torstai 16. toukokuuta 2013

Déjà vu

Europa Leaguen finaaliin odotettiin olevan tasainen ottelu Chelsean ja Benfican välillä. Sitä se ei kuitenkaan ollut. Benfica vyörytti ja pelasi kaunista jalkapalloa, loi tilanteita mutta tuuri oli taas Chelsean puolella, aivan kuten viime vuoden Champions League finaalissa. Punainen joukkue vyoryttää ja sininen vetäytyy, punainen ansaitsee selvästi voiton mutta sininen pelastautuu viimeisen minuutin munkkimaalilla. Miten tämä kuullostaa niin tutulta?

Chelsean kömpelöt söheltäjät aiheuttivat jälleen rankkarinkin vastustajalle, tosin tällä kertaa ei Drogban johdolla. Tällä kertaa tosin Chelsean läskimooses-fanijoukko ei heittänyt rantapalloa häiritsemään rankkarinvetäjää. Chelsea sai uuden pokaalin palkintokaappiinsa vaikka se ei sitä jälleen ansainnut missään määrin.

Benfica peli pyöri kauniista ja Chelsean pelaajilla oli suuria vaikeuksia saada palloa pois taitavilta pelaajilta kuten Gaitan ja Salvio. Cardozon vedotkin olivat hyviä muuta tuuri ja Cechin hyvät torjunnat estivät takaiskumaalin Chelsean kannalta. Chelsealta Lampard pelasi hyvän ottelun, miehen muutamat vedot olivat todella hienoja ja eteenkin viimeisen kympin aikana ammuttu veto ylärimaan jäi varmaan harmittamaan hieman. Lampardin vedot pakottivat myös Arturin näyttävään torjuntaan ensimmäisellä puoliajalla.

Eli vielä yhteenvetona: Chelsealla oli muutama hyvä pelaaja mutta muu joukkue oli umpisurkea eikä ansainnut voittoa paljon parempaa ja taitavampaa Benficaa vastaan.

19 kommenttia:

  1. Sinipartio osoitti jälleen uskomatonta voitontahtoa. Punaiset pyörittivät ja saivat lahjana rankkarin, Chelsea tasoitti ja meni taidokkaalla viime hetken maalilla ohi.

    "Chelsean kömpelöt söheltäjät aiheuttivat jälleen rankkarinkin vastustajalle, tosin tällä kertaa ei Drogban johdolla." - Miten kömpelyys ja käsipalloilu liittyvät toisiinsa?

    Benficalla oli yksi kunnon laukaus kohti maalia rankkarin lisäksi.

    Benfica saattoi olla taitavampi mutta Chelsea oli parempi joukkue. Ennen kaikkea Chelsea halusi voittoa enemmän. Sinipartio on nyt Euroopan kiistaton hallitsija seurajalkapallossa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Faktaa kuten aina ennenkin, mutta "Punaiset pyörittivät ja saivat lahjana rankkarin, Chelsea tasoitti ja meni taidokkaalla viime hetken maalilla ohi."

      Chelsea johti 1-0 ja Benfica tasoitti, ei toisin päin.

      Poista
    2. Mv on tainnu katsoa eri peliä kuin me muut

      Poista
    3. Kuten qwerty totesi niin olet tainnut katsoa väärää ottelua.

      Ja sinipartio hallitsee, pyh, millä tavalla? Omien sanojesi mukaan euroopa league on aivan mikki hiiri cup

      Poista
    4. Kuten anonyymi totesi

      Poista
    5. Anonyymi: Chelsea hallitsi kenttätapahtumia. Antoi Benfican pyörittää vaarattomilla alueilla ja laukoa palloa katsomoon.

      Hah: Sinipartio on nyt kiistattomasti Euroopan paras seurajoukkue. Eurooppaliigan ja Mestarien liigan hallitseva mestari.

      Poista
    6. näyttihän tuo myllyttävän ihan boksissa(pidän sitä jo vaarallisena alueena) asti mutta kellään ei ollut munaa pistää palloa sisään, aina siirrettiin vastuuta. Ei ois tarvinnu kuin yhden kuuman viimeistelijän niin taululle ois ropissu 3-0 eka halffin aikana.

      Poista
    7. Sehän on Chelsean vika kun Benficalla ei ollut sellaisia?

      Poista
    8. ei ole, se on Benfican häpeä. Korjasin vain tuota sinun "vaarallista aluetta". Eipä siinä paljoa muualla pelattu, kuin vaarallisella alueella.

      Poista
    9. Chelsea tiesi ettei Benficalla ole kunnon maalintekijöitä ja siksi alue ei ollut vaarallinen.

      Poista
  2. Ja taas alkaa se Chelsean vainominen...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jokainen joka katsoi ottelun näki ettei chelsea ansainnut voittoa

      Poista
    2. Chelsea ansaitsi voiton koko joukkueen yhtenäisellä peliesityksellä. Barcelonaa fanittavat voivat vapaasti runkata pallonhallintaprosenteille ja muille epäolennaisille asioille.

      Poista
  3. Chelsean peli ei tosiaan ollut kovin terävällä päällä, Benfica olisi toki ansainnut voiton mutta numerot lopulta ratkaisevat ja nyt kävi näin

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei kovin terävllä päällä? Oli aivan sekaisin. Keskiekenttä oli täysin hävitty Benficalle ja siinnä kohtaa pelin pitäisi olla jo mennyttä

      Poista
    2. Hah: Chelseassa on tajuttu ettei keskikentän hallinnalla yleensä tehdä maaleja.

      Poista
  4. Mata ja Torres ovat historian ainoat pelaajat, jotka ovat samaan aikaan olleet hallitsevia MM, EM, UCL ja EL -voittajia. Haters gonna hate!
    Chelsea-viha tuntuu joillakin olevan hiukan liiankin syvällä.. pelin hallinnalla ei tarkoiteta pallonhallintaprosenttia tai barcajanareiden jauhamia syöttöprosentteja ja -määriä, vaan sitä että peli etenee käsikirjoituksen mukaan.
    Toivottavasti BVB kairaa Buyern Monacoa oikein kunnolla finaalissa, on näitä itkunsekaisia viestejä sen verran viihdyttävää lukea.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tarkalleen näin. Chelsea ja Chelsean pelaajat pelaavat loppujen lopuksi ottelun voitosta. Barcajanarit voivat kehua saaneensa suuremman pallonhallinnan mm. Bayernia vastaan, siinä ei paljon paina 0-7 tappio.

      BVB:n voitto olisi loistava juttu, totta.

      Poista