi johtoon ja Messi teki toisella puoliajalla 2 maalia
Real Madrid 2-6 Barcelona, 2 maalia ja syöttö "Bernabeun teurastuksessa"

Champions league:
Shaktar 1-2 Barcelona ,2 maalia
Barcelona 5-2 Lyon, maali
Barcelona 4-0 Bayern, 2 maalia ja syöttö
Chelsea 1-1 Barcelona, syöttö
F: Barcelona 2-0 Manchester United, maali

Copa del Rey:
Atletico Madrid 1-3 Barcelona, hattutemppu
F: Barcelona 4-1 Athletic Bilbao, maali ja syöttö

MM-karsinnat:
Argentiina 2-1 Uruguay, maali

Yhteensä: 18 maalia ja 5 syöttöä

Ensimmäinen osa päättyy tähän, huikeita suorituksia ja paranee koko ajan eteenpäin mennessä.


16 kommenttia:

  1. Onhan tää ihan hyvää vastapainoa messinvihaajan teksteille,mutta siinä se ongelma (minun mielestä) onkin eli tästä tuli kuin tulikin vain samanlainen itkublogi ja barca/messi/chelsea blogi kuin mveen blogista tosin eri näkökulmasta.
    Nyt kaveri ryhtiä tai olet tuomittu messivihaajan tasolle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ole itkublogi, kerron suurimmaksi osaksi faktoja. Ja tämä ei ole barca/messi/chelsea blogi vaan yleisesti puolustetaan aitoja jalkapallojoukkueita. Se miksi tulee nyt koko ajan messi/barca juttuja liittyy Messinvihaajan ärsyttäviin mielipiteisiin, kuka jaksaa lukea niitä ja olla avaamatta suutaan, siksi on vastattava siihen.

      Poista
    2. sitä mä juuri ajan takaa että pidä nyt vaan omaa blogia etkä vaan anti-antibarcelona blogia ja kuka nimenomaan jaksaa välittää messinvihaajan jutuista koska kaveri ei myönnä vaikka sanot mitä ja puolustaa pepen telomisyritykset madridin suosimiset ja muut vain koska barcakin saa.
      No tää on vast alussa mut toivottavasti tulee muutakin juttuu kuin vain messivihaajan juttujen esittämistä toisesta näkökulmasta (toki sinun näkökulmasi on oikeampi).

      Poista
    3. Kyllä, täällä ei olla mielivaltaisia ja sokeita näkemyksissä kuten Messinvihaajan blogissa

      Poista
  2. Listalta puuttuu hirveä kasa kovia otteluita joissa Messi on jäänyt nollille. Anti-BFC listaa nekin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei nollille jääminen tarkoita että on pelannut huonosti. Mutta puolueellisena messi-vihaajana sinun on vaikea ymmärtää tätä. Saan kyllä hyvät naurut jos tulet listaamaan otteluita joissa messi on pelannut hyvin mutta silti ei ole saannut maalia tai syöttöä ja sen perusteella väität että Messi ei pelannut hyvin.

      Poista
  3. Voin jo nyt sanoa että tämä kirjoitus on paljon parempi kuin Mesiinvihaajna tuleva, Messinvihaaja jauhaa vain perustelematonta sontaa.

    VastaaPoista
  4. Väität, että listassa on KAIKKI messin uran kovat ottelut. Eikö

    -2006 mm-kisojen lohkovoittajan ratkaiseva ottelu hollantia vastaan (messi pelasi 70 min), neljännesvälierä mexicoa vastaan (messi pelasi 40 min),

    -2007 Copa American FINAALI brasiliaa vastaan (messi pelasi 90 min, bra voitti 3-0), saman turnauksen lohkovaiheen ottelu kolumbiaa vastaan (ihan yhtä tärkeä kuin ottelu jenkkejä vastaan)

    ole kovia otteluita (lista jatkuisi, mutta en jaksa nyt etsiä)??

    -lisäksi millä perusteella juuri nuo mestarien liiga ottelut on valittu listaan. ja eihän ottelun kääntäminen voitoksi tee ottelusta kovaa. ihan yhtä lailla messiltä on jäänyt kääntämättä otteluita voitoksi (tällä kaudella esim.), vaikka avaimet siihen olisi ollut.

    -ja miksi tuossa ylempänä puhut messinvihaajalle otteluista, joissa messi ei ole tehnyt maalia, mutta pelannut hyvin, sillä tämä koko oma väitteesikin perustuu nimenomaan maaleihin ja maalisyöttöihin. yhtä lailla voi pelata huonosti, vaikka tekisi kaksi maalia.

    -olet siis lähtenyt täydelliselle lukijoiden aivopesulinjalle ja faktapohjaisuudesta ollaan ihan yhtä kaukana kuin messinvihaaja on. mielikuvitusta ja huumoria tosin tässä on vähemmän.

