tiistai 4. syyskuuta 2012

Viikko 2: Muutama pokaali jaossa

1.Bayern

Bayern nappasi mahtavan voiton Allianz Arenalla Stuttgartista, numerot olivat peräti 6-1 Bayernille. Bayern hallitsi täydellisesti peliä ja se jyräsi kirjaimellisesti sekä kuvannollisesti Stuttgartin. Joukkueen tämän hetkinen peli ei ole moniin vuosiin ollut näin erinomaista. Peli on sujuvaa, joukkue ei tee paljonkaan virheitä ja kokemus näkyy. Maalit iskivät Muller, Mandzukic, Kroos, Gustavo ja Schweini. Arvosanaksi tulee 9. Peli oli maagista ja toivottavasti se säilyy sellaisena. Bayernilla oli muitakin ilon aiheita tällä viikolla kun pitkä siirto-saaga sai päätöksensä ja Javi Martinez siirtyi 40 miljoonalla Bayerniin. Sai pelata viimeisen vartin tässä pelissä ja oli hienoa nähdä hänet kentällä.

Viikon pisteet: 20,5( 16,9+3,6)
Kokonaispisteet: 37,6
Viimeisen viiden viikon pisteet: 37,6



2.Juventus

Giovinco pelasi mahtavan ottelun ja Juventus nappasi erinomaisen 4-1 vierasvoiton Udinesesta. nGiovinco iski 2 maalia. Tällä kertaa Vidalkin osui rankkarista sisään. Juventus jatkaa voimakkaiden näyttöjen antamista ja ei ole epäillystäkään että se jyrää lohkonsa ykkösenä jatkoon Champions Leaguessa. No, ei mennä asioiden edelle. Juventus pelasi hyvän ottelun ja sai ansaitsemansa palkinnon eli 3 pistettä. Arvosanaksi tuli 8. Se mihin olen pettynyt Juventuksen kohdalla on se että Bendtner oli muka se paras hyökkääjä minkä saivat hankittua.

Viikon pisteet: 17,8(16,4+1,4)
Kokonaispisteet: 31,3
Viimeisen viiden viikon pisteet: 31,3



3.Manchester City

Tevez on palannut Cityn kultapojuksi ja Yaya Toure on kunnostautunut maalin teossa. SIitä huolimatta City pystyisi paljon parempaakin, eteenkin puolustuksessa, joukkue päästää liikaa maaleja. Vaikka City hallitsi peliä niin ailahtelevaisuus tuli paikoin ilmi. No, kausi on vasta alussa. Parantaa sen kuitenkin pitää, muuten tulee turpiin aika pahasti muita isoja vastaan. City sai ottelusta 7.
Hyviä uutisia kantautui Citylle myös siirtomarkkinoilta(yllätys). Javi Garcia ja Maicon ovat huippuvahvistuksia. Maiconin ollaan sanottu olevan uransa ehtoo puolella mutta kyseessä on silti huippulaitapakki, yksi maailman parhaimpia.

Viikon pisteet: 18,5(13,5+5)
Kokonaispisteet: 25,7
Viimeisen viiden viikon pisteet: 25,7



4.PSG

Oho, PSG pääsi voiton makuun, vieläpä voitto Lillestä vieraissa, erinomainen suoritus. Ibrahimovic iski 2 maalia ja Verratti pelasi hyvin, ne jäivät mieleen ottelusta jossa PSG pelasi jo paremmin. No, täytyy myöntää että PSG:n peli on vielä sen verran tylsää että vaikea keksiä mitään kerrottavaa, PSG siis voitti...
Arvosana 6,5. Siirtopuolella uusi vahvistus siirtyi Pariisiin Amsterdamista, kyseessä on Gregory Van Der Wiel. Miinusta tulee Diivamovicin tappelusta Nenen kanssa, ei kauaa ego kestänyt.

Viikon pisteet: 13,5(11,8+1,7)
Kokonaispisteet: 21,9
Viimeisen viiden viikon pisteet: 21.9



5.Barcelona

Villanovan ura Barcelonassa ei ole alkanut kovin hyvin. Tappio Real Madridille Espanjan Supercupissa on jatkumo ailahteleville esityksille. Real voitti kotipelinsä 2-1 ja voitti vierasmaaleilla otteluparin, Valdes kämmi kävi kalliiksi. Barcelonalla näyttää olevan suuria vaikeuksia puolustuksen kanssa vaikka sillä on maailman parhaimpia puolustajia. Naurettavat virheet Mascheranolta ja Piquelta aiheuttivat tappion Barcalle. Puolustus kuntoon niin Barcelona on selvästi parempi kuin Real. Tuomari auttoi Realia antamalla punaisen kortin Adrianolle. Xavi kommentoi että Barcelona voittaisi Realin vaikka 10 miehellä. No, paljon pitää vielä tapahtua. Messin huikea vaparimaali oli varmaan ainoa hieno asia Barcalle tässä pelissä. Arvosanaksi tuli 5.

Valenciaa vastaan Barcelonalla teki vähän tiukkaa maalien kanssa vaikka esitys kentällä oli ihan ok. Adriano teki ootelun ainoan maalin ja Barcelona voitti 1-0. Barcelonan esitykset siis jatkuvat huonoina Barcelonan oikeaan tasoon verrattuna. Arvosanaksi tuli 6,5. Ei kuitenkaan sovi unohtaa että vastassa oli Valencia.

Viikon pisteet: 8,8
Kokonaispisteet: 21,7
Viimeisen viiden viikon pisteet: 21,7



6.Dortmund

Dortmundin keskinkertaiset otteet jatkuivat lauantaina. Nurnbergin vieraana se jäi tasapeliin innottoman pelin takia. Peli oli kankeaa ja raskasta. Viimeisten 15 minuutin aikana joukkueen taisteluhenki kuitenkin heräsi ja Dortmund oli todella lähellä voittoa, Hummels ja Lewandowski olivat todella lähellä johdattaa Dortmund voittoon mutta ottelu päättyi tasapeliin. Dortmundin maalin teki Kuba. Paljon pitää vielä kauden aikana muuttua jos joukkue haluaa menestystä. Arvosanaksi tuli 5,5.

Viikon pisteet: 8,4
Kokonaispisteet: 20,5
Viimeisen viiden viikon pisteet: 20,5



7.Real Madrid

Madrid voitti siis Supercupin ja otti otteen vihollisestaan Barcelonasta. Tosin, Barcelonan kiinostuksen puute voisi olla yksi syy tähän. Joka tapauksessa Realilta ihan hyvä peli vaikka se voitti kahden tuuri maalin ja punaisen kortin ansiosta. Kentällä se oli kuitenkin melko tasaväkinen Barcan kanssa ja ansaitis voitaa otteluparin ehkä hiukan enemmän kuin Barca. Samalla se päätti tappioputkensa. Arvosanaksi tuli 6,5.

Real lähti sunnuntaina hakemaan ensimmäistä voittoaan La Ligassa ja vastassa oli Granada kotikentällä. No, ei ole vaikea arvata että Real voitti, numerot olivat 3-0 kahdella Ronaldon maalilla ja yhdellä Higuainin maalilla. Real pelasi hyvin ja kuten se normaalistikkin pelaa. Arvosanaksi tulee 7. Realille tuli 2 uutta pelaajaa viime viikolla joista se saa bonusta. Miinusta puolestaan tulee siitä että Ronaldo on mahdollisesti riitaantunut Realin johdon kanssa ja sanoi että ei ole iloinen ja että seura tietää miksi.

