tiistai 25. kesäkuuta 2013

Confederations Cup 2013: Lohkojen tähdistö ja flopit

Victor Eneyama



Thiago Silva - Diego Lugano - Sergio Ramos - Jordi Alba




Keisuke Honda - Paulinho - Andrea Pirlo - Luiz Gustavo - Andres Iniesta




Neymar



Flopit

Hulk: Ei saannut mitään aikaan missään pelissä, pikemminkin päinvastoin, sähläsi vaan. Jollei Lucas korvaa häntä seuraavassa pelissä niin kyllä Scolarilla heitää päästä.

Edinson Cavani: 0 maalia ja muutenkin laihat esitykset. Kun näitä pelejä katsoo on vaikea ajatella että hän olisi 60 miljoonan euron arvoinen.

Nicolas Vallar: Vaikka ei näiltä kavereilta odotettu mitään niin tuollainen puolustaminen on silti järkyttävää. Kapteeniina hänen pitäisi ohjata puolustusta ja hän ohjasi sen melkein puoleen kenttään koko ajan. Pelkästään linjan muutoksella Tahiti olisi voinnut päästää paljon vähemmän maaleja.

Andrea Barzagli: Kamal virhe ensimmäisessä ottelussa ja toisessa ottelussa Japani iski 3 maalia. Tippui ansaitusti Brasilia ottelussa penkille.

Cesc Fabregas: Aika onneton Nigeriaa vastaan. Ekassa pelissä ihan ok mutta ei kyllä kuuluisi avaukseen.

36 kommenttia:

  1. Mitä ihmettä listalla tekevät Jordi Alba ja Andres Iniesta? Alban ainoa aikaansaannos on asennevammaista Nigeriaa vastaan 2 maalia tyhjiin. Iniesta on surffaillut 0+1 tehoilla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja yllättäen nuo kaksi joista valitat pelaavat Barcelonassa...

      Alba pelasi hyvin Uruguayta vastaan ja Nigeriaa vastaan todella hyvin. Ja ei Nigeria ollut asennevammainen, se ei vain osannut hoitaa hyökkäyksiä loppuun saakka. Ja olen täysin varma että otat esimerkiksi tuosta asennevammasta sen että Nigeria ei lopussa enää prässännyt. Mahtaisiko johtua siitä että on melko vaikeaa iskeä melko monta maalia jossain vartissa? Ja iniestahan on ollut turnauksen paras pelaaja. Ei menetä palloa millään, järjestää paikkoja ja kontrolloi peliä.

      Poista
    2. Alba oli Uruguayta vastaan puolustussuuntaan pahasti pihalla koska ei osaa puolustaa. Alban maalit Nigeriaa vastaan olivat juuri sellaisia jotka kertovat pahasta asennevammasta. 4 pelaajaa "ei pysty" pitämään kurissa Alban tasoista peruspakkia. Toinen maali tyhjiin kun puolustaminen ei kiinnostanut vähääkään.

      Iniesta on malliesimerkki pelaajasta joka on oikeasti huono mutta joka joidenkin silmissä näyttää hyvältä. Iniestan todellinen taso nähtiin Bayernia vastaan. Turha selittää huonolla päivällä tai millään muullakaan, kun ympärillä oleva joukkue pelaa huonosti, pelaa myös Iniesta. Xaviin pätee täysin samat sanat.

      Poista
    3. Aika sekaisin Uruguay oli hyökkäyksessä eivätkä saannet mitään aikaan eli tuskinpa Alba teki mitään vääriin. Alban ekassa maalissa Nigeriaa vastaan oli myös tuuria mutta Alba pelasi tilanteen hyvin. Toinen maali oli toki tyhjiin, tosin hienosti ohitti Enyaman. Silti, maali mikä maali.

