keskiviikko 5. joulukuuta 2012

Bussiseura Chelsea jyrättiin ulos Champions Leaguesta

Tähtien asennot taisivat muuttua viime keväästä. Tai sitten Chelsea kuvitteli olevansa oikeasti hyvä joukkue ja yritti pelata normaalisti. Tässä opetus lapsille ja vähän vanhemmillekkin, älkää yrittäkö olla jotain mitä ette ole. Joka tapauksessa Europa League kutsuu. Älkää huoliko Chelsealaiset, Falcao siellä jo odotteleekin. Huomenna enemmän tästä ilo uutisesta.

Chelsea teki nolon ennätyksen olemalla ensimmäinen hallitseva mestari joka jää alkulohkoon. Toisaalta Chelsea nolasi itsensä jo viime keväällä joten tuskin joukkue välittää edes. Mikä johti Chelsean tippumiseen? Syy on päivänselvä. Chelsea luuli ettei tarvitse enää bussiansa joten he päättivät siirtää sen. Miten kävi? Puolustus vuotaa kuin seula. Mitä toisaalta voi odottaa jos puolustuksessa häärii Cahill, Terry ja David Luiz. Chelsea luuli että se on kova joukkue joten se päätti pelataa ns. Normaalia peliä. Tasoltaan se vastaa lähinnä Swanseaa. Tosin Swanseankin hyökkääjät tekevät enemmän maaleja kuin Torres.

Toki on surullista että Oscarin ja Hazardin kaltaiset lupaavat pelaajat tuhlaavat aikaansa tuhnuseurassa. Falcao on seuraava uhri ja Falcaosta tuli mieleen että äijähän odottaakin siellä Europa Leaguessa Chelsea ja toivottaa nämä tervetulleiksi. Kertoo paljon Falcaon aivokapasiteetista jos siirtyy Chelseaan

Palatakseni eilis iltaan. Pirteästi pelannut Nordjaelland oli näköjään liika uhka Chelsealle joten tuomari päätti antaa rankkarin Chelsealle. Alkukauden lupaavasta alusta tuhnuksi siirtynyt Eden Hazard ei saa palloa sisään edes rankkarista. Tuomari on kuin maansa myynnyt ja päättää odottaa 5 minuuttia( niin ettei kukaan tajua) antaa toisen rankkarin. Siitä Chelsea iskee ja kuka enää tämän jälkeen haluaa pelata? Nordjaelland menetti täysin pelihalunsa. Se siitä säälittävyydestä.

Toivotetaan Chelsealle mukavia seuraavia vuosia sillä joukkueesta tuskin kuulemme. Champions League paikka on karkaamassa ja tuskin joukkue pääsee edes Europa Leagueen. Voi tätä ilon päivää. Katsotaan kuinka kauan Benitez saa aikaa? Potkut ennen joulua? Abramovich on toivonut joulupukilta lahjaksi jo seuraavaa valmentajaa. On kantautunut huhuja korvatunturilta että Antti Muurinen olisi nähty tungettavan lahjapakettiin, joulupukki ei kommentoi mitenkään ja yrittää potkia paketin korttia sivuun josta erottaa Abramovich nimen. Vai tällaista pelastusta Selskissä odotetaan.




84 kommenttia:

  1. Chelsea viimeisen 9 vuoden aikana joka kerta Mestarien liigassa. 4 kertaa välierissä, 2 kertaa neljännesvälierissä, kerran puolivälierissä ja 2 kertaa finaalissa, joista yksi voitto. Kyllähän Chelsea on yllättävän hyvin pärjännyt viime vuosina vain kuvittelemalla olevansa hyvä joukkue.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mennyt on mennyttä ja Mourinhon aikana joukkue oli ihan hyvä. Nyt se on kuitenkin surkea. Materiaali on surkeaa ja se näkyy heti kun joukkue yrittää pelata kunnolla.

      Poista
  2. Ihanaa Juventus ja Shakhtar IHANAA, tämä on ihanaa! Vaikka tämä jatkuva huutaminen, bailaaminen, juhliminen ja riehuminen tekee melkein kipeää, niin ei haittaa, IHANAA JUventus ja Shakhtar Ihanaa, tämä on IHANAA!

    Tosifutisfanit saivat UCL-lohkovaiheesta sen parhaan mahdollisen joululahjan! On juhlapäivän aika!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yleisön pyynnöstä omaa blogia päivitetty. Kokonaan uusi blogi perustettu, joka löytyy tuosta nimen klickauksen takaa. Tervetuloa lukemaan, kommentoimaan ja keskustelemaan.

      Poista
    2. Kommenttiesi määrä tulee jäämään aika vaisuksi, kun tarvitsee jonkun profiilin kommentoidakseen. Harmi.
      Muuten, Etelä-Amerikkalainen kirjoitetaan eteläamerikkalainen, sama koskee myös itäeurooppalaisia.
      Yllätävän vähän rummutit Chelsean tippumista, kiitos siitä, ei sitä joululahjahöpötystä joka paikassa jaksa lukea.

      Poista
    3. Sinne oli asetus jäänyt väärin päälle. Nyt myös "anonyymit" voivat kommentoida :)

      Poista
    4. Kukaha noita zampan säälittäviä juttuja jaksaa lukea. Blogin sisältö on varmaankin itsestäänselvyyksien latelua, ja lisäksi barcan ja messin mieshuoraamista pahimmillaan sekä realin ja chelsean epäonnistumisille nauramista. Noita typeriä "hehe, penaldo, vitsi mä oon nokkela" -juttuja tuskin kukaan jaksaa lukea, joten lisäile vain itse niitä kommentteja sinne. "Yleisön pyynöstä"?? Vittu miten säälittävä tyyppi oletkaan. Keskustele itsesi kanssa siellä omassa blogissasi, ei sinun kommentteja kukaan muu kaipaa kuitenkaan. (nyt kirjoita tähän taas anonyyminä itseäsi ylistävä vastaus)
      Tosin tämänkin blogin taso on aika pahassa syöksykierteessä ihan lupaavan alun jälkeen.