Viikon pisteet: 13,7(13,1+0,6)
Kokonaispisteet: 18,7
Viimeisen viiden viikon pisteet: 18,7



8.Manchester United

Unitedin surkeiden pelien putki jatkui vaikka joukkue voittikin kun tuuri ja Van Persie pelastivat purkkapojun joukkion. Huonoa peliä josta United sai 3 pistettä, miten tämä kuulostaa niin tutulta? No, Southampton(sarjanousija) johtaa vielä muutama minuutti ennen peliajan päättymistä kunnes Van Persie innostuu ja pussittaa 2 maalia. Hän ehti tehdä jo Unitedin ensimmäisen maalin ja vielä tuhria rankkarinkin. Voitto vaikuttaa jonkun verran pisteisiin mutta peli oli onnetonta eli numeroksi 5.

Viikon pisteet: 12,7(12,3+0,4)
Kokonaispisteet: 18,1
Viimeisen viden viikon pisteet: 18,1



9.Ac Milan

Milanin otteet olivat melko hyviä Bolognaa vastaan ja aurinko on kirkastunut ainakin joksikin aikaa Milanossa. Uuden vahvistuksen Pazzinin hattutempulla Milan voitti siis tämän pelin. Kyllä Pazzini on sitten kova pelaaja, olen aina tykännyt hänen pelistään ja vaihtaessan hänet Cassanoon, Milan teki erinomaiset kaupat. De Jong debytoi ja juhli sitä ottamalla yllättävän keltaisen kortin. Älkää kuitenkaan vetäkö hätäisiä johtopäätöksiä, Milan on yhä haavoittuvainen. Sen oikea kunto tullaan näkemään seuraavina kuukausina. Arvosanaksi tuli 7.
Milan hankki myös Bojanin Romasta. Kolmas vahvistus oli Mbaye Niang Caenista. Jos ette tiedä kuka on niin ottakaa selvää, hän on aivan loistava nuori, vasta 17-vuotias.

Viikon pisteet: 18,5(14,5+4)
Kokonaispisteet: 18
Viimeisen viiden viikon pisteet: 18



10.Chelsea

Chelsea pelasi vuosittaisen Uefa Supercup pelin Atleticoa vastaan ja oli aivan järkyttävän onneton, noin surkeaa peliä näkee todella harvoin. Puolustus oli aivan roskaa, mitä muuta voi odottaa kun siellä heiluu mm. Edellisen Valioliiga kauden jumbojoukkueen ex-pakki, tällaiset roskakasat pääsevät sitten pelaamaan näin korkealla, naurettavaa. "Huippuhyökkääjä" Torresin paluusta on puhuttu mutta samaa roskaa se oli tässäkin pelissä. Hazard oli myös aivan jäässä heti parempia vastustajia vastaan. Peli päättyi nöyryyttävästi 4-1 Atleticolle. Arvosanaksi tuli 0,5. Puolikas tuli pelkästä myötähäpeästä.

Viikon pisteet: -2,2
Kokonaispisteet: 10,3
Viimeisen viiden viikon pisteet: 10,3


Muualla:

Arsenal nappasi ensimmäisen voittonsa, se voitti Liverpoolin vieraissa 2-0 Podolskin ja Cazorlan maaleilla. Schalke löi kotonaan Augsburgin 3-1 Huntelaarin, Papadopouloksen ja Jonesin maaleilla. Valencia pelasi hyvän ottelun Camp Noulla vaikka hävisikin,

68 kommenttia:

  1. Lähes puoueetonta tekstiä, kiitos siitä.Mukava nähdä, että olet noussut messinvihaajan yläpuolelle.

    VastaaPoista
  2. jaaha, super cuppia en nähnyt kun tuli niin pirun myöhään, mutta koosteen kun katsoin niin kyllä siitä Adrianolle piti punainen lappu tulla. Läpiajoon oli ukko kuitenkin pääsemässä. Masse ja pique ois maailmanluokan pelureita, jos taso pysyisi samana koko ajan. Liikaa tulee helppoja virheitä, mitä nyt huomas tuossa super cupin koosteissakin. Pujoli on vielä aivan omaa tasoaan barcan pakkiosastolla. Ja Alvesin puuttuminen vaikutti varmasti myös paljon.
    Valdes voisi myös saada jonkinlaista tasaisuuttaa otteisiinsa, vertaa vaikka iikker, ei koskaan helppoja maaleja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Milanin arvosana alemmas (katsoitko pelin) voittivat vain udinese molarin superemämokalla ja muutenkin eivät olleet mitenkään hallitsevia.Itse antaisin arvosanaksi 5.5.

      Poista
    2. Pique teki viimekkin kauden liikaa virheitä, mikähän siihen on mennyt? Ja tietenkin Alvesin poissaolo vaikuttaa, silloin vastustajan ei tarvitse vahtia sitä laitaa niin tarkasti ja toki hän on erinomainen puolustuksessa.


      5,5? Et ole tosissasi. 7 on ihan oikeutettu, eteenkin tuolla materiaalilla

      Poista
    3. Olen tosissani jos katsoo pelin lähtökohtia ja sen jälkeen tulosta eli:
      1.Milan on joukkueista selvästi vahvempi ja jos tarkoitit tuolla "eteenkin tuolla materiaalilla"
      lauseella että milan olisi huono niin mielestäni sillä on yhä serie a 2:ksi tai 3:ksi kovin nippu
      2.Udinese taas on heikentynyt viime vuosista ja jalokivi di natalekin alkaa olla aikansa nähnyt.
      3.Udinesella viikkopeli takana (tärkeä ja venyi rankkareille) ja ei onnistunut kaatamaan edes bragaa kun viime vuonna kiusasi vielä arsuja loppuun saakka.
      4.Milan voittaa nämä pelit 1/2 ja udinese vain 1/4.
      5.Milan voitti loppujen lopuksi vain ja ainoastaan sillä superemärobertgreendida munauksella ja kenttätapahtumissa ei ollut selkeästi edellä kuten tuolla materiaalilla kuuluisi.

      Tästä päätellen antaisin milanille 5.5 max 6 vaikka voitto tulikin.

      Lisäksi voi käyttää vertailu kohtana Unitedin 3p tai psg:een 6.5p joista molemman olisivat ansainneet suurin piirtein saman kuin milan united ehkä 0.5-1 vöhemmän vastustajan vuoksi ja psg jopa 0.5-1 enemmän.

      Mutta jospa pistän vertailuun omat pisteeni niin nähdään ollaanko muista samaa mieltä.

      Bayern: 9
      Juve: -8
      City: 7
      Psg: 8
      Barca: 6.5
      dortmund:en nähnyt en sano
      real:-8
      manu:5
      milan: 5.5(-6)
      chelsea: 1

      Poista
    4. tuossa joidenkin kohdalla siis yhteisarvosano jos oli kaksi peliä.

      Poista
    5. 1. Milanin materiaalin takia 3-1 voitto on hyvä, sitä tarkoitin

      2. Silti vieraspeli hyvää joukkuetta vastaan

      3. Arsenal ei ole kovin kummoinen mittari

      5. Milanin materiaalilla ei parempaan pysty

      Poista
    6. 1.materiaali on edelleen serie a:ssa top 3 kamaa
      2.selitinkin jo että udinese on heikentynyt vähintään yhtä paljon kuin milan.
      3.arsenal on ihan hyvä mittari
      5.sääli jos tuolla materiaalilla ei parempaan pysty.

