keskiviikko 10. huhtikuuta 2013

Juventus 0-2 Bayern

50 kommenttia:

  1. Jaaha, Chiellini rappaa Mandzukicia ja Mandzukic saa kortin. Loistava alku tuomarilta

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todettakoon vielä että tosiaan täysin naurettava tuomio. Kyllä niitä toisaalta tässä parissa riittikin, esimerkiksi Licht oli voinut olla myös kentällä..

      Poista
    2. Lichtin tuomio oli tosiaan naurettava ekassa osaottelussa. Vidal tosin ansaitsi korttinsa.

      Poista
  2. Vucinic läppäsee naamaan Martinezia? Onko tämä sitä Juventuksen kaunista peliä?

    VastaaPoista
  3. Ja Pizarro! XD kuten sanoin Juventus ei ole valmis tälle tasolle

    VastaaPoista
  4. Seurasin itse ymmärrettävästä syystä illan toista ottelua sivusilmällä, mutta todetaan nyt tästäkin pelistä sen verran, että onneksi Bayern nyt sitten voitti, ettei se 1. osan Müllerin tekemä paitsiomaali muodostunut ratkaisevaksi.

    Välierissä toivottavasti vastakkain Bayern - Real ja Barca - Dortmund, niin saadaan vihdoin se unelmafinaali Barca - Bayern aikaiseksi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se olisi loistavaa :D tulee kyllä kaikkien aikojen välierät ja finaali

      Poista
    2. "tulee kyllä kaikkien aikojen välierät ja finaali"

      Joukkeissa 3 samaa, ja yksi hienoinen altavastaaja. Eihän tuossa ole oikeastaan mitään eroa viime kauteen, uskoisin Dortmundin olevan helpommin voitettavissa kuin Chelsean.

      Poista
  5. Eipä tämän parin jatkoonmenijä voinut yllättää ketään. Tasoero joukkueiden välillä oli täysin selvä (jo ennen pelejä), vaikka Bayernin ekat 2 maalia parissa tulivatkin halvalla. Juvella oli kahdessa matsissa vain pari puolittaista paikkaa. Paremmalla arpaonnella välieräpaikka olisi ollut ehkä mahdollinen, mutta ei siitä jatkoonmeno.

    Joukkeen materiaali ei vain yksinkertaisesti riitä, ja viime kauden maestro on tämän kauden taakka. Juvessa oli viime kaudella yksi kansainvälisen tason huippuhyökkääjä, ja kesällä on vihdoin saatava se ykköskärki Llorenten rinnalle. Runko on muuten melko vahva, Lichtillä, Chiellolla ja Vidalilla on paljon vuosia jäljellä, toivottavasti noita miehiä ei myydä pitkään aikaan. Sama koskee tietysti myös kauden läpimurtopelaajaa, Pogbaa, jonka sijaan Fergie peluutti mielummin vaikka jotain Jonesia keskikentällä. Tulevaisuuden tähtipelaaja. Tämän kauden päätavoite on tulossa, Ucl-välierä ensi vuonna ja finaali seuraavana.

    Onnittelut kaikille jatkoonmenijöiden kannattajille, oikeat joukkueethan siellä ovat, olkoonkin että kahdella joukkueella meni odotettua tiukemmaksi. Katsoin jälkikäteen Barca-PSG -pelin. Aika odotettu lopputulos, mutta pari asiaa hiipi mieleen:
    -Missä on se Napolissa dominoinut huippulaituri?
    -Maxwell ehkä 180min paras pelaaja tässä pelissä, arvostan muutenkin miehen korkealle vaikka onkin Zlatanin paras kaveri.
    -Verratti tulevaisuuden tähtipelaaja, saatanan PSG kun veitte "meidän" miehen. Toivottavasti palaa vielä sinne minne kuuluu.
    -Cescin taso kovia vastustajia vastaan?? Alves ja Villa tässä pelissä myös yllättävän hukassa.
    -Miten Barcan tasoinen joukkue voi olla noin paljon Messin varassa?
    -Jordi Aban itkeminen ja kieriskely. Todella ärsyttävää suorittamista, tuollainen pelaaminen saa jopa Pariisin miljonäärijoukkueen pelaajat vaikuttamaan sympaattisilta. Häpeä!
    -Kotiyleisön "tunnelma". Onko siellä nykyään pelkkiä turisteja? Ilmeet näyttivät siltä että kaikki matsit pitäisi voittaa 6-0.
    -Keskinkertaisella pelillä Barca jatkoon, eli mestarin merkki. Toivottavasti Messin on täydessä kunnossa seuraavissa peleissä.