      Poista
    5. Jaksoit kuitenkin sitten kohtuullisen pitkän ruikutuksen ja valitusvirren aiheesta kirjoittaa :D No saavutus kai sekin!

      Poista
  3. Chelsea teki lohkonsa eniten maaleja (bussilla?) ja omaa paremman maalieron kuin ukraanit. Eli kävi samat kuin Barcalle viime kevään. Jotain kuseneita osataan tuhota mut oikeasti tärkeis peleis hyytyy.
    Kuten MV on usein todistanut, Messi on jäätynyt usein kovissa paikoissa. Ja Messihän on mes que un Barca.
    EL ei Chelseaa tod. näk. kiinnosta mutta Valjussa vois kelkan kääntö pian tapahtua jotta päästäisiin ensi kaudella korjaamaan tämän syksyn moka.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. "Kuten MV on usein todistanut, Messi on jäätynyt usein kovissa paikoissa."

      Omistatko omia aivoja ollenkaan vai mikä on ongelma? Herätys!!! Ei kukaan ota MV:n juttuja tosissaan. Huumori kirjoituksina ne kyllä on ihan loistavia.

      Eikä tämä nyt liittynyt Barcelonaan tai Messiin millään tavalla.

      Poista
    2. Numerot on faktaa, ei mielipidettä.

      Vertasin viime UCL:n Barcaa tämän syksyn Chelseaan.

      Poista
    3. "Numerot on faktaa, ei mielipidettä."

      Hah paljastit itsesi.

      Poista
    4. Hah ei puolusta Chelseata

      Poista
    5. Kai nyt jotain Nordjaellandeja vastaan pystyy maaleja tekemään. Shaktaria ja Juventusta vastaan se oli surkea ja tuurilla sai voiton Stamford Bridgellä Shaktarista.

      Poista
    6. voihan niitä numeroita pyöritellä vaan jos niistä jättää puolet peleistä pois niin todennäköisesti saa haluamansa tuloksen.

      Poista
  4. Lupaavan alun jälkeen blogin taso on laskenut rajusti eikä pohjaa näytä tulevan. Ei sun tartte matkia Messinvihaajaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. "Lupaavan alun", jos nyt tarkotat 2 viimeisintä tekstiä niin eiköhän tässä pidemmällä olla kuin "alussa" . Puoli vuotta tulee täyteen. Ja ei tässä Messinvihaajaa matkita, Chelsea on vain niin iljettävä seura että se ansaitsee kaiken ryöpytyksen.

      Poista
    2. No kyllähän se tietenkin ottaa koville, kun blogin pitäjän inhokkijoukkue voittaa oman suosikijoukkueensa Mestarien liigan finaalissa.

      Poista
    3. Ei vaan se tapa millä Chelsea voitti, se oli säälittävää roskaa

      Poista
    4. Lupaava alku, sori, tarkoitin seurajoukkuuetonta kesää.

      Poista
    5. Aika kohdilleen on kaikki mennyt mitä olen sanonut nyt syksyllä. Ärsyttääkö tämä niin paljon?

      Poista
  5. Hah, kiitos lopettaisitko tämän Chelsean ikiaikaisen mollauksen?
    Zamppa osoitti jo, että hän pystyy kirjoittamaan Chelseasta jotain positiivista, ja muutenkin hyvää tekstiä ilman fanipojitusta.

    Joten, ottiko liian koville Chelsean ansaittu voitto Barcelonasta?
    Itse en pidä hirveästi Barcelonasta, enkä heidän pelitavasta.
    Silti en vihaa FCB:tä kovin aggressivisesti ja loppujen lopuksi pelitavalla ei ole merkitystä, jos voittaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eiköhän se nyt lopu kun koko typerä seura on pian syvällä kuilussa. Zamppa on varovainen koska ei halua heti ekalla kirjoituksellaan aiheuttaa riitoja mutta oikeasti hän on suunnileen samaa mieltä kanssani.

      Ai tämähän on sama viesti minkä laitot Zampan blogiin. No vastaan silti. Koville otti Chelsean naurettavan säälittävä voitto Bayernista. Toki Barcastakin voitto ärsytti mutta en ottanut sitä läheskään näin henkilökohtaisesti koska en kannata Barcelonaa missään määrin.

      Poista
  6. Maailman top 5 -seura Dortmund häviää kotonaan alemman keskikastin joukkueelle. Kertooko Bundesliigan tasosta vai Dortmundin yliarvostuksesta?

    Leverkusen on muuten Dortmundia edellä. Aika hyvin Hyypiältä, jos tuolla valmentajankokemuksella ollaan joulukuussa Euroopan top 5 -seuraa edellä sarjataulukossa. Entä mitä mieltä olet, onko Veikkausliigan taso kova, kun liigan maalitilaston yhdeksäs siirtyy suoraan saksalaisen UCL-seuran penkille? Pukilla on muuten huomattavasti parempi maalikeskiarvo Schalkessa kuin FC KooTeePeessä. :D

    Ei muuten, mutta voisit vähän maltillisemmin hehkuttaa Bundesliigaa. Toki se on erittäin laadukas, mutta juttujesi perusteella saa kuvan, että se on maailman kovatasoisin. Oletko sitä mieltä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kertoo Wolfsburgin tasosta. Kannattaisi oikeastaan ottaa asioista selvää ennen kuin tulee puhumaan. Magathan oli Wolfsburgin valmentaja kauden alussa ja peli oli hänen potkuihinsa saakka katastrofaalista. Sen jälkeen joukkue on pellannut melko hyvin joten tuo sarjasijoitus hämää.

      Leverkusen on pelannut oikeasti hyvin, johtuuko Hyypiästä, en tiedä. Joukkue on nuori ja hyvä, ehkä tällä kaudella potentiaali alkaa paljastua toden teolla. Ero Drotmundiin ei ole mikään kamala, täytyy muistaa että Dortmundilla oli vaikea CL lohko kun taas Leverkusenilla helppo EL lohko. Pukki on tehnyt yhden maalin ja ei ole pelannut edes 90 minuuttia yhteensä joten jos tajuaa hiemankin matematiikkaa niin ymmärtää että tässä kohtaa keskiarvo toimii hämynä. Maali per peli, joku muu voi tehdä 34 maalia 34 ottelussa, tämä on kuitenkin melko erillainen tilanne. Kuten olen usein sanonut, tilastoilla voi osoittaa ihan päättömiä ja naurettaavia juttuja.

