tiistai 4. joulukuuta 2012

Dortmund kakkosmiehistöllään voittoon Citystä

Eipä oikeastaa yllätyksiä nähty Champions Leaguen viimeisellä lohkokierroksella. Englantilaisten lento jatkuu kun molemmat joukkueet hävisivät "yllättäen". Kumpaakaan on turha perustella kiinnostuksen puutteella sillä Arsenal varmasti olisi halunnut ykköseksi välttäen esim. Barcelonan pudotuspeleissä. Arsenal ei esittänyt mitään erikoista ja tulos oli odotettu edellisten Ateenan visiittien perusteella. Olympiakos sai täysin ansaitun 2-1 voiton. Wenger todennäköisesti perustelee tappiota sillä että näin he välttävät Real Madridin pudotuspeleissä. Ja ihmiset ihmettelevät miksi Arsenal ei ole voittanut mitään 7 vuoteen. €ityn kohdalla taas Europa League paikka olisi ollut lähes varma mikäli olisivat voittaneet. Dortmund lähti otteluun ennakkosuosikkina mitä osittain ihmettelen koska melko kakkosmiehistöllään peliin lähtivät. €ityllä oli mahdollisuus lyödä edes Dortmund B jokkueen mutta ei, sekin on liian kova Valioliiga mestareille. Tuskin on epäselvää kumpi näistä joukkueista on parempi. €ityn paljon huudetut hyökkäysvoimat saivat aikaan 0 mallia, sillä lailla. Peli päättyi Dortmundin voittoon Julian Schieberin maalilla. Mancini kommentoi pelin jälkeen että ilman maaleja on vaikea voittaa. Vau mikä neropatti.

Espanjassa pelattiin 2 peliä joihin espanjalaiset saavat olle melko tyytyväisiä. Malaga oli jo varmistanut kaiken joten sillä ei ollut mitään syytä pelata täysillä. Se sai 2-2 tasapelin Anderlechtista. Duda teki Malagalle 2 maalia. Real otti selvän 4-1 voiton kiinnostusvammaisesta Ajaxista. Ajax oletti että €ityn voitto Dortmundista olisi niin epätodennäköinen ettei paljon tarvitse pelata. Kiinnostuksesta kertoo Ajaxin Moisanderin kommentit ennen ottelua missä hän kertoo että Real pistää varmaan kovan miehistön kentälle koska haluavat lohkovoiton. Näin hyvä käsitys Ajaxin pelaajilla oli ottelusta. Ronaldo iski yllättäen maalin, tällä kertaa kyse ei ollut rankkarista vaan tyhjiin laittamisesta.

Schalke haki tasapelin Montpellieristä mikä riitti mainiosti lohkon ykkössijaan koska Arsenal tuskin voittaisi Kreikassa. Höwedes iski ensimmäisen maalin mutta Montpellier kavensi. Schalken kiinnostuksesta otteluun kertoo Pukin laittaminen avaukseen. Milan puolestaan jatkoi Italian koomakautta häviämällä kotona Zenitille 0-1. Toki lohko oli jo selvä joten tämä lieventään tulosta. A-lohkosta PSG menee ykkösenä jatkoon otettuaan voiton Portosta. Ottelu jäi mieleen surkeasta tuomarista. Lohkon toinen ottelu Zagreb - Dynamo Moskova päättyi 1-1. Ottelu jouduttiin keskeyttämään alussa kovan lumisateen takia.

13 kommenttia:

  1. Jaa, huumoriblogi taisi vain vaihtaa osoitetta

    Ei ollut Citylläkään ykkösjoukkue

    Isco ei ollut edes kentällä

    Kiinnostuksen puute, c'mon!

    Jotain esimerkkiä huonosta tuomarista Peeäsgee Portossa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä tämä on ihan vakavaa

      Huomattavasti enemmän ykkösjoukkueen pelaajia ja kakkosjoukkueen määritelmä Citylläkin tarkoittaa että Dzekon tasoinen pelaaja on kentällä. City oli 95% joukkueella liikenteessä.

      Väsytti yöllä niin paljon että vahingossa tuli kirjoitettua väärin

      Moisanderilla ei ollut edes hajua mitä omassa lohkossa tapahtuu.

      Kaikki PSG:n filmaukset menivät läpi ja Portolta taisi rankkari jäädä antamatta.

      Poista
  2. Kun kerran kiinnostuksesta niin paljon puhut (muistutat kovasti erästä toista henkilöä), niin kai ymmärrät, ettei Cityä kiinnosta paskan vertaa mitkään Eurooppa Liiga -pelit? Koko liiga on nykyisellään aika turha mitättömien palkintorahojen vuoksi.