      Mutta nyt en jaksa enään milanista koska ei henk koht mitään vihaa eikä rakkautta tai muutakaan tunnetta heitä kohtaan ja toisaalta asiantuntemus ei riitä sen syvällisenpään keskusteluun aiheesta.

      Poista
    7. 1.Inter, Juventus, Napoli ja Roma menee ohi
      2. Käy katsomassa ennakostani kuinka moni pelaaja lähti milanista, Milan heikentyi monta kertaa enemmän kuin Udinese
      3. 8-2
      4. Ei Milanissa ole kuin 3 hyvää pelaajaa, Pato, Pazzini ja Boateng. Muuten aika keskinkertaista, välillä jopa huonoa.

      Poista
    8. okei tää vielä:D

      Käy katsomassa ennakostani kuinka moni pelaaja lähti milanista, Milan heikentyi monta kertaa enemmän kuin Udinese

      suurin osa vanhoja partoja joten ei paljon väliä jos lopettavat.Ainoa oikea menetys oli toissavuonna pirlo ja muutama puolustuksen kulmakivi,mutta toki joo on heikompi ja voin allekirjoittaa että juve ja inter ovat parempia napoli taas siinä ja siinä kun heiltäkin lähti (en nyt muista kumpi) tää toinen syömähammas ja rooma ei tod oo parempi.kyllä myös muntari,nocerino ja robinho ovat ihan hyviä pelimiehiä ja myös puolustuksessa pari varmaa tekijää.
      8-2:D no joo ton voi kattoo miten haluu,mutta kyllä arsenal on kovimpi kuin braga.Sehän se alkuperänen pontti oli.

      Poista
    9. Mitä noihin Milanin hyviin pelaajiin tulee, niin Pazzo ja Prinssi ovat toki hyviä mutta Pato on (osittain loukkaantumisten takia) korkeintaan keskinkertainen. Esimerkiksi maalin suulla on parempi pelaaja, ja Urby on myös lupaava. Viime kauden toiseksi paras maalintekijä Nocerino ja Alaba saattavat myöskin vielä osoittautua hyviksi, kuin myös Montolivo.

      Mitä kesän pelaajaliikenteeseen tulee, niin Silvan ja zlatanin menetykset vaikuttavat joukkueeseen, muut aika yhden tekeviä. Viime kaudella olin paikalla Milan-Bologna -pelissä, ja Nesta ja Seedorfin peli oli kyllä kamalaa katseltavaa. VanBommel ja Robinho olivat myös täysin yössä. Zlatan oli myös huono, kunnes Cassanon tultua kentälle otti ensimmäisen juoksuaskeleensa ja teki heti maalin. Zlatanin korvaaminen noin muutenkaan ei tuntunut viime kauden pelejä katsoessa mahdottomalta. Viimeistelyssä Zlatan on toki maailman top3 -pelaaja, mutta muuten hänestä ei ole apua joukkueelle (paitsi paitamyynnissä)

      Kesän onnistunein joukkue siirtomarkkinoilla (SerieA:ssa)oli Viola, joka on vahvistunut tuntuvasti. Napolissa Pochon paikkaaminen on vaikeaa, ja Cavanin tehot tulevat laskemaan. Toisaalta Hamsik saanee suuremman roolin.

      Poista
    10. - ne vanhukset olivat Milanin sydän, kone joka pumppasi Milania aina eteenpäi. Nesta ja Seedorf menisivät helposti avaukseen sitä paitsi. Ja onhan Roma parempi. Tai sanopa Milanin alakerta, kun kirjoitat sitä niin tajuat mitä tasoa se on.

      Ja en nyt väittänytkään että Braga olisi parempi, tarkoitin että ei Arsenal ole niin kummoinen kuin hypetetään

      Poista
    11. En puhunukkaan ettei Milanilla ole lupaavia pelaajia, esim El Sharaawy on tosi lupaava. Tarkoitan että Milanilla ei ole kuin muutama tähti tällä hetkellä ja nuorilla ei ratsasteta pitkälle.

      Alaba??

      Katso mitä kirjoitin Anonyymille, siinä on vastaukseni

      Poista
    12. Alaballa tarkoitin tietysti Abatea, nopeasti kirjoittamalla menee nimet ja sanoat sekaisin :)

      Nestasta juostiin kyllä aika pahasti ohi viime kaudella. Kun loppukaudella ei ollut enää Silvaa paikkaamassa virheitä, oli puolustus pulassa useasti. Viime pelissä Milanin alakerta taisi olla DeSciglio-Bonera-Acerbi-Antonini. Tuossa on toki pari lupausta, mutta Bonera kannattaisi siirtää sivuun ensimmäisenä ja laittaa Zapata kehiin.

      SES on kyllä lupaava pelaaja, toivottavasti saa enemmän peliaikaa jatkossa.

      Poista
    13. Ja Seedorf oli ajoittain todella hyvä, varsinkin ns suurissa peleissä (ucl). SerieA:ssa kuitenkin usein aika turha mies kentällä.

      Poista
    14. Luulin että tarkoitit Mesbah :D

      Tuo alakerta ei riitä mihinkään. Hyvä jos italiassa kolmen parhaan joukkoon. Toivottavasti Sharaawy vie Robinhon paikan. En tajua mitä Milan vieläkin näkee hänessä.

      Joka tapauksessa, Seedorfin taso olisi riittänyt ainakin penkille ja Milanilla olisi ollut jotain turvaa ottaa sisään penkiltä joku kokenut

      Poista
    15. kyllä robinhossa vielä potentiaalia on,mutta ei taida kyllä milanissa tulla esille.Vähän sama homma kuin ronaldinholla paitsi että dinho oli parhaimmillaan paras robinho vain loistava.

      Poista
  3. Omat kommenttini tuohon:
    Oliko Bayern oikeasti MAAGINEN vai oliko vstustaja kuitenkin täysi sukka? En siis nähnyt peliä, mutta kyllä odotinkin tuosta jotain 3-0 -matsia.

    Mielestäni Bendtnerin laina ei välttämättä ollut huono diili, kun berban siirto pyki. Gion rinnalle kuitenkin tarvitaan isokokoinen ja vahva pelaaja, ja Nikke saattaa sopiakin tuohon. Kuitenkin lainan hinta huomioiden riskitön vaihtoehto verrattuna johonkin älyttömään viime hetken paniikkihankintaan. Llorentesta ei olisi ollut mitään järkeä maksaa neljääkymppiä, kun mies voi neuvotella siirron ilmaiseksi tammikuussa. Juven tavoite on tällä kaudella kuitenkin uusi scudetto, ja vasta seuraavalla euroopassa voi odottaa jotain suurempaa. Vähän sama Martinezista: todella hyvä hankinta ja tulee tarpeeseen mutta aika älytön hinta miehestä jolla vuosi sopparia jäljellä. Munchenissa on sitten varmaan tämän kauden päätetty olevan SE kausi.