      Maailman kovatasoisin? Tällä hetkellä melko tasoissa La Ligan kanssa, jakavat ykköspaikkaa. Jos Englanti toipuu niin vaikea sanoa mikä on paras. Sanoisin että jakavat ykköstilan.

      Sinulle vielä että kun nyt toit esille näitä top5 seura häviää alemman keskikastin seuralle jne, tarkoitan sarjan sisäisiä tilastoja. Mites englannissa? Englannin ucl joukkueiden keskinäisiä pelejä viime kaudelta: united 8-2 arsenal, united 1-6 city, arsenal 5-3 chelsea. En paljon puhuisi sinuna.

      Poista
    2. Toki tilastolla ei ole yhtään mitään arvoa, kun esität sen noin, mutta kaikkiaan Pukki on pelannut kymmenittäin pelejä Schalkessa ja ne kaikki oli laskettu mukaan. Lähinnä ihmettelin sitä, miten Veikkausliigan rivipelaaja voi ottaa yhtäkkiä niin suuren harppauksen Bundesliigan huippujoukkueen penkille. Vastaavia esimerkkejä on turha hakea esimerkiksi Englannista, Italiasta tai Espanjasta. Mieti nyt, kuika hullulta se kuulostaisi, jos vaikkapa Veikkausliigan viime kauden paras pelaaja Mika Ojala olisi siirtynyt yhtäkkiä Manchester Cityyn ja saisi säännöllisesti peliaikaa. Pukin kohdalla kyse on vastaavasta tapauksesta. Näin ajateltuna ymmärtää liigojen välisen tasoeron nimenomaan joukkueiden leveydessä.

      Poista
    3. Pukki on pelannut hyvin vähän pelejä, on sellainen vaihtopenkki/reservi pelaaja Schalkessa eli en ymmärrä millä tavalla hän ollut huikea ja tehnyt loistavaa jälkeä Bulissa. Koko juttusi menettää arvonsa koska ei kukaan ole väittänytkään Pukin olleen loistava, päinvastoin, tällä kaudella aivan tuhnu. Tuossa suoltamassasi roskassa olisi edes jotain järkeä jos Pukki oli loistanut Bundesliigassa mutta kun ei ole. Todennäköisesti lähtee pois Schalkesta koska on ollut HUONO eli ei ole pärjännyt.
      Eli Pukki on paska pelaaja lopun elämäänsä koska pelasi Veikkausliigassa, ei järjen hiventäkään...

      Poista
    4. Mites sitten kun tuollaiset tusinapaskat kuten Michu hallitsevat Valioliiga, mitä se kertoo liigan tasosta. Entäs Park? Hän pelasi surkeassa Etelä-Korean liigassa mutta loisti Valioliigassa. Ja mites Bundesliiga hylkiöt kuten Ba ja Cisse mättäävät maaleja liuku hihnalta. Yhtä päätöntä kuin logiikkasi.

      Poista
    5. Mielestäni Pukki on kylläkin varmasti ylittänyt monen odotukset ainakin viime kaudella. Tällä kaudella ei ole saanut näyttöpaikkoja.

      Ja nyt alat nolata itseäsi toden teolla. Tusinapaska taisi iskeä 17 maalia viime kaudella Espanjassa.

      Park (mikäli Ji-Sungia tarkoitat) ei ole koskaan loistanut Unitedissa. Päinvastoin, monet pitivät hänen hankintaansa ja näinkin pitkään seurassa pitämistä puhtaasti markkinointina aasialaisia faneja ajatellen. Miehen taso ei ole enää vuosikausiin riittänyt Valioliigaan, siitä hyvänä esimerkkinä viime kauden City-ottelu, jonka United hävisi pitkälti paskan keskikentätn takia...

      Poista
    6. ...ja Park pelasi tuolloin täysin ala-arvoisesti. Aika mielenkiintoista, miten mies ei ole saanut yhtään mitään aikaiseksi QPR:ssä, vaikka omasta mielestäsi hän loistaa Valioliigassa. :D

      Ba ja Cisse ovat vasta parin viime vuoden aikana nousseet huipputasolleen. Cisse on hylkiö, ja iskee samalla 22 liigamaalia Bulissa yhdellä kaudella (10/11). Älä viitsi naurattaa. :D Tällä kaudella Valioliigassa 13 ottelua ja 2 maalia. Ban maalimäärät ovat nousseet jonkin verran, mutta kyse lienee vain pelaajana kyspsymisestä.

      Edelleen väitän, että vaikkapa Veikkausliigasta on helpompi hypätä Bundesliigan kärkiseuran penkille kuin Valioliigan. Tälläkin hetkellä Pohjanpalo on siirtymässä Bulin kakkosseuran riveihin. On se Veikkausliiga kova.

      Poista
    7. Pukki(mikäli Teemua tarkoitat) ei ole koskaan loistanut Schalkessa. Päinvastoin, monet pitivät hänen hankintaansa ja näinkin pitkään seurassa pitämistä puhtaasti markkinointina pohjoismaalaisia faneja varten. Miehen taso ei ole missään vaiheessa ollut riittävä Bundesliigaan, minkä tämä kausi on hyvin osoittanut.
      Parkia on hypetetty vuosikaudet, aika loistokas pelaaja näyttää olevan.

      Hoffenheim ei halunnut uusia Ba:n sopimusta.

      Ei tietenkään kun Valioliigan pellejoukkueet ostavat pelaajansa aina valmiina muualta koska maassa ei tajuta jalkapallosta mitään. Roska kehitystyö, roska scouttaus, kaikki valmiina ja heti. Ja tämä on olevinaan jalkapallon "emämaa". City ja Chelsea ovat parhaimmat esimerkit tässä. Aika huumoriliiga, vai?

