keskiviikko 16. tammikuuta 2013

Pep bayerniiiiiiiiiin

51 kommenttia:

  1. Urheilulehden nettisivuilla Rönkä tuntuu harmittelevan, kun Guardiola ei valinnut valioliiga ja varsinkaan Arse-anaalia. Rönkä on sitä mieltä, että valinta oli riski molemmille, niin seuralle kuin Guardiolallekin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toki Guardiola olisi voinnut näyttää enemmän taitojaan astumalla huononpaan seuraa kuten Chelseaan tai Arsenaliin jotka ovat melko keskinkertaisia. Siinnä suhteessa hän pelasi varmemman päälle. Bayern saattaa kärsiä tästä jos osoittautuukin että guardiolan on yhden joukkueen ihme. Tähän en usko kuitenkaan. Ylen uutinen aiheesta oli taas sitä mieltä että siirto oli oikea.

      Poista
    2. Huonompi seura? Saavutuksena toki historiallinen tripla-hopea. Helpompihan Saksan ostoporukkaan on mennä kuin kivikovaan valioliigaan, jossa ei ole vain yhtä selvästi muita suurempaa seuraa.
      Mitenköhän Pep tulee toimeen Robbenin ja Riberyn kanssa? Ei tuo ihmisten johtaminen taida kuitenkaan olla se vahvin alue?
      TOivottavasti ei käy kuten Magathin, Klinsmannin ja Van Gaalin. Bayernissa perinteisesti seuran johdossa istuvat fossiilit kertovat valmentajalle media kautta miten pitäisi pelata.
      Olisi toisaalta kiva jos joku toinenkin saksalainenkin Hamannin lisäksi voittaisi jonkun kansainvälisen palkinnon ensi kerran sitten vuoden 2001.

      Pepin suurin heikkous on pelitapahtumiin reagoiminen, joka voi osoittautua ongelmaksi myös Bayernissa. Barcassa mies jäätyi monta kertaa täysin, kun barca oli häviöllä tai vastustaja ei pelannutkaan kuten odotettiin. En niitä saavutuksia kuitenkaan kiistä.

      Poista
    3. Sekin parempi kuin bussilla voitettu Champions League. Ja mitä siinnä mössötät. Guardiola sanoi itse että valitsi Bayernin koska se oli paras joukkue ja sanoi vielä että hänelle tarjottiin enemmän rahaa muissa seuroissa mutta halusi Bayerniin koska tämä oli paras. Your argument is invalid.
      Mitä tuo kilpailu kertoo? Andorran liigassakin on kiva kilpailu. Saksassa on kaksi parempaa joukkuetta kuin mitkään englannissa. Schalkekin näytti tälle maan mainiolle Arsenalille. Sitä paitsi Bundesliigasta on nousemassa taas iso kasa nuoria joukkueita ja mistä vaan voi tulla uusi Dortmund. Kuullut niihin viimeisiin hörhöihin jotka uskovat englannilla vielä olevan joku ylivertainen mahtiliiga. Your argument is invalid
      Ribery ja Robben ovat aina kunnioittaneet valmentajia. Van Gaal, vaikka olikin hyvä valmentaja, johti dikataattori meningillä. En usko Pepin äityvän samanlaiseksi.

      Se saattaa olla Guardiolan heikkous mutta Bayernissa on niin paljon laajempi materiaali kuin Barcassa että monipuolisuutta löytyykin paljon. Barcelona keskittyi tunnetusti siihen että sillä avaus11 ja muutama kaveri penkillä. Loput oli vaan näytön vuoksi. Bayernissa pelaavista pelaajista kaikki eivät mahdu edes penkille ottelupäivinä.

      Poista
    4. "Guardiola sanoi itse että valitsi Bayernin koska se oli paras joukkue"
      -Oletko oikeasti yllättynyt että seuraan tuleva valmentaja/pelaaja hehkuttaa uutta joukkuettaan?

      "Saksassa on kaksi parempaa joukkuetta kuin mitkään englannissa"
      -Europokaalit viimeisen kymmenen vuoden ajalta? Uefa-rankingissa Dortmundin edellä ovat vielä Spurs, Liverpool, City, Arsu, Chelsea, Manu (huono mittari, mutta et itsekään esittänyt parempaa).

      Dortmund on tietysti lupaava joukkue, mutta edelliset kaksi reissua euroopassa päättyivät alkulohkon viimeiseen tilaan. Katsotaan ensin miten hoitavat Shakhtarin. Schalkella taas kävi se paras tuuri vastustajan kanssa

      "Kuullut niihin viimeisiin hörhöihin jotka uskovat englannilla vielä olevan joku ylivertainen mahtiliiga"
      -En, mutta väitän että siellä on useampia kovatasoisia joukkueita. Missä kohtaa väitin sitä ylivertaiseksi mahtiliigaksi? Lue uudelleen!