    En pidä Maiconia huippuvahvistuksena. Viime kaudella oli aika huono (kuten myös koko joukkue) ja ikääkin on jo aika paljon. Samalle paikalle kuitenkin 2 muuta. Garcia oli ainakin real-aikoinaan aikamoinen jalkaanpotkija, viime kaudella en miestä erityisesti seurannut. Tavallaan kuitenkin hyviä ringinleventäjiä, kun City kuitenkin pelasi viime kauden vain 18 pelaajan voimin (+tevez). Savicin vaihtaminen Nastasiciin oli kyllä loistava veto.

    Zlataniin tappelujutut ovat taas roskalehdistön juttuja, joita varsinkin zlatanista aina nostetaan esiin. Todennäköisesti tuokin on sovittu saman tien ja kaikki on hyvin. Zlatan kirjassaan kertoi aika hyvin noista lehdistön "jutuista", mutta en silti väitä etteikö olisi hankala luonne (kuten hän itsekin myöntää).

    Mitä barcan puolustamiseen tulee, niin mielestäni suurimpia ongelmia oli adrianon sijoittuminen. Miehellä on aiemminkin ollut ongelmia saman asian kanssa, mutta varsinkin real-pelissä oli aika hukassa. Siitä joulukortista on turha syyttää tuomari: esti maalintekotilanteen =punainen, täysin selvä tilanne. Tuo oli kyllä paksuimpienkin barca-lasien läpi mielestäni ainoa vaihtoehto. Real olisi voinut ratkaista pelin jo Pepen maalilla, jos Masche ei olisi heittäytynyt niin helposti omalla rankkualueellaan. Joo, oli pieni kontakti, mutta aika harva toppari moisesta lentää pyörimään.

    Ronaldon riitautuminen on taas sitä roskalehtiosastoa, eihän hän itse mitään sellaista vihjannut. Spanskit huhuilevat että tapaus liittyy isän kuolinpäivän lomantarpeeseen. Kuitenkin tyhmää laukoa tuollaisia juttuja, mutta eipä tuokaan supertähti ole median edessä parhaimmillaan. Tuo mahdollinen riitautuminen on kuitenkin täyttä spekulointia.

    Vaikka Soton onkin sarjanousija, niin pelasi kyllä cityäkin vastaan ihan kohtuu hyvin. Wigan-peli oli sitten huonompi, mutta kuitenkin sarjataulukko saattaa hieman vääristää, kun neljässä ekassa pelissä on vastassa viime kauden kolmen kärki.

    Jos real voittaa barcan, niin barcaa ei kiinnosta. Jos taas £helsea häviää höntsäcupin, niin he ovat vain surkeita? Pientä objektiivisuutta voisi ehkä lisätä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tässä vielä Ronaldon oma kommentti koko jutusta ilman roskalehdistön keksintöjä:

      That I am feeling sad and have expressed this sadness has created a huge stir. I am accused of wanting more money, but one day it will be shown that this is not the case. At this point, I just want to guarantee to the Real Madrid fans that my motivation, dedication, commitment and desire to win all competitions will not be affected. I have too much respect for myself and for Real Madrid to ever give less to the club than all I am capable of. Abrazos to all madridistas!

      Mies ei vain osaa käyttäytyä lehdistön edessä (olla puhumatta mitään järkevää tai kiinnostavaa) vaan avautui liikaa kysyttäessä, josta sitten lähdettiin myymään uutista eteenpäin. Tunnetusti urheilijoiden kannattaa aina jaaritella ympäripyöreyksiä ja latteuksia, muuten niillä kommenteilla yritetään heti tehdä rahaa. Noihin kannattaa siis jatkossakin suhtautua varauksella.

      Poista
    2. Ja vielä niistä tuomarivirheistä (jotka realia auttoivat?). Mitenkäs sitten nämä:

      https://www.youtube.com/watch?v=q7_RyXgBNoY&feature=player_embedded

      http://www.ciberche.net/otros/24440-canal-demuestra-que-el-gol-de-victor-ruiz-fue-legal

      En kyllä itsekään huomannut tuota, kun hidastus oli taas kerran aivan perseestä. Ja tuokin taas Adrianon sijoittumisen piikkiin.

      Poista
    3. on se adriano melko veijari tuolla puolustuspäässä.. :D
      toisaalta kun tuo on jollain ohjelmalla tehty? niin pitääkö täysin paikkansa. Paitsio tai ei, todella vaikea paikka tuokin oli tuomarille.

      Poista
    4. Jeo, ei tuota kyllä olisi millään nähnyt. Lähetyksessä ei kuitenkaan nähty edes kunnollista hidastusta tilanteesta. Ei tuosta voi (linja-) tuomaria syyttää, mutta Valencialla ollut kyllä todella nihkeä tuuri molemmissa peleissä isoja vastaan.
      Tuossa videossa näkyy hyvin kiteytettynä adrianon suurin ongelma, mistä aiemmin jauhoin.

      Poista
    5. Ei Ronaldo missään vaiheessa ole väittänytkään ettei rakastaisi seuraa ja faneia. Hän kritisoi todennäköisesti joukkuekavereitaan. Ei tuo pätkä kerro totuutta, vai miksi hän ei suostunut tuulettamaan?

      Ei Adriano oikein näytä pärjäävän tuolla puolustuksessa. Onneksi ei tullut Bayerniin kun sitä huhuiltiin.

      Valencialle kunniaa, pelasi näin vaikeat 2 peliä ja pärjäsi noin hyvin.

      Poista
    6. aivan, linjatuomarille. Heikot oli hidastuksetkin..
      Olihan siinä pique&mascherano linjassa hieman ylempänä, jos sitä hait.

      Poista
  4. Bayern oli mahtava, Stuttgart ei ollut sukka. Furth ja regensburg olivat sukkia viime viikolla ja Bayern sai seiskat.

    Mielestäni Juven muut hyökkääjät ovat parempia... No, jos siellä ollaan tyytyväisiä. Ei chämppärissä kyllä yleensä pärjätä tuon tasoisilla hyökkääjillä, sanon vaan.

    Vaikka äijä on vanhentunut niin hän on silti Maicon. Vois saada maisemanvaihdoksesta jonkun piristyksen. Ja tuossakin iässä on paljon parempi kuin muut Cityn laitapakit. Javi Garcia on mahtava hankinta ja takuulla parempi kuin Milnerit ja Barryt.

    Ei tuossa olisi mitään ihmeellistä, siis siinä että kaverit tappelee harjoituksissa. Youtube on täynnä näitä videoita ja kun otetaan huomioon etti ibra oli mukana noin ei yllätä ollenkaan.

    Ai suosin Barcaa? Ihme juttu kun lyttäsin Barcan. Mascheranon pyörimiset eivät tosiaan yllätä.

    Ronaldo sanoi aika selvästi että on ongelmia. Ei tykkää kun joukkuekaverit eivät tee tarpeeksi töitä. Mikäköhän on syy sitä ei. Tiedä mutta jokin syy on. Vai onko lehdistö manipuloinut kuviakin joissa Ronaldo ei juhli maalejaan. Kyllä seillä jotain on vialla. Ja vaikka ei olisi niin miinusta tulee koska kyllä tämä jotenkin vaikuttaa Realin ilmapiiiriin .

    Southampton on tosiaan pelannut yllättävän hyvin.