      Ja vielä tuohon Pohjanpaloon, että luuletko todellakin että hän olisi heti avauksen mies. Äijä pääty ensin resrveihin tai lainalle. Oletko todella näin tyhmä? Valioliigan seurojen reserveissäkin pyörii varmaan sellaisista huippuliigoista kuten Zimbabwen ja Omanin jne. tullleita.

      Poista
    8. Ainakin Pukki pääsi vastaavilla näytöillä Schalken penkille.

      Poista
    9. Pukki on vaihtopenkki/reservipelaaja ja muutenkin taitaa lähteä pois koska ei saa peliaikaa eli en nyt puhuisi että hyvin menee. Ja Park oli Unitedin avauspelaaja, se kertoo aika paljon

      Poista
    10. Milloin olen sanonut, että Pukilla menee hyvin? Park ei ole koskaan ollut Unitedin optimiavauksen mies.

      Katsoitko muuten tänään, miten United teki sen, mihin Dortumd tai Real ei pystynyt? Lisäksi Unitedilta hylättiin maali virheellisesti paitsiona.

      Poista
    11. No 95% ihmisitä sanoisi että Dortmund olisi voittanut 5-0, 6-0 ilman Hartin loistoiltaa ja lahjapilkkua. Tänään Hart oli huono. Kyllä Dortmund oli paljon vakuuttavampi Cityä vastaan ja ei päästänyt pelitilanne maalia. En tajua miten Real onnistui puppeloimaan oman ottelunsa.

      Poista
    12. United käytti paikkansa niin paljon paremmin hyväkseen, että ei ole epäilystä kumpi oli parempi. Maalintekopelistähän lienee kysymys. Voisit edes joskus antaa tunnustusta Valioliigaseuroille, kun siihen on aihetta.

      Realin taso ei näköjään riittänyt. Joukkueen esitykset ovat muutenkin aivan kammottavan huonoja suhteutettuna viime kauteen. Ei voida missään tapauksessa enää puhua top 3 -tason joukkueesta, kun on sitä hädin tuskin Espanjassa. Osittain varmasti joukkueen sisäisten ristiriitojen syytä.

      Unitedilta on viety kaksi maalia kahdessa viime liigaottelussa. Mikset nyt huutele tuomariavuista? :D

      Poista
    13. United pelasi hyvin, ei siinä mitään mutta Dortmund oli parempi. Ei olisi Unitedkaan tehnyt siinä ottelussa 3 maalia, Hart olis iinä pelissä loistava. Dortmund ei taas päästänyt maaliakaan. Mutta United oli tänään hyvä, erinomainen? En voi sanoa niin koska päästi kuitenkin kaksi maalia.

      Ihme kyllä se on silti kakkosena kertoimien mukaan voittamaan Champions Leaguen. Ei kyllä tuolla pelillä.

      Eiköhän nämä ole todella pieni hyvitys niistä lukemattomista tuomariavuista.

      Poista
    14. Kumma juttu, miten Unitedin sarjatilasto 13-0-3 ei ole vakuuttava, mutta Dortmundin 7-6-3:lla ollaan suuria mestarisuosikkeja. Puolueettomuus tässä blogissa on näköjään tätä tasoa. Et voi sanoa Dortumundin olleen pelillisesti parempi ja samalla 12 pistettä vähemmän kerättynä. joku raja sentään.

      Poista
    15. Siis puhuin miten joukkueet pelasivat Cityä vastaan. Ja Dortmund on pärjännyt paremmin. Realia ja Bayernia vastaan United olisi hävinnyt mennen tullen ja Dortmund pelasi paremmin Cityäkin vastaan kuin United. Dortmund on parempi, ei kai voi muuta sanoa

      Poista
    16. Ja mites tuo tämän blogin "puolueellisuuten" liittyy. Samaa asiaa toitotetaan joka paikassa. Tiedän että United roskafaneille on vaikea tajuta että oma joukkue pystyy hädin tuskin vaan voittamaan oman liigansa koska samana vuonna ei ole yhtään kunnon haastaja koska muut ovat surkeita. Katsotaan chämppärissäkin, tie tyssää ekaan pudotuspelipariin.

      Poista
    17. Niin ellei sieltä "arvota" jotain Celticiä

      Poista
    18. Lopeta tuo naurettava Englannin pilkkaaminen ja miehisty. Minä osaan antaa arvoa Bundesliigalle ja todeta, että Dortmund on erittäin laadukas ryhmä, joka pystyy voittamaan hyvänä päivänä kenet vain.

      Perustelet Dortmundin paremmuutta Unitediin nähden sillä, että United olisi hävinnyt Realille ja Bayernille. :D Huikeat perustelut kieltämättä. :D Mitä jos katsotaan oikeita pelejä? United sai paremman tuloksen Etihadilta ja on kerännyt liigassa 12 pistettä enemmän.

      Kuvitteletko todella, että Dortmund nousee hetkessä Euroopan todellisten suurseurojen joukkoon? Vaikka pelillinen puoli olisi kunnossa, rutiini kovista peleistä puuttuu. Dortmund ei ole lähelläkään Unitedin tasoa, kun puhutaan voittamsien kulttuurista.

      Poista
    19. Kyllä minäkin pidän Valioliiga kolmanneksi parhaana tällä hetkellä ja jos se pääse takaisin iskuun niin se jakaa sijan Bundesliigan ja La Ligan kanssa. Dortmund pystyy voittamaan tavallisenakin päivänä kenet vaan. Hyvänä päivänä voi Buryt, Manut sun muutkin pystyä lyömään Barcan, mutta ainoastaan täydellisenä päivänä mitä tuskin tulee

      Keskinäisessä kohtaamisessa United olisi aika pihalla. Ihan sama mikä tulos oli, Dortmund jyräsi Cityä Etthadilla ja sanon jo miljoonannen kerran että pelkästään Hartin huippupeli esti totaalisen nöyryytyksen.