      "Ribery ja Robben ovat aina kunnioittaneet valmentajia"
      -Ehkä näin, mutta ovat myös tunnettuja kusipäisyydestään. Mitäs se Heynckes sanoikaan Robbenista viime keväänä hävittyjen pilkkujen jälkeen?

      "Bayernissa on niin paljon laajempi materiaali kuin Barcassa"
      -Tästä voi olla kyllä montaa mieltä. Onhan siellä monia hyviä pelaajia, mutta esim Schweinin ja Lahmin puuttuminen näkyy heti. Ei Barcallakaan mitenkään erityisen laaja materiaali toki ole.

      Mitä noihin saavutuksiin tulee, niin mielestäsi siis Bayernin hopea oli parempi saavutus kuin Chelsean voitto? Ok, itse juhlisin mielummin voittoa, kuin että "pelattiin hyvin". Ainakin osa pelaajista saattaa myös olla kanssani samaa mieltä..

      Poista
    5. Mitä hölpötät? Guardiola VALITSI bayernin koska se oli paras, hylkäsi muut ehdotukset vaikka olisi saannut enemmän rahaa. Kommentissasi ei ole mitään järkeä.

      Mitä helvetin merkitystä on sillä mitä 10 vuotta sitten tapahtui? Nykytilanne ratkaisee ja Dortmund löisi minkä tahansa englantilaisen seuran. Eikö hävetä että valioliiga mestari ja nykyinen kakkonen on noin kankea paska euroopassa? Kertoo vaan kuinka rajusti englanti on yliarvostettu. Englannissa ainoa hyvä joukkue on United.

      No kerro kun valioliiga on niin jumalainen niin miksi City on jäännyt kaksi kertaa alkulohkoon?

      Pelkästään kun käytät tuota kivikova valioliiga termiä niin se kertoo kaiken olennaisen.

      Pelaajilla pitää olla luonetta. Heynckes lohdutti Robbenia, niin?

      Kyllä Barcan peli silti enemmän rajoittuu avauksen pelaajiin kuin Bayernin

      Olen ylpeä joukkueestani sillä rehti häviö on parempi kuin epärehellinen voitto.

      Poista
    6. Kovatasoista tekstiä..

      "Guardiola VALITSI bayernin koska se oli paras, hylkäsi muut ehdotukset vaikka olisi saannut enemmän rahaa. Kommentissasi ei ole mitään järkeä"

      -Edelleenkin, tottakai hän sanoo valinneensa parhaan vaihtoehdon. Tuskin uskaltaisi (tai haluaisi) mennä Chelseaan, Manuun ja Arsuun ei välttämättä pääse, ja Citylläkin on pitkäaikainen valmentaja. Kuka sanoi, että ne vaihtoehdot olivat Englannista? Johonkin Venäjälle tuskin menisi vaikka saisi kuinka paljon rahaa. En usko että minkään muun top4-liigan kahdesta parhaasta tuli edes tarjousta.

      Edelleen: Oletko oikeasti yllättynyt että seuraan tuleva valmentaja/pelaaja hehkuttaa uutta joukkuettaan?

      "Dortmund löisi minkä tahansa englantilaisen seuran"
      -Löisy nyt ensin sen ukrainalaisen. Turha noilla on spekuloida, mutta tuskin löisi ainakaan Manua. Yksittäisessä pelissä toki kuka vain voi voittaa.
      Liigojen tasoero-keskustelussa käytät siis esimerkkinä yhden syksyn pelejä? Ok, jatka vain, enpä taida lähteä tuohon..

      "Eikö hävetä että valioliiga mestari ja nykyinen kakkonen on noin kankea paska euroopassa?"
      -Miksi hävettäisi, ei suosikkijoukkueeni ole englantilainen. Totesin vain että aika paksua nuo juttusi..

      "No kerro kun valioliiga on niin jumalainen niin miksi City on jäännyt kaksi kertaa alkulohkoon?"

      -Öö, koska pelasivat huonosti? Ei toki ollut helpoin lohkokaan. Miksi Dortmund jäi kaksi kertaa putkeen eurokentillä alkulohkoon? Samasta syystä..

      "Heynckes lohdutti Robbenia, niin?"
      -Tarkoitin sitä kun ihmetteli mediassa, että osa pelaajista kieltäytyi vetämästä pilkkua. Ei ollut ollenkaan tyytyväinen asenteeseen..

      "Olen ylpeä joukkueestani sillä rehti häviö on parempi kuin epärehellinen voitto."
      -Voit olla ylpeä, uskoisin että olisit ylpeämpi jos suosikkisi olisi voittanut. Et taida olla kovin hyvä häviäjä..