    Mitä Arsuun tulee, niin tappio ei tosiaan ollut yllätys. Ateena on aina paha paikka vierailla, ja kun ottaa huomioon Arsun nykyformin, niin eipä siinä paljoa saumoja ollut. Muistuttaisin kuitenkin, että todelliset pelit ovat vasta tulossa. On ennenkin nähty, miten vakuuttavasti lohkoistaan jatkoon jyränneet ovat hyytyneet pudotuspeleissä täysin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Viime vuonna näytti kiinnostavan kun sinne ylsivät. Nyt ei vaan taso riittänyt. Ja Cityllä on loputon rahakaivo. Ei Champions League rahat olisi mikään huikea rahamäärä näille. Ja tässä vaiheessa kun joukkueella ei ole minkäänlaista hyvä historiaa niin pitäisi Europa League pokaalikin kelvata.

      No noinhan minä sanoinkin, Arsu surkeassa vireessä( tosin, en ole ikinä tajunnut sitä hypetystä ja kun Van Persiej jätti Arsun niin totuus paljastuu. Ja Kreikassa on paha pelata kun kymmenettuhannet ihmiset mylvivät ja uhkaavat tappaa jne. Ja eteenkin Arsenalille Olympiakos on osottautunut vaikeaksi vastustajaksi viime vuosina. Fakta on se että Englannista tulee tällä hetkellä vain yksi joukkue joka voi edes yltää Chämppärin väliereihin eli United. Arsusta siihen ei ole.

      Poista
    2. On kyllä pakko sanoa että jos olisin Mancini niin en olisi halunnut joukkuettani eurooppaliigaan.En tiedä ajatteleeko samalla tavalla,mutta tuskin on mikään kauhea pettymys.

      Poista
    3. Cityn historialla en väheksyisi Europa Leagueta

      Poista
    4. Cityn rahakirstun kokoa katsottaessa väheksyisin.
      Se on oikeesti näille kavereille vain ajanhukkaa.Tai no mikä mä oon sanomaan ku en ite pelaa,mutta näin uskon.Kyllä ne on seurat kuten ajax,Olympiakos,Zenit ja Benfica joita kiinnostaa eurooppaliiga noin cl:län jälkeen ja joilla on siellä mahkut myös menestyä

      Poista
    5. No sanotaan sitten että Cityn pelinäytöilläkään en väheksyisi Europa Leagueta, tuskin sitäkään pystyisivät voittamaan

      Poista
    6. Ehkä niin,mutta kyllä uskon valioliigan olevan sen 10x tärkeämpi näille kevereilla ja mancinin pestin se voi pelastaa El taas ei voi.

      On kyllä suuri mysteeri miten city on tiputtanut tasoa varsinkin siitä mitä esittivät viime kaudella valioliigassa.Toki muutama avainpelaaja Kompany,silva,nasri jne. eivät ole parhaalla tasollaan,mutta silti.Ehkä valioliiga tosiaan on vielä heikompi kuin edes sen väheksyjät "uskaltavat" sanoa.

      Toisaalta eipä euroopasta löydy kuin joku 5-6 jengiä jotka olisivat tuosta lohkosta menneet jatkoon ilman että se olisi ollut suuri yllätys.Sitten taas toisaalta tappio ajaxille ja vielä kotitasuri ovat surkeita esityksiä vaikka ei toki mitään pois ajaxilta.

      Poista
    7. Juu, ei mitään Ajaxilta pois mutta kyllä sekin olis surkea. Jostain kummasta syystä Ajaxia hypetettiin niin paljon. Todellisuudessa se oli umpisurkea Realia ja Dortmundia vastaan. City oli niin surkea että sai Ajaxin näyttämään hyvältä. Ja toki sanon yhä, ei mitään Ajaxilta pois mutta Valioloiigan hypetykseen nähden sen mestarin pitäisi lyödä Ajax selvästi vieraissakin kuten Dortmund ja Real teki.

      Poista
    8. Itse asiassa Valioliigan hypeen nähden cityn olisi pitänyt mennä realin kanssa heittämällä jatkoon ja saada dortmundiakin vastaan 4pojoo ajaxilta ilman muuta 6 ja realiltakin jtn.
      Nyt sanon että ei mitään pois dortmundilta,mutta nyt puhuttiin hypestyksestä.

      Ajax tosiaan oli surkea varsinkin kotonaan realia vastaan.

      Poista
    9. Valioliigan hypeen nähden Cityn pitäisi voittaa helposti Chämppärin

      No en nyt tiedä pelasiko Ajax sitten paremmin Dortmundiakaan vastaan kotonaan :D

      Poista
    10. No ainakin finaalissa barcaa vastaan.

      Tuota en nähnyt,mutta enpä väitä vastaan.

      Poista