maanantai 27. toukokuuta 2013

Fc Bayern Champions League Meister 12-13!!!

Oikeus tapahtui viimein ja viime vuosien kärsimykset loppuivat. Bayern voitti finaalin ansaitusti vaikka Dortmund pelasikin hyvin. Bayern on selkeästi paras seura ja viimeinkin se on virallista. Dynastian rakennus jatkuu ensi kaudella Guardiolan johdolla mutta tätä kautta on vielä yksi peli jäljellä ja se voi johtaa Bayerniin suuren triplaan! Ei tässä tunnekuohussa pysty nyt muuta kirjoittamaan.

Kommenttiosuus on toistaiseksi kokonaan poissa käytöstä

7 kommenttia:

  1. "Oikeus" tapahtui? Kuinkas se Danten saamatta jäänyt ulosajo?

    VastaaPoista
  2. hyi hemmetti että sylettää se Ribery ja kumppanit. Kaveri riehuu ku pikkupentu kentällä ja kaatuu heti kun joku tulee lähellekkään. Kyynärpäät ja kädet heiluu sen jälkeen ja naama punaisena ähisee.
    Muller, pelle, ei pysy pystyssä sitten millään ja makoilee pahemmin kuin Alba. Onneksi jyrättiin mullermaisesti, siinäkin jäi ulisemaan kuin pikkuteini kun äiti ei antanu rahaa siideriin. Mandzukic, hohhoi mikä urpo:D ja niin niilon näkönen kaveri kuin vain voi olla..
    Ja suurimpana oksennusläjänä floppen, kaveri hakee matsin jälkeen jumalauta lipun jossa oma nimi. On ohtaa sen jälkeen kun on flopannut jotain 1000kertaa kovassa paikassa, ja pehmeässäkin. Ja niin umpivasuri kuin vain voi kukaan olla. "ammattilainen" ja yksijalkainen::D kerrankin sattui tuurilla kuula menee sisään kun potkasi ohi pallosta. Oli jeesus mukana että tuli se pallo vasurille. Sitä se alaba tais paidassa kiitelläkkin..

    VastaaPoista
  3. Näköjään kommentteja ei saa kokonaan pois käytöstä vaan ne tulevat yhä tarkistettaviksi minulle. Eli kuten sanoin en julkaisi niitä mutta huvittavia aika moni kommentti on. Vedet silmissä saa välillä nauraa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. faktat saatta tehdä niin kipeää että se alkaa jopa naurattaa

      Poista
    2. miksi kommentit pitää saada pois käytöstä? oliko sinunkin mielestä bayernin pelaajien käytös niin kuvottavaa, ettet halua siitä kirjoitettavan?

      Poista
  4. Asetukset, kommentit ja tekstit.

    Ketkä voivat kommentoida? Vain tämän blogin jäsenet

    Tuolla saa kommentit lähes kokonaan pois.

    VastaaPoista
  5. Jee Buyern on paras!

    VastaaPoista