      Yritätkö nyt saada minua ansaan Bayernin avulla? Ei ole mikään häpeä pelata huonosti maailman parasta joukkuetta vastaan, siellä oli pihalla paljon pahemmin moni muukin kuin Iniesta. Itse asiassa Iniesta oli ainoa joka yritti ja pääsi välillä läpi ja sai sentään jotain aikaan. Satuit sitten valitsemaan juuri Brcelonan parhaimman pelaajan siinä otteluparissa.

      Poista
    4. Kun Uruguayn ehkä suurin tähti oli pelkkää paperia, ei Alballa ollut töitä Ramosin, Piquen ja Arbeloan selvitessä helpolla. Sekä tuuria että vastustajan lepsuilua. Kyllä neljä kansainvälisen tason pelaajaa pitää helposti yhden pelaajan kurissa jos vähänkään kiinnostaa.

      Iniestan yritykset olivat sitä samaa tehotonta neppailua mitä yleensäkin. Katselin pelaajien arvosanoja parista paikasta eikä siellä Iniesta erottunut juurikaan edukseen. Jopa Song pelasi paremmin, harmi että pelasi vain toisen ottelun.

      Sekä Xavia että Iniestaa pidetään hyvinä koska näyttävät hyvältä kun joukkueen peli kulkee. Kun joukkueen peli ei kulje, selitetään kuinka hekään eivät voi pelata hyvin kun muu joukkue pelaa huonosti. Tuolla tavalla saa aika monesta pelaajasta hyvän. Onneksi sentään jätit Xavin pois listalta.

      Kuka muuten pelaa ryhmityksessä oikeaa puolustajaa? Ramos?

      Poista
    5. Ensin väität että Alba ei osannut puolustaa ja että oli ihan pihalla ja nyt väität että Alban ei tarvinnut tehdä mitään koska Uruguay ei edes hyökännyt :D

      Kyll muistaakseni Iniesta oli kaikissa arvosteluissa parempi kuin kukaan muu barca pelaaja. Nimenomaan Songin pelatessa Barca pelasi surkeasti. Song oli pihalla kaikissa kolmessa maalissa jos oikein muistan. Ainakin päästi Riberyn kaksi kertaa keskittämään joista tuli maali, Robbenin maalista en muista. Jos katsotaan ensimmäistä ottelua Busquets ei tehnyt paljonkaan yksilövirheitä. Eli sano mitä sanot mutta kyllä Song on lähes poikkeuksetta kaikissa otteluissa Barcan heikoin lenkki

      Mutta kun peli kulkee heidän kauttansa, tietenkin jos he pelaavat huonosti muukin joukkue pelaa huonosti. Jos he pelaavat hyvin niin muukin joukkue pelaa hyvin. En ole kuullut heidän kohdallaan tätä että jos muu joukkue pelaa huonosti niin hekään eivät voi pelata hyvin, se on typerää koska se on juuri päinvastoin. Messin kohdalla se on yleinen syytös.

      No ei kai sillä nyt ole niin väliä

      Poista
    6. Italia-ottelun alku on näyttänyt ettei Alba osaa puolustaa.

      Esim http://www.goal.com/en-us/match/106424/barcelona-vs-bayern/player-ratings?ICID=OP

      Ei vaan juuri toisin päin. Iniesta ja Xavi pelaavat aina huonosti mutta koska peli kulkee heidän kauttaan, näyttävät hyviltä silloin kun muiden peli kulkee hyvin.

      No ei sinänsä mutta oletin tuon olevan kokoonpano.

      Poista
  2. hahin, messinvihaajan ja zampan vihaaja25. kesäkuuta 2013 klo 8.38

    teijän kaikkien kolomen plokit on täyttä paskaa opetelkaa kirjottaa.. kaikki katsoo erilaisten lasien läpi asioita niin eivoi tulla ku paskaa lopputulokseks muutenmiks mvon lopettanu plokinsa vaik sai yleensä ainaki 150 kommettii ja montako muuta ihmistä kuuluu anti bfc kerhoon??? mitä uusia kuvioita suunnittelet????

