tiistai 8. toukokuuta 2012

Jalkapallon kuolema

Stamford Bridge 18.4.2012

Arvotun parin lopputulos piti olla päivänselvä. Oli selvää että Barcelona menisi finaaliin, se olisi ollut jalkapallon voitto. Mutta se ei ollut vielä murheenaihe, Barcelona lähti otteluun hakemaan vierasvoittoa. Chelsea alentui siihen mitä siltä odotettiin eli parkkeerasi bussin maalin eteen. 

Ottelun ensimmäinen puoliaika oli sitä mitä odotettin, lukuun ottamatta sitä että Chelsea johti Drogban maalilla. Maali tuli Chelsean koko pelin ainoasta laukauksesta kohti maalia ja se kertoo kaiken olennaisen pelin luonteesta. Barcelona hallitsi täysin peliä mutta ei onnistunut maalinteossa epäonnen takia. Mutta tästä ei ole kiitos Chelsean puolustukselle, se nimittäin ei kestänyt vaan päästi Barcelonan pelaajat teko paikkoihin jatkuvasti. Toinen puoliaika oli aivan samanlainen kuin ensimmäinen eli Barcelonan täyttä hallintaa. Chelsea kesti Katalonian ylpeyden hyökkäykset. Jalkapallo oli haavoittunut vakavasti.

Camp Nou 24.4.2012

98 000 Barcelonan kannattajaa marssi kohti Barcan pyhättöä veren maku suussa. Päättyisikö ottelu 4-0 vaiko 5-0? Tekisikö Messi hattutempun? Kaikki tiesivät että Barcelona murskaisi Chelsean. Kukaan ei odottanu silti sellaista raukkamaista tekoa mikä tulisi tapahtumaan. Tuo raukkamainen teko paljastuu heti kun ottelu alkaa. Chelsea vetäytyy täysin alas omalle rankkari alueelleen niin, että tilaa ei käytännössä ole.. Silloin katalaanit tajusivat että tästä tulisi vaikea taistelu. Chelsean puolustus on niin surkea ettei se pysty edes toteuttamaan niin yksinkertaista taktiikkaa kuin se että seisotaan omalla rankkari alueella. Mitä muuta voi kuitenkaan odottaan kun puolustuksessa on valioliigan jumbo joukkueen entinen puolustaja Gary Cahill ja maailman yliarvostetuin puolustaja John Terry. Barcelona osoittaa nopeasti mahtinsa ja iskee ensimmäisen maalin. Sergio Busquets viimeistelee kauniisti Cuencan syötöstä. Sitten John Terry näytti miksi on täysi idiootti. Potkaisee törkeästi Sanchezia takaapäin. Suora punainen ja oikeus on tapahtunut. Vähän aikaa myöhemmin Barcelona leikkittelee 2-0 osuman. Andres Iniesta viimeistelee Messin upeasta syötöstä. Vain taivas olisi tänään rajana. Juuri ennen taukoa Lampard yrittää potkaisee huti syötön Barcan rankkarialuetta kohti. Pallo ajautuu Ramiresille joka viimeistelee upeasti(mikä täytyy myöntää) vaikkakin Valdes hyppää  täysin laiskasti yrittäen kurkottaa palloon. Ensimmäinen puoliaika oli siinä. Chelsea kiinni jatkopaikassa.

Toinen puoliaika ammutaan Barcelonan osalta alas. Messi epäonnistuu rangaistuspotkussaan. Tilanteen aiheutti Drogba joka aivottomasti vetää Fabregasin maahan. Tämä muutti pelin luonteen täysin. Lopusta on turha edes kirjoittaa. Tuonna iltana jalkapallo nimittäin kuoli

Ottelun yhteenveto: Chelsea näyttää miksi se on anti-jalkapallo joukkue. Täysin raukkamaista puolustamista. Edes Barcelona ei pystynyt murskaamaan näin nössöä puolustamista.

Otteluun otti kantaa todella monet pelaajat, valmentajat, jalkapallo vaikuttajat jne. Kaikki olivat kuitenkin samaa mieltä - Chelsea oli tuhonnut jalkapallon. Kaikista kärkkäimin Chelsea vastaan hyökkäsi Frank de Boer joka sanoo: "Tämä on kamalaa. Miten helvetissä tämä on mahdollista?"


Frank de Boer

Ronald Koeman















37 kommenttia:

  1. Paikkansa pitävää tekstiä

    VastaaPoista
  2. Voittaa Messinvihaajan blogin jo pelkästään sillä että olet viitsinyt ottaa asiantuntijoiden lausuntoja mukaan.