    Kerroppa kummalla on isompi voiton nälkä ihan viime vuosien pystien mukaan?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. en mä ny Ronaldona ainakaan lähtis syyttelee siitä ettei kaverit tee tarpeeksi töitä.. :D kuitenkin harrastellut sitä käsien levittelyä melkoisen paljo, tekee tietysti nykyään paljon enemmän duunia.
      Ehkä sitä masentaa kun kaikkia maalipaikkoja ei pelatakkaan sille. Tai sitten se että özil siirtää sen syötöstä pallon 2metrin päästä maalia ylärimaan:(

      Poista
    2. En silti jaksa uskoa että Stuttgart kovin hyvä ja innostunut oli ainakaan toisella puoliajalla.

      "Javi Garcia on mahtava takuulla parempi kuin Milnerit ja Barryt."

      -Tästä olen ehdottomasti samaa mieltä!

      -En väittänyt että suosit Barcaa. Ihmettelen vain kun pohdit Barcan kiinnostuksen vaikutusta häviöön, mutta Chelsean kohdalla ei tullut sama mieleen. Voitonnälästä en tiedä, mutta tuskin kumpikaan noista koki peliä tärkemmäksi kuin perus liigapeliä. Enkä tiedä mitä pystien määrä siihen vaikuttaa, Chelsealla on kuitenkin se tuorein ja paras pysti. Toki Chelsea oli aivan paska, sitä en kiistä.
      Barcan kohdalla oli tarkoitus lähinnä kritisoida sitä, että väitit tuomarin auttaneen realia. Punainen oli selvä, ja kolmas maali hylättiin ilman syytä. Lisään vielä real-kohtaan, että pelasivat aika huonosti johtoasemassa.

      -En tuohon juven hyökkäykseen mitenkään voi olla tyytyväinen, mutta tässä siirtoikkunassa hinnat karkasivat täysin käsistä. Juventus päätähtäin ei tosiaan vielä ole ucl, mutta seuraavalla kaudella.. Kuitenkin SerieA:ssa vähintään 5 juven puolustajaa ja 5 keskikenttää menisivät heittämällä minkä tahansa muun liigajoukkueen avaukseen. Gio oli lupaava, Vucinic ei niinkään, mutta Bendtner saattaa olla juuri sellainen mitä tuohon Gion viereen tarvitaan. Jokatapauksessa riskitön laina, ja seuraavissa siirtoikkunoissa on varmasti tyytymättömiä huippuhyökkääjiä tarjolla vaikka Madridin, Bilbaon tai Machesterin suunnalla ainakin.
      Pahinta juven pelissä Q:n ja Matrin peluuttaminen samaan aikaa, toivottavasti ei enää koskaan. Kuten aiemmin kirjoitin, se ykkösavaus on:
      MaailmanParas
      B-B-C
      Licht-MVP-Asamoah
      Gio-Vucinic/Bendtner

      Islasta ei ole vielä varmuutta missä pelaa, Pogbaa toivoisin näkeväni useammin

      -En tiedä missä Ronaldo on sanonut ettei tykkää kun jouokkuekaverit eivät tee tarpeeksi töitä. Haluaisin lukea suoran lainauksen, en roskalehden versiota asiayhteydestä irrotettuna. Näit varmaan itsekin että CR7 ei juhlinut maalejaan. Hän ei kuitenkaan varsinaisesti itse ollut nostamassa siitä suurta juttua, vaan vastasi kysymykseen. Olisi tietysti voinut harkita vastaustaan paremmin, enkä väitä että muutenkaan fiksua käytöstä. Jos vastaavat ongelmat joku saa joukkueessa hoidettua, niin laittaisin rahani Moulle.

      Poista
    3. Onhan se eri juttu kun noin menestynyt joukkue pelaa ns. Pikkupokaalista kuin se että yhden kevään ihme pelaa sen voitosta. Ei Chelsealla ole paljon varaa hukata pokaaleja kun tuskin tulee mitään tänä vuonna voittamaan.

      Juven olisi pitänyt ostaa Ba tai Cisse Newcastlesta, Bendtner ei tule toimimaan.

      Vaikka Pogba on ihan lupaava niin ei sillä ole vielä mitään näyttöjä, varmaankin kuluttaa penkkiä tällä kaudella.

      Jos Cr sanoo joka päivä näistä arvuutuksista että kyse ei ole siitä tai siitä niin sehän tarkoittaa että jotain on oikeasti vialla, ei hän muuten sanoisi että "kyse ei ole siitä",vaan hän sanoisi että "ei ole mitään ongelmaa"

      Poista
    4. "Yhden kevään ihmeellä" on viimeisen 8 vuoden aikana peräti yksi pokaaliton kausi, ja silloin hävisivät ucl-finaalin pilkuilla. Seuraavana vuonna taisi barcalla käydä se ihme Chelseaa vastaan, kun menivät jatkoon ottelun ainoalla vedolla maalia kohti yliajalla..

      Tuoreiden kuvien perusteella Bendtner on kisojen jälkeen ehtinyt lihota n. 10kiloa, mikä laskee odotuksia. Kuitenkin edelleen sitä mieltä, että ei olisi kannattanut syksyllä maksaa megaeuroja jostain tähtihyökkääjästä, varsinkaan kun juven pelityyliin sopeutumisesta ei ole takeita. Ensi kesänä toivottavasti Ciro takaisin, ja Llorentea tai Joveticia.

      Pogba tulee olemaan penkillä paljon, mutta en usko että Pirlo on toista kautta putkeen eniten kentällä. Lisäksi Vidalin pelikieltoja tarvitaan paikkaamaan joku. Noita pelejä on kuitenkin tällä kaudella huomattavasti enemmän. Lisäksi juvesta on Italian majun avarissa 7 pelaajaa, jopa vaihtomies Giacchi pääsee avaukseen.
      Pogba oli kahdessa näkemässäni pre-season pelissä kentän kahden parhaan pelaajan joukossa, ehkä jopa paras. Muutenkin miehen esityksiä on kehuttu paljon. Toiveissa olisi syksyllä jonkun verran peliaikaa liigassa ja cupissa edes vaihdosta, ja sitten ucl:n ekalla playoffilla Manun pudotus Fergie-timella :D.

      CR7 kaipaa huomiota, eikä osaa käyttäytyä median edessä. Uskon että miehelle silti tuli aikamoisena yllätyksenä kohu, josta paskalehdet keksivät miehen haluavan Pariisin. Ylipäätään CR7:n kuva mediassa on jostain syystä täysin eri kuin mitä muilta pelaajilta kuulee. Esim Özil, Ribery ja Coentrao ovat haastatteluissa hehkuttaneet Ronaldon vaikutusta joukkueeseen sopeutumisessa ja muutenkin miehen panosta joukkuehengen luomisessa. En silti ymmärrä miksi miehelle ei opeteta käyttäytymistä median edessä. Hänen tasoisensa pelaajan elämä helpottuisi huomattavasti jos antaisi lähinnä konemaisia keihäänheitto/jääkiekko -vastauksia.

      Poista
    5. Chelsea voitti mestaruuksia silloin kun muilla meni surkeasti eikä city ollut noussut vielä.

      Ba sopisi Juventukseen ja pääsisi samalla pois räkäsaarelta

      Vaikka Pirlo on vanha niin kyllähän mies pystyisi pelaamaan eniten otteluja ja kun otetaan huomioon että viime kausi oli yksi uran parhaista. Pogba on ihan lupaava, katsotaan miten käy.