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eri näkökulmat antavat keskustelulle paljon.

      Lopetin blogin pääasiassa koska Sinipartio sai kostonsa ja se oli suurin blogin kulmakivistä. Koston saavuttamisen jälkeen tuli tyhjä olo.

      Anti-BFC:n kerhon kokoonpano on salaisuus. Netin puolella Team Messinvihaaja on melko vahvalla pohjalla.

      Messin veropetoksia alettiin tutkimaan vihjeen pohjalta. Tässä vaiheessa vaikea tehdä muuta jotta saataisiin Messi vankilaan. Asia riippuu tuomioistuimen päätöksestä. Toivotaan että joutuu.

      Poista
    2. Miten voin liittyä Anti-BFC-kerhoon?

      Poista
    3. Nyt kannattaa oikeasti hakeutua hoitoon! Kaveri luulee olevansa se joka aloitti Messin veropetos tutkinnan. Ei jumalauta!

      Mites muuten MV kun joskus aiemmin kysyin sinulta missä Anti-BFC:n toiminta on näkynyt ja vastasit, että Mourinho tuli Realiin ja se alkaa voittamaan pelejä. Onnistuiko hommat :D

      Hahille vielä, että loistavaa tekstiä, toki oisin toivonut muistakin kierroksista review jutun kuin ensimmäisestä.

      Poista
    4. Anonyymi: Koska Anti-BFC:n kokoonpano on salaisuus, ei siihen voi liittyä avoimella haulla. FC Barcelonan aktiiviset vihaajat kyllä huomataan.

      Anonyymi: En sanonut että aloitti vaan sanoin että vihjeestä se lähti alkuun.

      Tämän kauden keskinäiset Real Madrid-Barcelona:

      Super Cup: Voittaja Real Madrid
      La Liga: Barcelona-Real 1-1
      La Liga: Real-Barcelona 2-1
      Copa Del Rey: Jatkoon Real Madrid.

      Eli Real Madridin suvereenia hallintaa.

      Poista
    5. Mourinhon ajan keskinäiset Barcelona - Real Madrid:

      2010-11
      La Liga: Barcelona - Real 5-0
      La Liga: Real - Barcelona 1-1
      Copa del Rey: Barcelona - Real 0-1
      UCL: Barcelona - Real 2-0
      UCL: Barcelona - Real 1-1

      2011-12
      Supercup: Real - Barcelona 2-2
      Supercup: Barcelona - Real 3-2
      La Liga: Real - Barcelona 1-3
      La Liga: Barcelona - Real 2-1
      Copa del Rey: Real - Barcelona 1-2
      Copa del Rey: Barcelona - Real 2-2

      2012-13:
      Supercup: Barcelona - Real 3-2
      Supercup: Real - Barcelona 2-1
      La Liga: Barcelona - Real 2-2
      La Liga: Real - Barcelona 1-2
      Copa del Rey: Real - Barcelona 1-1
      Copa del Rey: Barcelona - Real 1-3

      Yhteenveto:
      Barcelona 17 6 6 5 +6 31-25 24
      Real 17 5 6 6 -6 25-31 21

      Lisäksi pokaalit Barcalle: 8-3

      Suvereenia?

      Poista
    6. Ottaen huomioon Barcelonan saamat tuomariavut, suvereenia Realin hallintaa kentällä. Tilastoja vääristää tuo ensimmäinen ottelu jonka Real höntsäsi.

      Poista
    7. Höntsäys... Tuomariavut... HUOH! Taas samaa mutuilua. Faktat ja tilastot eivät valehtele, ja ne kertovat Barcelonan dominoineen ja Real Madridin vikisseen. Ellet löydä jotain todisteita siitä, että Real höntsäsi, tai kuinka Barca sai tuona aikana tuomariapuja, se ei ole faktaa vaan mutuilua. Piste. Niin kauan kun todisteita ei ole jätän keskustelun tähän.