    VastaaPoista
  3. Pilakuvat ovat hauskoa! Kertovat hyvin chelsean taktiikasta

    VastaaPoista
  4. Hyvä että osaat myös löytyy hyviä puolia kuten ramiresin maalin kehuminen

    VastaaPoista
  5. Tuolla logiikalla mikä tahansa rupusakki siis pystyy voittamaan Barcan. Oletko todella sitä mieltä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä, rankkarialue on niin pieni, sinne kun sulloo 11 miestä niin ei edes barca pärjää, mongolian ala-sarja jokkuekkin pärjäisi barcaa vastaan tällä taktiikalla

      Poista
    2. Olisiko Chelsean pitänyt pelata ns. viihdyttävästi ja ottaa turpaansa vain, jotta Barca-fanit saisivat juhlia? Tulos ratkaisee. Naurettavaa, miten Barca-fanit ruikuttavat anti-jalkapallosta sun muusta. Jos joukkue on niin tehoton, ettei se pärjää puolustavaa vastustajaa vastaan, ei se myöskään ansaitse voittaa mitään. Vai pitäisikö muiden joukkueiden lahjoittaa voitto Barcalle pelaamalla hyökkäävästi. Sehän kelpaisi varmasti "asiantuntijoille". Naurettavaa.

      Poista
    3. Nyt Hah kyllä liioittelee :D Chelsea pelissäkin oli kyse niin pienistä asioista jotka ratkaisivat pelin joten ei mikä tahansa joukkue voita pelkällä puolustamisella.

      Poista
    4. Kyllä ja yksi oli Barcelonan epäonni. Silti, chelsen nössö puolustus ratkaisi pelin.

      Poista
  6. Jos chelsea on niin umpisurkea niin pysyisi poissa koko kisasta, champions leaguessa pelaa parhaimmat, jos chelsea ei pärjää normaali pelillä ei tarvii tulla mukaan. Eli myönnät että chelsea on aivan roskaa koska olisi ottanut turpaansa barcalta ihan kuin muutkin rupusakit jos pelaisivat normaalisti. Ja en vaadi että pitää pelata viihdyttävästi, voi pelata ihan normaalisti. Ja en ole barca fani.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yritä ymmärtää, ettet sä voi määritellä mitä hyvyys jalkapallossa tarkoittaa. Jos tietää saavansa turpaan "normaalipelillä" onko kiellettyä voittaa omalla tyylillä?Jalkapallon hienous on siinä, että menestyä voi monella eri tapaa. Chelsea ansaitsi jatkopaikan, maalit 3-2. Se on ainoa, mikä ratkaisee.

      Poista
    2. No miksei samantien koko joukkue mene seisomaan maaliviivalle, silloin ei tule yhtään maalia, mutta sehän on sinun mielestäsi jalkapallon hienoutta

      Poista
    3. Ei sekään olisi sääntöjen vastaista. Tuskin toimisi tosin.

      Poista
    4. Näkee ettet tajua jalkapallosta mitään

      Poista
    5. Ymmärrän niitä, jotka haluavat nähdä tukuttain maaleja ja Messin kynäilyä, mutta osaan myös arvostaa puolustavaa peliä.

      Poista
    6. Puolustava peli ja kaikki miehet rankkari alueella ovat kaksi aivan eri asiaa

      Poista
    7. Mitä muuta voi odottaa Camp Noulla miesvajauksella? Vai väitätkö Barcan ansainneen jatkopaikan?

      Poista
    8. Samaa taktikkaa chelsea käytti myös kotipelissään, ei niin pahasti mutta silti en ole pitkään aikaan nähny tollaista

      Poista
    9. Eli Barca siis olisi ansainnut jatkopaikan?

      Poista
    10. Pelillisesti barca ansaitsi selvästi jatkopaikan, siitä ei ole mitään epäillystä. Chelsea on anti-jalkapallo joukkue, se ei olisi ansainnut päästä jatkoon missään nimessä, siksi kirjoituksen nimi onkin jalkapallon kuolema

      Poista
    11. Tulos kuitenkin ratkaisee, ja pohjimmiltaan jalkapallossa kyse on maalinteosta. Siinä Chelsea oli parempi.