      " ja sitten ucl:n ekalla playoffilla Manun pudotus Fergie-timella :D"

      Jos united edes pääsee sinne asti :)

      Nyt täytyy kysyä että miten Riberyllä on mitään hajua Ronaldon joukkuehengen luomisesta:) Vaikka ronaldon media käyttäytyminen olisi säälittävää niin kyllä siellä jotain on vialla

      Poista
    6. Välillä nuo patongit menevät väärään koriin, Benzemaa toki tarkoitin kuten varmaan ymmärsit.. Tuo kohta ei nyt ehkä kuitenkaan ollut se jutun pointti.

      Ba saattaisi sopiakin juveen, mutta valioliigasta ei yleensä halvalla lähdetä.

      Chelsean mestaruusvuosina muilla ei kyllä kovin surkeasti mennyt. Muistaakseni Moun ekalla kaudella vain yksi häviö ja muiden surkeudesta käy esimerkiksi Poolin ucl-voitto samana vuonna. En edelleenkään ole sitä mieltä että Chelsea on yhden kauden ihme noilla perusteluilla(?).

      Poista
    7. yhden kevään ihme

      Aika paljon sanottu seurasya joka on viimeisen noin 8v aikana saavuttanyt eniten menestystä Barcan,interin ja manun ohella.

      Viime kevät oli ehkä ihme,mutta kyll joukkue on ollut kova jo pidemmän aikaa.

      Poista
    8. Pojat yrittävät puolustaa vaan Ronaldoa, harva joukkuekaveri haukkuisi toista.

      Tähtihyökkääjistä joutuu maksamaan paljon, se vaan on niin.

      Eihän Chelsea suoranaisesti olekkaan mikään yhden kevään ihme. Yleensä sellainen joukkue pelaa mahtavasti mutta yllättävästi. Chelsea taas oli muutenkin ihan surkea joten se olisi ennemmin yhden kevään tuurijoukkue

      Poista
    9. Onpa kova joukkue. Onhan se nähty tänkin kauden alussa kun yrittävät pelata muutenkin kuin nössöilyllä.

      Poista
    10. tarkoitin "kovalla" lähinnä mesestystä en tyyliä jolla se saavutettiin ja sanon vielä että itse vihaan chelseaa eniten manun jälkeen,mutta osaan tunnustaa faktat ja sanoa että chelsealla on hyviä pelaajia ja ovat menestyneet viime vuosina loistavasti.

      Poista
    11. Onhan Chelsea kova kun katsottaan pokaaleja mutta pelillisesti ei enää mitään erikoista

      Poista
    12. samaa mieltä,mutta kun nyt hainkin väitteelle "yhden kevään ihme" vastaväitettä niin tämän pystyy pokaaleilla kumoamaan se on sitten eri asia miten pelillisen puolen näkee.Itse pidin myös säälittävä tapaa jolla chelsea cl pokaalinsa hankki.Silloin manua vastaan finaalissa pelasi vielä sanotaan nyt kohtuullisen hyvä joukkue ellei jopa hyvä,mutta nyt tulos tuli miten tuli ja sille ei voi mitään.
      Onneksi salama ei kuitenkaan iske kahdesti samaan paikkaan,varsinkaan kun paikka sijaitsee syvällä syvällä maan raossa.

      Poista
    13. Niin, 2008 ajoista on suunta ollut selvästi alaspäin. Chelsealla tulee vaikeaa tänä vuonna päästä edes lohkosta jatkoon. Juve on paljon kovempi ja Shaktar on vähintään yhtä hyvä.

      Poista
    14. Myönnän toki, että Chelsea on tullut alaspäin 4-5 vuoden takaisesta. En kuitenkaan pidä joukkuetta yhden kevään ihmeenä. Toisaalta en kyllä Chelseasta erityisemmin pidä.
      Mitä tuohon champparilohkoon tulee, niin 5. kierros saattaa olla juvelle pakko voittaa, sillä vikalla rundilla tulee lähtö ukrainan kylmyyteen (joka on tunnetusti paha paikka). Juven uudella stadikalla ei ole vielä mikään vierasjoukkue voittanut (tai oikeastaan edes ollut kovin lähellä sitä), enkä usko että Chelsea sieltä tasuria parempaa edes lähtee hakemaan. Juven "hyökkäyksen" tuntien maalinteko voi olla ongelma.

      Mitä tuohon hyökkääjä-asiaan tulee, niin jatkan samaa laulua hahille: 40Me kärjestä, edes Llorentesta, on liikaa talouttaan vastuullisesti hoitavalle joukkueelle (joka ei istu rahavuoren kukkulalla). Yli 40Me on Torinossa maksettu vain maailman parhaasta maalivahdista, ei esimerkiksi Zidanesta, Nedvedistä tai muista huippupelaajista. Toivon että kannattamani seura ei (enää) koskaan sorru viime hetken paniikkiostoihin isolla rahalla, vaan jatkaa määrätietoista työtään takaisin huipulle.

      Poista
    15. No eihän tämä joukkue pysty pelaamaan normaalisti, heti kun yrittää häviää 4-1. Mourinhon Chelsea sentään osasi pelata jotenkuten.

      Kai Juventus on jo ratkaissut homman ennen noita vikoja pelejä. Chelsea saisi olla tyytyväinen ettei kärsi murskatappiota kun tulee Torinoon.

      Ne jotka hoitavat taloutensa kunnolla voivat tehdä kalliin oston joka on sijoitus tulevaisuuteen, vaikka se olisikin poikkeavaa seuralle. Kuten Bayern Martinezin tapauksessa.

      Poista
    16. Kalliita ostoja voi toki tehdä varsinkin tulevaisuutta silmällä pitäen, mutta Juventuksella ei tällä hetkellä oikeasti ole varaa niihin. Lisäksi kun joukkue tunnetaan verrattain huonona palkanmaksajana, niin ei sinne mitkään suurimmat tähdet halua. Italiassa on muutenkin monella suunnalla otettu hyvin huomioon vallitseva taloustilanne ja pienentyneet yleisömäärät.

      Kalliiden pelaajien ostaminen joidenkin veloissa kierivien Atletico Madridien tapaan on todella väärin, toivottavasti Uefa saa moiset joskus kuriin.

      Uskon Martinezin olevan tulevaisuudessa todella tärkeä pelaaja Bayernille, ja hankinta tuli todella tarpeeseen. Silti hinta oli todella kova, kun ottaa huomioon että pelaaja olisi voinut neuvotella tammikuussa ilmaiseksi siirrosta. Kuten aiemminkin sanoin, niin luulen että Bayernissa on ajateltu juuri tämän kauden olevan se ucl-mestaruus kausi.

      Poista
    17. Bayernissa on jo vähän useammalla kaudella taidettu ajatella että tämä kausi on se ucl-mestaruuskausi.

      Poista
    18. No Uefa eväsi bonukset joltain 30 seuralta, mukaan lukien Atletico, joten ovat jo aloittaneet taistelun.

      Parempi oli saada Martinez nyt jo totuttelemaan ennen ratkaisupelejä joulukuun jälkeen. Ja vaikka summa on iso niin Bayernilla se ei tunnu missään. Niin no, kyllä Bayern on ajatellut jo pari vuotta että tämä on se kausi. 2 kertaa finaalissa, ekalla kerralla joukkue oli ihan kuraa verrattuna viime vuoteen. Ja nyt kun Bayern on hankkinut paljon hyviä vahvistuksia niin voitto vain kelpaa. Bayernilla ei ole ollut ainakaan 10 vuoteen näin hyvää miehistöä.