    Itselleni on sama kuka voittaa, mutta toivoisin että Real ja Bayern eivät olisi vielä vastakkain seuraavassa. Mielestäni kaksi vakuuttavinta joukkuetta tähän asti (pudotuspeleissä). Toiveena toki että paitsiomaaleja ei enää hyväksytä ja kieriskelyt loppuu (tiedän että myös suosikkijoukkueessani pelaa vucinicin kaltaisia kusipäitä).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Unohdin nimeni äskeisestä, mutta toisaalta jotkut saattavat tyylistä ja asenteesta tunnistaa..

      Poista
    2. Viimeistään Juventuksen puppelointi osoitti ettei Italian sarjan taso todellakaan vakuuta. Milanin juniorijoukkueelta sulamisen voikin ymmärtää mutta Juventus on marssimassa selvään mestaruuteen ja silti Bayern pistää nenille.

      Ferguson peluutti Jonesia koska Pogban taso ei riittänyt Valioliigaan. Näyttää riittävän jossain Juventuksessa kyllä.

      Barcelona meni jatkoon tuomariavuilla, seikka ei yllätä yhtään.

      Poista
    3. Onko yllätys että Juventuksen taso ei riitä ucl-välieriin? Ei kai kukaan ole oikeasti luullutkaan että SerieA olisi tasoltaan sellainen että sieltä ucl-mestareiksi noustaan? Kun kärkijoukkueilla on kärjessä messejä ja ronaldoja, luuletko että joku Mirko Vucinic johdattaa ketään europysteihin?

      Italiassa kun ei millään joukkueella ole varaa maksaa edes 20Me pelaajista, Bayernissa hankittiin kuitenkin Martinez 40Me hintaan (vaikka sopimusta oli vuosi jäljellä). Italiassa ei ole ollut talouskasvua yli 20 vuoteen, joten ei kai ole yllätys että ilman sheikkirahoja ei mitään kovimpia pystejä tavoitella. Bayernille häviämistä ei voi kukaan pitää häpeänä.

      Manun keskikentän tasosta voi olla montaa mieltä, mutta kyllä sinne tällainen mahtuisi vallan hyvin:http://www.youtube.com/watch?v=xsxQLQqwi3Y

      Voit kelata vaikka kohtaan 2.12 kun et kuitenkaan jaksa kokonaan katsoa. Cleverley ja Carrick ovat ihan kelpo pelaajia, ja Kagawasta voi sellainen tulla, mutta muuten keskikenttä on ehkä kuitenkin se alue, minne Manu tarvitsee vahvistusta. Eiköhän Fergietä kaivele ettei antanut tulevalle supertähdelle edes mahdollisuutta.

      Mikä oli muuten selitys sille että Italian paskaliigan seeprat eivät antaneet mahdollisuuksia alkulohkossa Lontoon hillojengille? Tuomaritavut (kuten Barcelonalla eilen)?

      Ehkä noihin paskoihin viesteihisi ei edes kannata vastata, jos oma vastauksesi omaani n. 30 rivin (mielestäni) asialliseen viestiin oli tuollainen.

      Poista
    4. urpo: kommentoin vain osaa viestissäsi esiintyneistä asioista. Enkä edes asiattomasti.

      Juventusta on kehuttu ja Bayerninkin piti olla voitettavissa. Eipä ollutkaan. Ja kyllä, monen mielestä Juve olisi pystynyt haastamaan Bayernin, onhan puolustuksessa Italian maajoukkueen avaus melkein.