      Poista
    12. "tämä on järkyttävää. Miten helvetissä tämä on mahdollista"
      - Frank de Boer

      Poista
  7. Tommosta voi tehdä liiga tasolla, ei ucl välierässä, se on raukkamaista, katsojia ei vois vähempää kiinnostaa tommonen pelityyli. Ja kuten sanoin jos chelsea on niin surkea kun se pelaa normaalisti, niin se ei kuullu tälle tasolle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja millähän perusteella ei kuulu? Jalkapallo on tulosurheilua ja tyylipisteitä ei jaeta. Ja ei, Chelsea ei todellakaan ole surkea, Barca on vain niin hyvä pelaamaan hyökkäävää joukkuetta vastaan, että bussipuolustus oli ainoa käypä taktiikka. Milloin muulloin olet nähnyt Chelsean puolustavan vastaavalla tavalla?

      Poista
    2. En ainankaan eilen ja tulos näkyi

      Poista
    3. Ehkä siinä oli mukana Newcastlen hyvyyttä. Ei kannata aliarvioida UCL-paikasta taistelevaa jengiä.

      Poista
    4. Ei liity kyl tähän uutiseen. Ja kyllä kirjoituksessa Newcastlea kehuttiin, se ei muuta sitä että näin käy Chelsealle kun se pelaa normaalia jalkapalloa parempia joukkueita vastaan kuin joku QPR

      Poista
  8. Tää on kyllä kaikkien aikojen naurettavin blogi! HAHAHAHAHA Hahille. Kyllä nyt gloryhuntteria kyrsii! Lopeta ny hyvä ihminen nopeesti tää blogi. Se vasta on fudiksen raiskausta, kun syöttelee puolessa kentässä muutaman minuutin ja sitte lähtee yrittää maalin tekoa. Siitä ei todelliset fudiksen ystävät tykkää yhtään. Vaan gloryhuntterit tykkää sellasesta.

    Uefalona ei sitäpaitsi pärjäisi ilman tuomareita yhtään. Kertokaa joku, millon voittivat Mestarien liigan ilman tuomareiden apuja viimeisen viiden vuoden aikana. Viimesen neljän vuoden aikana on tullu joka vuosi apuja. Jos joku väittää vastaan, koittakoon todistaa se vääräksi. Se nimittäin on mahdotonta. Antakaapa video, ni laitan toisen videon, jolla todisan, että minä ja todella monet muut samaa mieltä olevat ovat oikeassa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä ei ole barcelona blogi, vaan tässä blogissa puolustetaan kaikkia aitoja ja rehtejä jalkapllojoukkueita joihin barcelona sisältyy. Ja tähän mennessä blogini asiat ovat olleet täyttä totta, tyhmien united ja chelsea fanien on vaikea tajuta sitä, mutta älä huoli, tekin paranette vielä. Eli ei muuta kuin "hah hah" sinulle
      Barcelona on saannut vain ajoittain pieniä tuomariapuja, ne eivät ole vaikuttaneet peliin mitenkään. Luuserit yrittävät vaan syyttää tuomari siitä että Barcelona murskasi heidän joukkueensa

      Poista
  9. Hei tosta äänestyksestä "Mikä on pahin kurapallo joukkue?" puuttuu pahin kurapallojoukkue! FC PASKALOONA! Kerro miks se paskan pyörittäjä on unohtunu! Ei tollasta paskaa jaksa yhtään kattoa! Nii miks Paska ei oo äänestyksessä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se ei edusta mitään neljästä kohdasta jotka mainittiin ensimmäisessä kirjoituksessa

      Poista
  10. Kaksi näistä ''asiantuntijoista'' on pelannut uefalonassa vaikuttaneekohan asiaan?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei todellakaan, Chelsean roskapeli oli niin ilmiselvää että kaikki asiantuntijat ovat varmaan samaa mieltä

      Poista
    2. Monet asiantuntijat kyllä antoivat tunnustusta Chelsealle, kun taistelivat vajaamiehisenä tasurin ja jatkopaikan. En käsitä ilmaustasi roskapeli. Jalkapallo on tulosurheilua ja sitä kun nyt ei voi muuttaa. Barcelona on kyllä harvinaisen paska tekemään maaleja, kun ei noin monesta laukauksesta tee maalia, kun Chelsea ei tarvinnut kuin sen 5 paikkaa, vai olikohan sitäkään.

      Poista
    3. No jos on näin, niin kaikki roskaseurat voi pistää kaikki miehet rangaistusalueelle ja peli on täyttä paskaa ja katsojia ei voisi vähempää kiinnostaa, kuulostaa tosi kivalta vai mitä? Mutta ai niin, sehän on tulosurheilua!

      Poista