      Rutiini kovista peleistä? Oletko sekaisin? Kaksi peräkkäistä Bundesliga mestaruutta, kuusi peräkkäistä voittoa Bayernista ja joukkue vielä nöyryytti muita kuoleman lohkossa tänä vuonna. Ei kuule yhtään vähmpää rutiinia kuin Unitedilla. Ja Dortmund on jo vähintään neljänneksi paras joukkue euroopassa. Sen näkee lähes miltä keskustelupalstalta tahansa.

      Poista
    20. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

      Poista
    21. Taisit vastata jo itsellesi, kun sanoit että sen näkee miltä keskustelupalstalta tahansa. :D Itse arvotan joukkueet ennemmin pelejä katsomalla. Se että Dortmund löisi Unitedin on pelkkää naurettavaa mutuilua, johon en lähde mukaan. Miten Dortmund on viime kausina pärjännyt kevään CL-peleissä?

      Taidat katsoa joukkueiden tasot Fifasta ja tehdä sen mukaan johtopäätöksesi. Oletan, että pidät Real Madridia edelleen Euroopan toiseksi tai kolmanneksi parhaana seurana. Sille väitteelle ei kuluneen kauden osalta ole minkäänlaista pohjaa. Samaa voisi sanoa Dortmundista. Esitykset olivat kieltämättä hienoja CL-lohkovaiheessa, mutta kaikki unohtavat joukkueen heikomman vireen Bulissa. Eikö Leverkusen ole vielä astetta kovempi?

      Dortmund jyräsi Etihadilla?

      Pallonhallinta: City 62-38 Dortmund
      Laukaukset kohti maalia: City 7-9 Dortmund
      Maalivahdin torjunnat: City 7-6 Dortmund

      Toki hallitsi, mutta ei kyllä jyrännyt. Unitedin voittoa voidaan pitää kovempana saavutuksena.

      Poista
    22. No ei Dortmund nyt ole kun vasta viime kausina noussut taas isoksi seuraksi. Cl menestys on näin ollen hieman vaikeaa :D

      En miistään fifasta katso enkä pidä Reali kolmen parhaan joukossa:
      1/2 Bayern/Barcelona
      3 Dortmund
      4 Real
      5 Juventus

      Näitä joukkueita oikeastaan kaikissa vertailussa käytetään kun puhutaan vaikka parhaimmasta keskikentästä jne. Nämä ovat se ykkösporukka, kakkosporukka alkaa kuudesta alaspäin. Tämä on se ryhmä, these are the teams to beat


      Jos nyt sanotaan sitten herran mieliksi että esitykset olivat yhtä hyviä kun ei tätä väittelyä hullukaan jaksa. Eikös tuollaisten pikkupoikien pitäisi olla jo nukkumassa kun koulukin alkaa jo huomenna.

      Poista
    23. Ennen en kyllä mene nukkumaan kuin yksi asia on selvitetty. :D Nimittäin se, mitä Juventus tekee tuolla listalla. Serie A:n meriitit nyt ovat vähän kyseenalaisia, kun koko liiga on horroksessa. Champparissa ei onnistunut voittamaan sinun mukaasi surkeaa Chelseata vieraissa ja pelasi tanskalaisia vastaan tasan. Jopa surkea Chelsea ryöpytti Nordsjaellandia vieraissa 0-4.

      Lisäksi Juventuksen hyökkäysosasto on naurettava esimeriksi Manchesterin seuroihin verrattuna. United on ollut sitä paitsi tällä kaudella parempi kovemmassa liigassa. Eihän Juventus ole esittänyt tällä kaudella mitään ihmeellistä. Tuomarin avustuksella saanut pari voittoa Serie A:ssa, noin kärjistetysti.

      Poista
    24. Juventuksella ollut vaikeaa koska Conte on ollut osittain poissa. Kyllä se vaikuttaa kun ei ole kentän laidalla

      Balotelli on maailman yliarvostetuin tuhnu, Dzeko enemmänkin supervaihtomies, Tevez on aika onneton isoissa peleissä, Aguero ainoa erinomainen. Unitedissa Rooney ja RvP hyviä. Toki hyökkäysosasto ei ole Juven vahvinta alaa mutta keskikenttä on loistava ja puolustus erinomainen, samoin maalivahti. Siispä kaikkea mitä Manchesterin suurseuroilla ei ole.

      Poista
    25. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

      Poista
    26. Kerrankin olen lähes täysin samaa mieltä kanssasi.

      Ei meidän kannattaisi täällä kinata. Kukin tykkää mistä tykkää. Samalla puolellahan tässä ollaan täällä jääkiekon ja salibandyn luvatussa maassa. :D

      Poista
    27. No hyvä että edes lähes

      Näinhän se on, koitetaan kestää jääkiekkokulttuurin keskellä XD

      Poista
    28. Ihme vänkäämistä täällä, keski-ikä 12v?
      Bundesliigan "tason" hehkutusta en ymmärrä. Liigan kakkonen hävisi kotonaan LaLigan viime kauden kakkoselle 8-0. Kun vertaillaan Barcan pelejä Englannissa tai vaikka Italiassa, niin onhan tuo Saksan liiga valovuoden jäljessä kovimpia.

      Poista
    29. Ilmiselvä trolli :D hehe en viitsisi edes vastata mutta no. Ekanakin valopää, ottelu päättyi 7-1, kahdella maalilla on aika suuri ero. Toiseksi miksi otat sarjasijoituksia eri kausilta? Eikös ihku Realkin hävinnyt 5-0 Camp Noulla, maalieron mukaan Leverkusen oli vain yhden maalin huonompi? Englantilaiset ovat tällä hetkellä aivan jäljessä Bundesliigaa ja La Ligaa. Serie A:kin on jopa edellä ehkä. Itse asiassa tuollaiset söpöt pikkuiset englanti gloryhunterit ovat aika suloisia, tulevat tänne valittamaan ja trollaamaan kun oma liiga ei oikein pärjää enää XD

      Poista
  7. Pakko Dortumundiin ottaa kiinni (ei tuon edellisen kommentin perusteella).