      Pogban tapauksessa pelaaja oletti kävelevänsä automaattisesti ManU:n avaukseen ja alkoi kiukuttelemaan kun ei ohittanut Jonesia pelkällä nimellä. Silloin kun pääsi kentälle, taso oli sitä luokkaa ettei olisi avaripaikkaa ansainnutkaan. Valioliiga on armottoman kova sarja ja harvassa ovat alle kaksikymppiset jotka siellä pärjäävät.

      Koska Ferguson jälleen kerran johdattaa joukkueensa Valioliigan voittoon muista meriiteistä puhumattakaan, Ferguson tietää mitä joukkue tarvitsee. Anderson ottaa ensi kaudella Unitedin keskikentän haltuunsa.

      Chelsea on vetänyt tämän kauden säästöbudjetilla. Miten muuten selittäisit Essienin ja Meirelesin ulosheitot?

      Poista
    5. Kommentoin tuossa messinvihaajan kommenttia, anonyymin juttu kuulosti paljon järkevämmältä.

      Juvea on toki kehuttu paljonkin, mutta mielestäsi tämän kevään aikana joukkuetta on hehkutettu liikaakin, sillä moni voitto on tullut huonolla pelillä. Pirlo on ollut täysin yössä suurimman osan kaudesta, ja jopa Barzagli ja Buffonkin ovat tehneet virheitä. Kärkien taso tuskin yllättää ketään. Bayernia vastaan se ensimmäinen onnenkantamoinen vaikutti Juveen selvästi enemmän kuin olisi pitänyt, ehkä kokemuus isoista peleistä paistoi läpi joukkueesta? Se paitsiomaali oli ehkä ratkaiseva, joten aika pienestä se oli kiinni. Toki pelillisesti Bayern oli paljon edellä.

      Pogba ei kai olettanut kävelevänsä Manun avaukseen, kun ei hänelle Juvessakaan luvattu peliaikaa. Omilla esityksillään hän on peliaikaansa ansainnut. Tiedän kyllä että mies ei ole turhan vaatimaton, ja varmaankin kusipää, mutta onko Conte sitten laittanut miehen kuriin? Haastatteluissakin on vaikuttanut varsin nöyrältä. Toki mihene managerilla, Raiolalla, saattoi olla suurikin vaikutus tuohon välirikkoon Manun (Fergien) kanssa. En tietenkään väitä että SerieA olisi (lähelläkään) valioliigan tasoa, mutta aika moni Manunkin kannattaja olisi halunnut nähdä Pogban saavan mahdollisuuden. Jälkiviisauttahan tämä toki on..

      Chelsean säästöbudjetista en tiedä, mutta eipä ne Hazard ja Moses ainakaan alihintaan tulleet. Itselläni ei ole mitään Chelseaa vastaan, mutta syksyllä Juventus oli kuitenkin selvästi vahvempi.

      Juventus näytti Bayernia vastaan huonolta, mutta se on kyllä ennemminkin Bayernin ansiota. Uskoin jo ennen arpomisia että Bayern olisi pahin se vastus. Muista välieräjoukkueista en usko että mikään muu joukkue olisi olllut pelillisesti yhtä paljon Juvea edellä.

      Poista
    6. Tarkoitin että mielestäni on hehkutettu liikaa..

      Osa hehkutuksesta johtunee siitä että Italia (ja Pirlo) pelasi hyvät kisat, erityisesti Saksaa vastaan.

      Poista
    7. urpo: Näemmä Google hukkasi kirjautumiseni. Kuten tekstistä ilmenee jo ensimmäisestä lauseesta, minä sen kirjoitin. Mukavaa kun laatu kasvaa ilman nimimerkkiä.

      Juventus meni täysin lukkoon kun joukkueen "paras" pelaaja lahjoitti vetopaikan ja maailman paras maalivahti imuroi. Se toinen paitsiomaali kuvaa näitä otteluita. Ainoastaan Real Madrid meni jatkoon ilman selkeitä tuomarispekulaatuioita.

      Pogban kommentit ManU aikana olivat sitä tasoa että kukkoilupelaajan kuva jäi. Pogba sai mahdollisuuksia liigacupissa, Valioliigassa oli vaikeuksia mahtua vaihtopenkille. Agentti kääri tietenkin mukavat rahat Pogban siirrosta, joten ei olisi mikään ihme jos olisi lähes kokonaan siirron takana. Agentithan elävät pelaajasiirroista.