      Niin onkin, mutta tänä kautena Bayern haluaa sen, enemmän kuin viime vuosina.

      Poista
  5. mukava lukea tälläistä blogia missä voidaan keskustella asioista eikä kukaan keksi aina jotain vitun tyhmää esim ei kiinnosta yms mitä eräässä toisessa blogissa on tapa.

    Hyvää arviointia peleistä ja vaikka jokaisella on ne ns suosikki ja inhokki joukkueet niin silti pystytään kattoon lähes puolueettomasti joka pelin.

    Hienoa tekstiä ja keskustelua.

    VastaaPoista
  6. Täällä se Urpo taas leikkii jotain asiantuntijaa, jättäisit sen homman Zampalle! Tietämyksesi on elottoman kiven tasoa...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No no, eipäs nyt liioitella siellä! Kyllä urpo ainakin Juventuksesta ja Serie Asta tietää varsin paljonkin. Urpo ja Hah ovat luokkaa-kahta kovempia futistietäjiä kuin koko kansan naurattaja Messinvihaaja. Guruuteen ja valaistumiseen on toki heilläkin vielä hieman matkaa ;)

      Sinällään on toki kiva huomata, että edes osa ihmisistä on huomannut asiantuntijuuteni ja kuinka pystyn kerta toisensa jälkeen kaatamaan Messinvihaajan naurettavat väitteet ja selitykset. Hahin blogia on myös ihan kiva viikoittain käydä lukemassa, vaikka Bayernin pisteissä yleensä näyttäisikin olevan vähän fanilisää ;) Muuten erittäin hyvää ja puolueetonta tekstiä.

      Lisäksi kuinka Chelseaa voisi edes olla vihaamatta? Lajista ymmärtämättömän oligarkin leikkikenttä, jossa pelaa koko futismaailman säälittävin ihminen, John Terry. Tähän lisättynä vielä vuosikaudet kenttien suurin pikkusikaa pelaava filmaaja Didier Drogba ja ne monet monet nimimiehet, joiden ura lähti laskuun Abramovitsin Chelseassa...

      Poista
    2. Itse koen tuo "tietämyksellä" leijumisen varsin lapselliseksi. Tuon mielipiteeni ja näkemykseni esiin (välillä jopa täysin puolueettomasti) ja pyrin myös perustelemaan väitteeni. Pyrin myös tuomaan uusia asioita ja näkökulmia keskusteluun.

      En ala vertailemaan kuka tietää lajista eniten tai kenen isillä on isoin traktori, ei kiinnosta. Olen seurannut lajia varsin aktiivisesti noin 20 vuotta, ekat katsomani kisat olivat 1990 (88 -kisojakin katsoin vähän). Olen myös käynyt katsomassa jalkapalloa tähän mennessä seitsemässä maassa, lokakuussa tulee kahdeksas, ja olen mielestäni aika hyvin perillä lajista. Minulla ei silti ole tarvetta arvostella muita "tietämyksentasosta".

      Jos Zamppa kerran pitää itseään guruna, ja tietää lajista sitä sun tätä, niin olisi kiva jos osoittaisit sen jotenkin jutuissasi. Yleensä kirjoituksissasi lähinnä väheksyt muiden juttuja ja haukut Chelseaa miloin mistäkin, mikä ei mielestäni paljoa guruutta vaadi. Kun kerran olet omasta mielestäsi guru, niin voisit kirjoittaa jostakin syvemmin ja tuoda uusia asioita keskusteluun. En tarkoita tätä pahalla, vaan annan ihan vilpittömästi vinkin.

      Poista
    3. Toki kirjoittelen aina, kun tulee sellainen aihe, joka herättää keskustelua. Messinvihaajan blogin kommenteissakin olen moneen otteeseen syväluodannut jalkapalloa aikalailla, pohtinut taktisia puolia ja niin edelleen. Omat EM 2012 ennakotkin väsäsin, mutta jostain syystä ne eivät juuri kommentteja keränneet(kävijöitä oli aika vähän, joten ehkä ihmiset eivät vain löytäneet tietään blogiin...).

      Yleisesti tykkään puhua lajista enemmän yleisellä tasolla, ruotia eri taktiikkojen eroja, perehtyä hienoihin historialliseen tapahtumiin ja otteluihin. Käytän vähemmän aikaani "juupas-eipäs väittelyihin" siitä, onko pelaaja X parempi kuin Y, tai joukkue A parempi kuin B, koska ne ovat usein mielipiteitä ja toisen mielipiteen muuttaminen on hyvin usein todella vaikeaa, jopa mahdotonta.

      Muiden tietämyksen tasoa en sinällään arvostele. En vain anna arvoa "anonyymien" 1-2 rivin kommenteille, enkä muillekaan kommenteille, jotka eivät käsittele itse aihetta, eli jalkapalloa, vaan keskittyvät vain toisten haukkumiseen. Sellaiset itkupotkuraivarikommentit osoittavat vain kirjoittajansa lapsellisuuden ja kyvyttömyyden käydä järkevää keskustelua, jolloin sellaisiin kommentteihin ja sellaisiin ihmisiin ei aikaansa kannata tuhlata.

      Poista
    4. Joku muu kuin anonyymi, jotta Zamppakin huomaisi.11. syyskuuta 2012 klo 10.31

      Vihaat Chelseata, mutta MV on mielenvikainen, kun vihaa Barcelonaa.

      Poista
    5. Älä viitsi edes verrata meitä kahta :D

      Se, että "vihaan" Chelseata(itse asiassa en virallisesti vihaa, korkeintaan halveksun) on ihan eri asia kuin Messinvihaajan jutut. Minä en kirjoittele nettiin perättömiä kirjoituksia, perättömiä lahjussyytteitä ynnä muita "Barca voitti vain koska vastustajaa ei kiinnostanut ja tuomari avusti..." tason juttuja viikosta toiseen.

      Minä perustan halveksuntani faktapohjaisiin tapahtumiin, kuten esim. John Terryn käytökseen kentällä ja varsinkin sen ulkopuolella, sekä Abramovitchin leikkikenttäilyyn ja joukkueen sisäsiittoisuuteen. Minä pystyn perustelemaan mielipiteeni tosimaailman tapahtumilla ilman Messinvihaajan kaltaisia salaliittoteorioita.

      Poista
    6. Joku muu kuin anonyymi, jotta Zamppakin huomaisi.11. syyskuuta 2012 klo 11.15

      Terryn kenttien ulkopuolinen elämä on kenties hieman päivänvalolle arkaa, mutta eihän ole ainoa, mm. Balotelli ja Cristiano Ronaldo. Didier Drogba on hyökkäjää ja sen takia hänelle ei hyväksytä pikkusikaa. Filmaaminen on pieni miinus Barca-pelaajiin nähden. Drogba on kuitenkin tehnyt liudan tärkeitä maaleja sekä pitänyt Norsunluurannikkoa pois sisällissodasta.

      Poista
    7. No ei Zamppaa voi verrata ikipäivänä Messinvihaajaan. MV kirjoittelee juttujaan samaan aikaan kun hourailee, ei sen piripään juttuja voi ottaa tosissaan. Ja sanot mitä tahansa, kaiken se kumoaa. Ei siinä ole väärää että vihaa jotain joukkuetta. Itse halveksun Chelseata mutta osaan myöntää silloin kun se pelaa hyvin että se myös pelasi hyvin. Tosin, harvoin siihen on tarvetta, sen verran surkea seura on.