    Pakko sanoa että joukkue pelaa kyllä (parhaimmillaan) aivan fantastisesti ja joukkueessa ei ole oikeastaan heikkoja lenkkejä.
    Syksyn kohokohta näin puolueettomana seuraajana (oma jengi ei tänä vuonna cl:ssä pelaa) oli Dortmundin voitto Realista ja ei vain se että voittivat vaan se että he todella ansaitsivat voiton.Lisäksi oli se mahtipeli cityä vastaan jossa city oli todella onnekas,mutta ei ollut varmasti mukava olla city fanina silloin katsomossa kun valioliigan hallitsevaa mestaria viedään kuin.......

    Tosiaan nyt on tullut katsottua muutamia pelejä (Dortmundin nimenomaan) bundesliigastakin ja Dortmundin ongelmaksi muodostuu epätaisaisuus mikä on toki ymmärrettävää kun katsoo joukkueen pelaajien ikiä.
    Tästä päästään siihen että nyt on todella mielenkiintoista nähdä lohkoarvonnat joukkueen osalta.Ihan sama kuka tulee vastaan niin Dortmund voi voittaa ihan oikeasti,mutta epätasaisuus johtaa vääjäämättä siihen että jos arvonnat eivät mene aivan nappiin niin tie tyssää viimeistään välieriin,mutta sitä ennen saattaa parikin potentiaalista cl voittajaa jäädä Westfalenstadionin nurmen pintaan itkemään.

    Saapi nähdä jos vaikka innostuisi tekemään reissun kyseisellä stadikalle keväällä.Voipi olla vain vaikea saada lippuja koviin peleihin,mutta huhujen perusteella tunnelma on katossa kyllä vähän pienemmissäkin peleissä.

    Joo en tiiä tuliko mitään järkevää tekstiä,mutta tälläsiä mietteitä on vain tullut mieleen.

    Ite juttuun sen verran että vaikka chelsean pelit viime keväänä vituttivat itseänikin niin joska tämä olisi sitten se viimeinen tätä jorinaa ja keskittyisit jatkossa muuhun ja Falcaon kannalta todella toivon että valitsee jonkun muun seuran tai oikeastaan voisi vaikka pysyä Rojiblancosissa.

    PS. Chelsea ostaa michun 125 miljoonalla tammikuussa:D.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja ennen kuin Hah tulee tänne luennoimaan, miten punainen kortti oli aiheeton ja muutti pelin kulun, niin puhun yleisesti Dortmundin ailahtelevaisuudesta. Esimerkiksi Leverkusen vaikuttaa paljon tasapainoisemmalta nipulta. Ja turha puolustella joukkueen kokemattomuudella. Myös Leverkusen on nuori porukka.

      Poista
    2. Sanotaan tiivistettynä että ongelma on sama mikä oli Bayernilla muutama vuosi tai siis vielä viime vuonnakin eli materiaalin leveys. Okei, Dortmund kakkosjoukkue löi Cityn mutta Bundesliigassa ei pärjää kuitenkaan tämän tasoisilla pelaajilla. Dortmund kaipaa kipeästi materiaalia enemmän. Tammikuussa jos joukkue ei osta ketään niin se on sama kuin itsemurha. Houkuttelevuus ei pitäisi olla mikään ongelma ja kun joukkue tekee hurjaa voittoa, rahaakin pitäisi löytyä. Toki tuo nuoruuskin on yksi syy epätasaisuuteen.

      Oletko yrittänyt saada lippuja? Jos et niin älä kuvittelekkaan pääseväsi katsomaan tänä vuonna peliäkään :D saksan stadionit, eteenkin kolmen suurimman ovat aivan loppuunmyytyjä hetkessä. Minä joka kuuluun muutamaan saksalaiseen Bayern klubiin, Bayernin viralliseen rekisteriin ja jolla on suhteita Bayernin porukkaan pääsen välillä melko vaikeasti. Mutta näiden takia pääsen kuitenkin. Tavalliset fanit( en siis halua vähätellä) saavat lippuja lähes mahdottomasti. Se on todella vaikeaa.

      Joo, Chelsean voi unohtaa

      Poista
    3. Maduz: väitäkö että punasella ei ole mitään merkitystä?

      Poista
    4. En ole yrittänyt saada lippuja,mutta sanotaan nyt sen verran että sain muutama vuosi takaperin hommattua Toronton peliin lipun 2kuukautta ennen peliä ja jos jtn kyseisen seuran fanipohjasta tiedät niin tiedät että se on samaa tasoa ja ainutlaatuista lätkässä.Toisin sanoen rahalla (kohtuuden rajoissa) saa.

      Tarkoitit varmaan tätä KAUTTA et tätä vuotta:D jos tätä vuotta niin joo siihen en itsekään usko:D

      Poista
    5. Tarkoitin kylläkin tätä kautta :D mutta onnea lipunmetsästykseen jos Dortmundiin halajat keväällä

      Poista
  8. Hyvä blogi! Chelsea todellakin ansaitsi putoamisen, siitä on turha keskustella. Alkaa kieltämättä koko seuralta katoamaan uskottavuus, ilman viimeisintä mestareiden liigan voittoa olisi joukkue jo koko muun maailman sylkykuppina. Naurettava yhden miehen show joka alkaa muistuttamaan enemmän venäläistä politiikkaa kun jalkapalloa. Paras esimerkki Torresin peluuttaminen jatkuvalla syötöllä vaikka tämä ei edes koskisi palloon koko pelin aikana. Tuon kokoluokan hankinnoilla ei vaan ole varaa mennä pieleen, joten hänelle annetaan kokoajan vastuuta. Sitten onnistuu jotain helvetin nordsjaellandia vastaan tekemään pari häkkiä ja yhtäkkiä El nino is back!