      Oscar ja Hazard hankittiin tulevaisuutta varten. Essienin ja Meirelesin ulosheitot heikensivät nimenomaan tätä kautta silmällä pitäen joukkueen keskikenttää ratkaisevasti. Oscar ja Hazard nimenomaan tulevaisuutta varten, Lampard on edelleen joukkueen paras maalintekijä Valioliigassa. Ja tietenkin Sturridgen myynti pois ja samalla Torresista ainoa hyökkääjä kertoo tylysti kyseessä olevan välikauden.

      Pelillisesti ja pelillisesti, vaikea sanoa kuinka paljon oli edellä kun sai shokkimaalin heti ottelun alussa joka selvästi vaikutti Juventukseen.

      Juventuksen kärkiosasto on niin kapea että vaikea sitä oli olla yliarvostamatta.

      Poista
    8. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

      Poista
    9. Realin peleissä ei ollut tuomarivirheitä?
      Khehidran käsipalloilu ja Yilmaz vs Ramos -tilanne.

      Poista
    10. Oli siinäkin mutta ei aivan niin ratkaisevia kuin muissa. Ramosin tilanteesta keltainen kortti oli naurettava ratkaisu, varsinkin kun huomioidaan Sanchezin filmaama rankkari. Siinä näkee kuinka paljon joukkue vaikuttaa tuomioihin.

      Olet oikeassa. Ei Real-Gala otteluparissakaan pahoilta tuomarivirheiltä säästytty.

      Poista
  6. Miten se menikään? Joukkueiden huono menestys Mestarien liigassa kertoo kansallisen sarjan heikosta tasosta?

    Mestarien liigassa pelaavat joukkueet ryhmiteltynä kriteerillä todennäköisyys päästä ensi kauden mestarien liigaan (100% varma, lähes varma, hyvät mahdollisuudet, vaatii taistelua)

    100% varma

    Barcelona (semifinaali)
    Bayern (semifinaali)
    Manchester United (toinen kierros)

    Lähes varma

    Real Madrid (semifinaali)
    Dortmund (semifinaali)
    PSG (puolivälierät)
    Juventus (puolivälierät)

    Hyvät mahdollisuudet

    Manchester City (alkulohko)
    Milan (toinen kierros)

    Vaatii taistelua

    Lille (alkulohko)
    Montpellier (alkulohko)
    Chelsea (alkulohko)
    Arsenal (toinen kierros)
    Schalke (toinen kierros)
    Valencia (toinen kierros)
    Malaga (puolivälierät)

    Pääosin ne joukkueet jotka kansallisessa sarjassa pääsevät todella helpolla, pärjäävät hyvin myös Mestarien liigassa? Ja vastaavasti ne joukkueet joilla kansallisessa sarjassa riittää tekemistä pärjäävät huonosti Mestarien liigassa.

    Pelkkää sattumaa? Tilastossa on selvä korrelaatio kansallisen sarjan helppouden ja Mestarien liigan menestyksen välillä.

    Välierissä homma sentään tasoittuu. Kaikki 4 joukkuetta voivat vetää kansallisen sarjan loput ottelut puhtaasti höntsävaihteella.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lasketaanko tuo edes tilastoksi, yhden kauden joukkueet, ei mielestäni. Pitäisi tarkastella pitemmällä aikavälillä tätä, ja uskoisin että silloinkin pärjää ne joilla peli kulkee. Tietysti siitä on etua, että voi huoletta liigapelissä lepuuttaa parhaita ukkoja, mutta parhaat joukkueet kyllä porskuttaa, vaikkei sitä lepoa aina joka ukko saisikaan.

      Poista
    2. Kyllä tuo kelpaa, koska tämän kauden perusteella Englantilaisten taso on laskenut.

      Tuosta on lepuuttamisen lisäksi sekin etu että voi pelata kapealla ringillä. Se parantaa joukkuepeliä.