    -todistit siis vaan sen, että messi on joskus tehnyt/syöttänyt maaleja kovissa otteluissa. mutta siihen nyt ei ole vaikea pystyä barcan tasoisessa tiimissä. Voisit kakkos-osaasi pistää myös ne ottelut, joissa messi ei onnistunut, esim. parin viikon takaiset kauden ratkaisu ottelut.

    -Messi on toki mielestäni maailman paras pelaaja, mutta tämä on täyttä roskaa, jossa ei ole päätä eikä häntää. (muistan muistuttaa tulevaisuudessa mielipiteestäsi siitä, että copa american finaali ei ole kova ottelu. rajua ja rohkeaa, kieltämättä...)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. -Laitoin juuri Messinvihaajan kaltaisia idioottien takia vain ottelut missä Messi on tilastollisesti tehnyt jotain ja esim. nuo hollanti ja meksiko pelit eivät lukeudu niihin

      -Argentiina hävisi Copa finaaliin ja Messi ei tehnyt mitään, miksi se pitäisi laskea kovaksi otteluksi jossa Messi on pärjännyt

      -kun joukkue on häviöllä tarvitaan paineensietokykyä ja ottelu on sillä hetkellä kova koska joukkue on alakynnessä. Otin nuo ottelut koska ne ovat tilanteen tai vastustajan takia tarpeeksi kovia

      -kaikki perustuu faktoihin

      -aika monta maalia ja syöttöä kovissa peleissä yhdellä kaudella, ei siinä tarvitse mitään epäonnistuneita otteluja mukaan ottaa, näkeehän sen luvuistakin ettei kovin montaa epäonnistumista ole ollut

      -tämä on täyttä faktaa. Copan finaali on mielestäni todella kova mutta selitin aiemmin miksei se ole listassa

      Poista
    2. Tossa tekstissäsi lukee: "Alla on kaikki Messin uran "kovat ottelut" jos näin voidaan sanoa." Mitään puhetta ei ollut siitä, että luettelossa olisi vain kovat ottelut, joissa messi on tehnyt jotain (maaleja jne.).

      Ja messinvihaajalle väitit, että voi pelata hyvin, vaikka ei tee maalisyöttöjä tai maaleja. Sillä perusteella voi siis myös tehdä maaleja, mutta pelata huonosti. Nämä tilastot eivät siis todista, että Messi ei olisi huono kovissa otteluissa!

      Ja nimenomaan vain niiden otteluiden valitseminen, joissa messi on onnistunut, on hyvin puolueellista. Nämä eivät merkkaa mitään, jos Messi on pelannut huonosti 50 muussa kovassa ottelussa.

      Eli vähän nyt tsemppiä tohon meininkiin. Eikös paras keino puhua Messin (maailman tämän hetken paras pelaaja) puolesta, olisi esittää objektiivisia ja aukottomia tilastoja, jotka eivät jätä varaa jossittelulle, jota juuri harrastan.

      Pistä nyt hyvänen aika kaikki kovat ottelut siihen kakkos osaan, niin ihmiset voivat siitä sitten päätellä onko Messi keskimäärin tehnyt jotain kovissa otteluissa.

      Saisin pystyyn varmasti vakuuttavamman Messi analyysin, jos jaksaisin tehdä.

      Poista
    3. Ota huomioon, että tämä on ihan uskottavaa, kuin se, että listaisi vain ne kovat ottelut, joissa messi on pelannut paskasti ja sitten väittäisi, että Messi on paska kovissa otteluissa.

      Tämä ei eroa siitä mitenkään.

      Poista
    4. -kirjoitusvirhe, en tarkoittanut kaikki kovat pelit vaan pelit joissa messi on pelannut hyvin.
      -voi toki pelata huonosti ja tehdä maaleja mutta olen nähnyt 90% noista otteluista ja muistan hyvin että messi on pelannut hyvin niissä

      -roskaa, kuka tahansa voi pelata huonosti mutta kuka tahansa ei voi pelata hyvin, onnistuneilla peleillä on paljon enemmän painoarvoa kuin epäonnistuneilla. Luulisi tyhmänkin tajuavan tämän

      Poista
    5. jos kerran olet katsonut 90% messin peleistä, miksi et pistä listaan niitä kovia otteluita, joissa messi on pelannut tosi hyvin, mutta ei ole saanut aikaan yhtään maalia?

      Poista
    6. Edelleenkin, en ota otteluja missä Messi ei ole sannut tilastollisesti mitään aikaan ja silti pelannut hyvin koska silloin se perustuisi täysin omaan mielipiteeseeni.

      Poista
  5. onnistumisia tulee, niin myös epäonnistumisia. Messikin on vain ihminen, vaikka monet pitävätkin lähes jumalana.
    Näyttäkää mulle fudari joka ei olisi koskaan epäonnistunut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aivan totta, turha mussuttaa että miksen laita Messin epäonnistumisia tähän, onnistumisia on niin paljon ettei sillä ole enää merkitystä

      Poista