    Hazard oli kenties koko maailman lupaavin keskikenttämies ennen kauden alkua. Lillessä ja Ranskan liigassa teki mitä tahtoi, toki hintalappukin oli sen mukainen. Alkukausi meni hyvin mutta mitä tapahtui sen jälkeen ? Puolustuksesta ei tarvitse edes puhua. Cahill voidaan laittaa suoraan Ö-mappiin, Luiz kelpaa rankkarinampujaksi, Azpilicueta on ihan jees, ei yhtään enempää. Ivanovic hyvä hyökkäyssuuntaan thats it. Colen ura alkaa olemaan ehtoopuolella ja onkin ilmaissut halunsa siirtyä muualle, wonder why? Mitä helvettiä Marko Marin tekee Chelseassa ? vihoviimeinen virhe lupaavalta jannulta, olisi vaikka siirtynyt M'gladbachiin tms. Abran täsmähankita Moses 9 miljoonalla Wiganista, wtf ?

    Kaikki on hyvin niin kauan kun voittaa, ihan sama millä tyylillä pelaa. Näillä näkymin Chelsean seuraavaa isoa voittoa saadaan odotella kauan, ellei jotain FA-cupia sitten lasketa mukaan. Valioliiga on kauttaaltaan kovin sarja indeed, mutta isojen joukkueiden taaperrus eurokentillä on tällä hetkellä huvittavaa. Bundesliigan isot seurat (Bayern, Dortmund, Schalke) näyttivät kaapin paikan alkulohkoissaan. Manu ei olisi todennäköisesti edes päässyt jatkoon mikäli olisi ollut kovemmassa lohkossa.

    Dortmundista vielä sen verran että nimenomaan parhaimmillaan voi voittaa ihan kenet tahansa. Mutta materiaalista vielä huokuu se nuoruus ja kokemattomuus, tämä on ilmennyt lähinnä Saksan kentillä, europeleissä kypsiä otteita. Mikäli saavat pidettyä Götzen,Reusin, Leitnerin jne seurassa vielä muutaman vuoden niin huhhuijaa. Leverkusen veikattiin ennakkoasetelmissa asiantuntijoiden papereissa bundesliigan keskikastiin ja jopa alempaan keskikastiin. Miksi ? Materiaalia on riittävästi --> Schürrle, Bender, Castro sekä fantastinen 20 vuotias Carvajal esimerkkeinä. Hieno työ kyllä Hyypiältä ja loistava näyttö tulevaisuutta ajatellen ollut tämä kausi tähän asti.

    Kuitenkin molemmilla jengeillä on yksi todennäköisesti ylittämätön este, eli Bayern. Ollut Euroopan vakuuttavin seura tähän asti Barcan ohella. Materiaali on käsittämätön, nyt vielä kun Gomez palasi kentille niin kuka rehellisesti uskoo että joukkue ei ole mestareiden liigassa vähintään kolmen sakissa ? Kevyempiin peleihin kentälle on heittää Shaqiria, Luiz Gustavoa, Martinezia.. Optimaalisesta kokoonpanosta puhumattakaan!

    Shakhtar ollut piristysruiske, ja muutenkin ukrainalainen seurajalkapallo on hyvässä nosteessa, lähinnä Brassipelaajien avustuksella mutta kuitenkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei kyllä taaskaan mitään lisättävää. On se kyllä uskomatonta että olen jonkun kanssa noin 100% samaa mieltä :D ihan kuin itse olisin kirjoittanut tämän tekstin

      Poista
    2. Kiva, että Hah:kin myöntää Valioliigan olevan kauttaaltaan kovin sarja.

      Poista
    3. No tasoerot on kyllä valioliigassa pienimmät joka tekee sen minun silmissäni ainakin kovimmaksi sarjaksi. Toki täytyy muistaa että miten luokattomasti brittijengit ovat pelanneet eurokentillä, okei eurooppaliigassa kaikki kolme jengiä jatkossa, mutta siellä pyöriikin jotain jengejä akselilla Videoton / AIK niin en pidä sitä minään saavutuksena.

      Veikkaan kuitenkin että Bundesliiga menee ohi muutamassa vuodessa. Saksassa on kovin juniorimylly koko euroopassa, ja muutamaa poikkeusta lukuunottamatta kaikki supertalentit pysyvät omassa maassa eivätkä juokse rahan perässä nuoleskelemaan jotain arabisheikkejä. Kukaan ei voi kiistää Bundesliigan nousua, mestareiden liigassa kaikki jengit kävelivät jatkoon + Eurooppa-Liigassa myös esim Hannover tappioitta jatkoon joka on Saksassa keskikastin nippu.

      Saattaa kuulostaa puolueelliselta, mutta nämä ovat ankaria faktoja. Joukkueet muutenkin rakennetaan omien poikien ympärille, toisinkun muualla! Poikkeuksiakin on tietysti.

      Poista
    4. Oikeastaan suurin syy Bundesliigassa mikä saa oman kunnioitukseni on seurojen taloudellinen taspaino. Se erottaa Bundesliigan oikeastaan kaikista muista suurista liigoista. Myös tässä blogissa hehkutettu Barcelona on jättimäisissä veloissa. Mutta koska tässä blogissa ei ole varmaankaan tarkoitus keskustella taloudesta, niin keskitytään peliin ja sen tasoon.

      Suurin ero kolmen suurimman liigan välillä on nimenomaan liigan kärjen ja häntäpään välisessä tasossa. Valioliigassa tämä ero on pienin, mistä osoituksena viikoittaiset yllätykset, mikä tekee liigasta maailman jännittävimmän. La Ligassa tv-rahat jaetaan puoliksi Realin ja Barcan ja muun liigan kesken. La Ligan huonomman puoliskon joukkueet olisivat täysiä heittopusseja sekä Englannissa että Saksassa. Tämä selittää osin myös Messin ja Ronaldon maalimäärät. Vertailun vuoksi Ronaldo teki 18 liigamaalia ja antoi 6 syöttöä Valioliigassa kaudella 08/09. Sen jälkeen Realissa:

      09/10: 26 maalia, 11 syöttöä
      10/11: 40 maalia, 13 syöttöä
      11/12: 46 maalia, 13 syöttöä

      United oli Ronaldon aikana melko ylivoimainen Valioliigassa, joten joukkueiden tasoerolla tätä tilastoa ei voi perustella. Kyse on liigojen välisestä erosta.