      Poista
    3. Tuo listahan kertoo juurikin sen mitä vastaan olet väittänyt eli että Espanjalaiset suurjengit samoin kuin saksalaiset voivat menestyä euroopassa ja silti pärjätä omissa liigoissaan toisin kuin englantilaiset jotka manua lukuunottamatta eivät pärjää kuin 1 kilpailussa/kausi(chelsea ei edes siinä tänä vuonna).

      Tuosta näkee myös todella selkeästi että 7 ensinnä mainittua joukkuetta ovat ne euroopan parhaat tällä hetkellä.

      Poista
    4. Se todistaa myös että Espanjan ja Saksan sarjojen taso on todella heikko. Valioliigassa joutuu panostamaan että pääsee seuraavan vuoden Mestarien liigaan, joka on elintärkeää seuroille.

      Poista
    5. se kertoo sen mitä siitä haluaa nähdä eli riippuu ihan näkökannasta.Toisin sanoen selvää faktaa siinä ei ole suuntaan tai toiseen sarjojen vertailuissa.

      Poista
    6. Tässä tapauksessa se kertoo paljon. Pääsee helpommalla kansallisessa sarjassa = voi peluuttaa selvästi kapeampaa rinkiä joka taas auttaa joukkuepelissä ja pärjäämisessä cup-muotoisissa kilpailuissa.

      Karkeasti sanoen laajalla ringillä voittaa pitkän sarjan, kapealla cupit.

      Btw, aika omituiset kirjaimet täällä blogissa.

      Poista
    7. "Karkeasti sanoen laajalla ringillä voittaa pitkän sarjan, kapealla cupit"

      ja parhailla pelaajilla+parhaalla pelaajalla voittaa kaiken oli rinki kapea tai ei ja näitä jengejä ei montaa ole viime vuosina ollut.Mieleen tulee 1 mikäköhän se olisi mv?

      Poista
    8. Kapealla ringillä voittaa kunhan saa tuomariapuja sekä kentällä että sen ulkopuolella mm. mitätöityjen korttien muodossa.

      Mieleen tulee yksi joukkue, mikähän se on?

      Poista
  7. Noin nyt on oikea kieli taas ja pian tulee bayern Barca ennakko

    VastaaPoista
  8. http://www.bundesliga.de/de/spielerdesspieltags/2012/spieltag29.php

    6% Kubaan ei ole liikaa

    VastaaPoista
  9. Vastaukset
    1. In that case you got an enormous ash

      Poista
    2. Oletko ensimmäinen anonyymi? :/ sillä tuo asH oli nimenomaan kuitti surkeasta englannista

      Poista
  10. pian kiire repsalla, rapia vuorokausi mittelöön

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei näistä ennakoista tule mitään joten jatketaan preview linjalla

      Poista
    2. sanan säilä ei siis kalska

      Poista
    3. Ei pidä paikkaansa, mitä sitten tarkoittaakin

      Poista
    4. tosimies seisoo sanojensa takana

      Poista
  11. Götze Bayerniin ! ens kaudella tripla Pepin johdolla

    VastaaPoista
  12. "Bloggaaja" katsoi parhaakseen poistua takavasemmalle, kun kirjoittaminen osoittautui vaikeaksi. Suuri päteminen kauden alussa, mutta kynä kuivunut täysin. Missäs ne "pisteytykset" tai "maailman parhaat" tai "ennakot"? Ei tainnut taso riittää kun järkeviinkin juttuihin vastaukset tulevan vain one-linereilla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Dortmund ennakko, ensi viikonloppuna
      Bayern ennakko, ensi viikon viikonloppuna

      mitä järkeä on tehdä ennakoita kuukausi ennen finaalia?

      Poista
    2. "mitä järkeä on tehdä ennakoita kuukausi ennen finaalia?"

      -Tai ylipäätänsä, jos taso on tämä?

      Poista
    3. Eikö "ensi viikonloppu" mennyt jo? No, ei kuiteskaan vielä kiire

      Poista
    4. Ja mikäs tasossa on vikana? Älä lue jos ei miellytä


      Meni viikot sekaisin

      Poista