      Poista
    8. Joku muu kuin anonyymi, jotta Zamppakin huomaisi.11. syyskuuta 2012 klo 12.10

      Viime keväänä Chelsea erottui edukseen venymiskyvyllä. Joku sanoo, pullalla, toinen jalkapallon häpäisyllä.

      Poista
    9. Venymiskykyä tosiaan tarvittiin kun Chelsean liha klönttien piti hyppiä aina pallojen eteen ja tukkia bussillaan rankkarialueensa

      Poista
    10. "Minä perustan halveksuntani faktapohjaisiin tapahtumiin, kuten esim. John Terryn käytökseen kentällä"

      Sori vyön alle isku, mutta oli pakko:
      http://www.youtube.com/watch?v=oNh67eCJ0A8

      En kuitenkaan hauku juttujasi, tiedän että seuraat lajia ja osaat kirjoittaakin siitä. Silti minulla on jostain syystä käsitys että sinulta tulee ainakin välillä juurikin tuota juupaseipäs -juttua, kuten iänikuinen turha aihe messi vs cr7 tai Chelsea on antifutisjengi jengi jne, joista en pahemmin perusta. Olen toki mielelläni väärässä.

      Poista
    11. Vielä toinen syy, miksi en arvosta Fab4:sta

      http://www.youtube.com/watch?v=mu-84rM9wBE&feature=relmfu

      Aika offtopikiksi meni taas, ehkä lopetan tähän. Kuitti vain tuohon Terryyn (jota pidän kyllä itsekin poikkeuksellisen tyhmänä pelaajana, enkä edes kovin hyvänä).

      Poista
    12. Urpolle yläpeukut! Räkää naamalle ja liioiteltu kaatuminen Cesciltä, ei ehkä ihan sitä herrasmiesmäisintä. Terryn joukkuekaverin naisen jyystämiset ja takaapäin Sanchezin telomiset ynnä muut typeryydet ovat ehkä kuitenkin vielä luokkaa-kahta älyttömämpiä. Makuasia toki ja todellista offtopicia.

      Messistä ja Ronaldosta on kiva hiettää kuittia. Chelseasta myös, mutta empä juurikaan ala käymään kyseisistä aiheista viestiketjujen mittaisia väittelyitä, jotka eivät yleensä johda mihinkään.

      Fabregasia "arvostan" lähinnä hänen pelitaitojensa monipuolisuuden takia: hyvä syöttelemään, erikoistilanteiden antajana varsin hyvä, pystyy viimeistelemään jne. Sylkemiset ja muut tuomitsen kyllä epäurheilijamaisena, mutta sellainen käytös on aika pientä kuitekin verrattuna joukkuekaverin vaimon/tyttöystävän kanssa vehtaamiseen ja toisten selkien takana juonitteluun(Villas-Boas tapaukset yms).

      Poista
    13. Terry ja Giggsit sun muut pellet ovat toki omassa kastissaan. Sanchez nyt vain on sen verran kuvottava kaatuilija, ettei hänen kaatamisestaan pitäisi mitään kortteja antaa. "Telominen" ei kovin vakavalta näyttänyt (paitsi naamasta), mutta toki Terryltä idioottimainen muuvi.
      Toisten seläntakanajuonittelu -jutuissa kannatta usein se lähde huomioida. jonkun DailyMailin tai Sunin jutuissa on kuitenkin pientä lisää.

      Mielestäni vastustajan naamalle räkiminen on kuitenkin alhaisimpia asioita mitä kentällä voi tehdä. Fab4:lla on toki muitakin ongelmia Barcassa, ihmettelen miten mies mahtuu vieläkin kokoonpanoon. Tämän vuoden puolella ollut hukassa, ja kauden alussa jatkanut tuhlailua. Maajoukkueessa oli hyvä, mutta barcassa haahuilee jossakin messin ja xavin roolin välimaastossa. Fab4 pärjää kyllä heikompia vastustajia vastaan hyvin, mutta kovemmissa peleissä tulee vaikeuksia. Marcassa mies olikin jo päättänyt julkisesti avautua ongelmistaan.

      Meni taas jotenkin aiheen viereen, kun piti vastata kuitilla tuohon Terry-juttuun..

      Poista
    14. No Terryn teko oli luokassaan niin idioottimainen, että ansaitsi kyllä pelikieltonsa, vaikka Sanchez vähän tilannetta tehostikin. Täysin tahallinen ja turha temppu, jota ei voi millään selittää.

      Toki lähde pitää aina huomioida, mutta kyllä Terryn, Lampardin ja Abran kuppikuntajuonittelut on aika helppo uskoa. Sellaisia Abran suosikkipoikia nuo ovat ja kun lisäksi Abran ymmärrys itse lajista tuntuu olevan aika vähäistä, niin Villas-Boas episodi on itse asiassa aika uskottavakin. Urheilulehti kirjoitteli jo ennen potkuja aiheesta, että suosikkipojat Terry ja Lampard eivät oikein sovi Villas-Boasin kuvioihin...

      Räkiminen ei ole hieno ele, mutta kuitenkin vähemmän vahingollista kuin ns. "tappotaklaukset". Noista räkimisistähän on tullut aika koviakin tuomioita, Totti ja Di Canio tulevat ensimmäisenä mieleen. Fabregasilla on liki rajaton potentiaali, mutta tottuminen Barcan pelityyliin niin monen vuoden jälkeen, varsinkin kun Englannissa pelataan niin eri tavalla, ottaa aikansa. Lisäksi kun vierellä häärää samaan aikaan Xavia, Iniestaa, Messiä jne niin välillä voi mennä pasmat sekaisin. Fabregas muuten sanoi viime kauden alkumetreillä ihan suoraan, että muutos on ollut iso ja että hän tuntee välillä olevansa tiellä siinä syöttömyllyssä. Annetaan hänelle kuitenkin vielä aikaa ja katsotaan, kuinka käy.

      Aiheen vierestä saa usein aikaiseksi ne parhaat keskutelut...

      Poista
    15. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

      Poista
    16. Keksitään niitä omia nimimerkkejä, pelle! Aika alhaista. Onneksi omat juttuni yleensä erottaa aika helposti tyhmistä one-linereista.

      Poista
    17. Onhan toi ärsyttävää mutta tietenkin sulla menisi muutama minuutti tehdä oma profiliia...

      Poista
    18. Terry ja Giggsit sun muut pellet ovat toki omassa kastissaan

      pakko kysyä mitä sinulla giggsiä vastaan?
      siis toki se että pelaa manussa on riittäisi syyksi:D,mutta kyse varmaan jostain muusta.

      Poista
    19. Vastaan urpon puolesta
      Riittääkö vihjeeksi: Giggsillä ja hänen veljellään on kaikki yhteistä

      Poista
  7. Zamppa trollaa anonyyminä?
    Onhan nuo urpon jutut oikeasti "hieman" eri tasoa, ja aika usein hyvin perusteltuja (toisin kuin sinun, zamppa).
    En ole urpon kanssa samaa mieltä läheskään kaikesta, mutta mies sentään perustelee juttunsa melko hyvin, toisin kuin kroonisesta chelsea-vihastaan kärsivä zamppa. Annan pisteet myös urpolle siitä, että meiheltä tulee oikeasti uutta juttua eikä pelkkää itsestäänselvyyttä.

    VastaaPoista