      Poista
    5. Okei, olen 99% samaa mieltä. Bundesliiga on jo parempi kuin valioliiga. Thomas, tällä menolla parin vuoden päästä Bundesliiga dominoi jo ylivoimaisesti, nyt se on on jo parempi kuin sumusaaret, samaa tasoa La Ligan kanssa. Okei, Valioliigassa tasoerot ovat pienet Chelsean, Unitedin, Cityn ja Arsenalin välillä mutta mikään noista ei pysty realistisesti voittamaan Champions Leagueta enää.

      Maduz: espanjan liigan häntäpään roskataso on on selvä mutta la ligasta on noussut viime vuosina Athletic ja Atletico esimerkiksi.

      Poista
  9. Enkä tajua miksi bloginpitäjää kritisoidaan puoluellisuudesta ? Tämä ei kuitenkaan ole mikään iltalehden blogi. Ja niin kauan kun teksteissä on se totuuden siemen niin täysin asiaa. Joukkueita jotka osaltaan tappavat tämän upean lajin hienouksia, esimerkkinä Chelsea on oikeus kritisoida. Syön sanani ja lupaan istua viiden metrin verbaaliseen miekkaan jos Chelsea voittaa valioliigan ja Torres tekee yli 10 maalia liigassa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä sanon tosiasioita. Viralliset uutistoimistot eivät voi haukkua Chelsea roskasakiksi vaikka olisivatkin tätä mieltä, minä voin. Nyt teit virheen Thomas, Hazard filmaa Chelsealle kuitenkin yli 10 rankkua mitkä "superhyökkääjä" Torres latoo sisään :D

      Poista
    2. Ei Chelsea varmaan mestaruutta voita, mutta kyllä Torres sen yli 10 maalia tulee tekemään. Mikä muuten bloginpitäjän mielestä on syy Torresin tehottomuuteen Chelseassa, mikäli pystyt perustelemaan asiallisesti jotain Chelsean pelaajasta? Tarkoitan asiallisella perustelulla muuta kuin tyyliin '' TORRES ON PASKA PELAAJA :D:D:D:D:D:D:DD::DD''

      Poista
    3. Torresilla on liian kova henkinen paine faneilta, valmentajalta, omistajalta, joukkuekavereilta ja yleisesti jalkaplloa seuraavilta. Todennäköisesti jos hän pääsee kunnolla vireeseen(en nyt tarkota tätä naurettavaa edellistä viikkoa) niin hän varmaan pystyy sen taas säilyttämään. Toinen vaihtoehto on että hän on muuttunut oikeasti huonoksi pelaajaksi, jo Liverpoolissa alkoi alamäki joten voi olla että hän ei luonollisesti ole vaan hyvä pelaaja enää

      Poista
    4. Form is temporary, class is permanent ;)

      Poista
    5. Luotan Andy Grayn sanaan :)

      Poista
    6. Suora lainaus, kun teki maalin jotain vastaan Liverpoolissa, olisiko ollut Blackburnia tai Chelseaa vastaan... Niin no se olikin Poolissa ei enää Chelseassa, joten tuskin enää sanotaan tuolla tavalla :)

      Poista
  10. Joo nyt tuli kyllä virhe allekirjottaneelle. Hazard filmaa ja Abramovich kuiskii Rafalle korvanappiin että Fernando vetää.

    Ps. Huutonaurua ylen urheilutoimittajille http://yle.fi/urheilu/torres_loytamassa_huippuvireen/6408288. Vielä pari maalia ennen kevättä niin kaveri taistelee valioligan vuoden pelaaja tittelistä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Thooomas hyvä se "huippuvire" on pelaajakohtainen juttu! Torresille tuo voikin olla viime vuosien esitysten perusteella varsinainen huippuvire, kun osuu Nordsjällandia ja Sunderlandia vastaan! :D

      Poista
    2. Itsekkin kun näin tuon ylen uutisen olin: mitä helv*ttiä... Ja rupesin nauraman tietenkin :D

      Poista
    3. Eikös viime kaudellakin ollut se yksi viikko minkä aikana hän teki muutaman maalin ja sama hypetys alkoi taas. Muistan vieläkin elävästi nauruni ylen uutisen kommenteille missä kaikii huusivat(kirjoittivat) että Torres is back, torres jyrää jne. XD

      Poista
    4. Riippuu vähän siitä, mitä pitää huippuvireenä. Bloginpitäjän mielestä Cissen kaksi maalia 13 ottelussa on maalien latomista liukuhihnalta. :D

      Poista
    5. Aika törkeellä tahdilla Cisse niitä iski viime kaudella

      Poista
  11. No joo ristiriitanen juttu.. mutta jos siirtokorvaus kaverista 58 miljoonaa ja otetaan huomioon miten paljon Torresille pelataan paikkoja niin en lähtisi vielä puhumaan huippuvireestä :D Se Nordsjaelland peli oli silkkaa kosmetiikkaa ja Sunderlandia vastaan toinen maaleista oli pilkku. Nämä asiat nähdään aina niin mustavalkoisesti, jee nyt se teki pari maalia ja on huippuvireessä. Pitäisi kuitenkin ottaa huomioon että Torresille Chelsean ykköshyökkääjänä ja valioliigan kautta aikain kalleimpana pelaajana tuollainen pitäisi olla perus juttu.

    Minulla ei ole mitään Torresia vastaan, hän oli jopa yksi suosikeistani Liverpool aikoina mutta Torresin nykykunto on naurettava hintaan ja vastuuseen nähden.

    VastaaPoista
  12. Uutta materiaalia lisätty omaan blogiin futislegendojen muodossa. Tervetuloa kommentoimaan, väittelemään ja esittämään omia vaihtoehtoisia ideoita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä Zamppa! Jatka samaan malliin, tekstisi ovat todella hyviä ja ovat keränneet hyvin porukkaa. Parempi menestys tämä on kuin se EM-fiasko jos saan sanoa suoraan :D

      Poista