      Poista
    8. Kyllä barca on ollut paljon parempi, näkeehän sen pokaalimääristä, Real ei pääse edes ucl finaalin jonka barca on jo voittanut muutaman kerranviiden vuoden sisällä

      Poista
    9. Anonyymi: johtuu siitä etteivät tuomariavut näy tilastoista.

      Hah: Pokaalimäärät ovat tilastoja jotka eivät välttämättä kerro mitään paremmuudesta. Mestarien liigan voitot ovat tulleet selkeillä tuomariavuilla.

      Poista
    10. todisteita tuomariavuista?

      Poista
    11. Aloitetaan vaikka tuosta http://www.soccerclips.net/videos/barcelona-v-arsenal-van-persie-red-card

      Lopullisena todisteena tuomariavuista kyseinen tuomari sai UEFA:lta palkkioksi korkea-arvoisen viran.

      Poista
    12. Osoitettu tieteellisellä tarkkuudella, että kuuli vihellyksen. Keksi jotain uutta!

      Poista
  3. Mitä Barcan vihaamista voin tehdä, jotta minut huomattaisiin? Haluaisin niin kovasti mukan, et ymmärräkään kuinka paljon vihaan FCB:tä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aluksi voisit osoittaa kiinnostusta liittymällä Team Messinvihaajaan.

      Se onnistuu kirjoittamalla YLE:n uutisiin Barcelona-vastaisia kommentteja Messinvihaajan nimimerkillä.

      Poista
    2. Voisinko keksiä myös oman nimimerkin, esim. Neymarinvihaaja tai Pedronvihaaja?

      Poista
    3. Jospa vihaisit itsesi pois täältä?

      Poista
    4. Anonyymi: Neymarinvihaaja kuulostaa loistavalta, kirjoittele sillä nimimerkillä. Itse pysyn Messinvihaajana.

      Poista
    5. Ja mikäs Neymarissa nyt on vikana? Olisi toinen ääni kellossa jos olisi mennyt Realiin

      Poista
    6. Neymar filmaa liikaa. Sen takia menikin Barcelonaan.

      Poista
    7. Tää on jo aika hauskaa toinen haluaa liittyä hullunmatkaan ja alkaa neymarinvihaajaksi ja tää kyseinen hullu antaa ymmärtää että on laittamassa messiä vankilaan.

      Poista
  4. Siis.. perustiko Messinvihaaja Anti BFC n sen takia koska Barca voitti hänen lempijoukkueensa selssin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Luultavimmin, en kyllä itsekkään ole ihan tajunnut miksi

      Poista
    2. Anti-BFC:n syntytarina:

      http://antibfc.blogspot.fi/2012/01/anti-bfcn-syntytarina.html

      Poista
    3. Tuo syntytarina on kyllä helvetin hauska :D

      Korppikotkat Lontoon yössä syömässä ihmisiä. Nuotio Stamford Bridgen nurmella ja muutenkin :D Käsittämätöntä

      Poista
  5. Ihan kiva tähtikentällinen toveri Hah! Ehkä finaalin jälkeen saadaan vielä sitten joku päivitetty versio?

    Niin "Team Messinvihaajalle" ja muille höpöille myös nauruntirskahdukset täältä suunnasta :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. vitun zamppa saatana tulit taas trollaa jotai ku messinvihaaja kirjottaa hyvinperustellun väitteen ni sitä sä vittu tuut ja yrität trollata ja sit mv servaa sut se on paljo parempi kirjottaja ku sä painu vittuu saatanan parka janari

      Poista
    2. kiitos zamppa. Toki vain 4 ottelua erottaa koko turnauksen ja lohkopelit mutta kai muutoksia tulee silti tähdistöön.


      zampanvihaajan viestit poistetaan jos ei mitään järkevää sanottavaa löydy

      Poista