      Poista
    7. No onhan Bayern paljon houkuttelevampi seura kuin mikään noista. Kerro miksi ihmeessä Guardiola haluaisi europa league joukkueeseen? City on jo nolannut itsensä niin monta kertaa ja muutenkin on niin keinotekoinen seura. Ja arsenal, voi lol XD keskinkertaista huonompi seura joka ei pysty edes voittamaan cupia englannissa 7 vuoteen ja muutenkin pelaa hyvin isoja seuroja vastaan vain harvoin. Materiaali on jotain everton tasoa. Unitedin ymmärrän mutta kun ferguson ei ole lähdössä niin ei. Mutta nuo kolme muuta eivät ole yhteensäkkään niin mielenkiintoisia kuin Bayern.

      Unitedia? Miksei? United on pelkästään Rooney ja Van Persie. Puolustus on sellasta paskaa että ei pärjäisi edes championshipissä. Dortmund iskisi helposti 3 maalia per peli. Edelleenkin avaa silmäsi. Sanoisin että tuo yksittäisessä pelissä kuka tahansa voi voittaa sopisi enemmän unitediin. Kertoimet Champions League voittajaksi: dortmund 7 ja united 14. Toisin sanoen olet englantihörhö.

      En kysynyt henkilökohtaisesti mutta kerro miksi suuri valioliiga mestari on niin paska euroopassa. Ei taida englannin liigan taso riittää.

      Dortmund meni ykkösenä pahimmasta lohkosta jatkoon. City jäi viimeiseksi. Kertoo aika paljon.

      Robben oli epävarma, parempi antaa jonkun muun vetää.

      Selitä mitä haluat

      Poista
    8. Mikä Chelsean voitosta teki epärehellisen?

      Poista
    9. 10-0-0 taktiikka. Älytön onni ei sinänsä ollut epärehellistä mutta se teki siitä epäreilun

      Poista
    10. Yhtä lailla Bayernin taktiikka oli liian "puolustava" sillä hekään eivät onnistuneet tekemään enempää maaleja kuin Chelsea.

      Olet niin suivaantunut ja tosissasi asiasta joten varmaan osaat antaa esimerkkejä tuurista.

      Poista
    11. Ahahahahahah tälle viimeiselle kommentille XD eihän tuohon viitsi edes vastata

      Poista
    12. Bayern Chelsea ottelun faktoja

      Laukaukset 34-7 Bayernille
      Kulmat 20-1 Bayernille
      Pallonhallinta 58-42 Bayernille

      Joo, Bayern puolusti XD

      Poista
    13. Silti heidän olisi pitänyt hyökätä enemmän saadakseen tehtyä enemmän maaleja kuin Chelsea.

      Ja se tuurimomentti?

      Poista
    14. Turimomentti, olisko 5 tolppaa Bayernille? Ihan yhtenä esimerkkinä vaan

      Poista
    15. Robbenin tuhnupomppu, Müllerin maalissa ja Schwastian Beinsteigerin pilkku jonka Cech torju. Ulkomuistini saa aikaan kolme maalikehikko-osumaa ja Müllerin maaliahan ei lasketa eli kaksi. Valaisitko minua niillä muilla kolmella osumalla?

      Poista
    16. "Kerro miksi ihmeessä Guardiola haluaisi europa league joukkueeseen?"

      -Kuka näin väitti? Ei kai suurten liigojen kaksi parasta aloita syksyä eurooppa-liigassa? Sinulla on vielä opittavaa..

      Koko tuo katkera jänkkäämisesi valioliigasta ilman mitään faktoja on niin paksua paskaa, ettei sitä kannata edes yrittää asiallisesti kommentoida kun vastauksesi ovat luokkaa "Puolustus on sellasta paskaa että ei pärjäisi edes championshipissä." (päästettyjä maaleja ucl:ssä 1/peli)

      "En kysynyt henkilökohtaisesti mutta kerro miksi suuri valioliiga mestari on niin paska euroopassa"
      -Koska pelasivat kovassa lohkossa todella huonosti. Joukkueen kokemus euro-kentiltä ei ole häävi, eikä siellä yleensä kukaan ilman kokemusta pitkälle pääse. Ronaldon ratkaisu Real-pelissä taisi olla se isku mistä City ei enää noussut lohkossaan.

      "10-0-0 taktiikka"
      -Oletko oikeasti noin katkera vieläkin vai vain todella tyhmä?

      Alussa tässä blogissa oli ihan järkevääkin keskustelua, joiltakin kommentoijilta varsinkin tuli todella mielenkiintoista juttua (kuten siltä yhdeltä Juve-urpolta). Nyt tämä on kuitenkin mennyt taas lapselliseksi jankkaamiseksi, jolla ei ole mitään tekemistä itse jalkapallon kanssa.

      Poista
    17. Blogin pitäjä lienee muuten tietoinen että Pepistä tulee kesällä maailman parhaiten palkattu futisvalmentaja? Ain niin, pelkästä kutsumuksestahan se vain...

      Poista
    18. Jamppa, urheilualojen paskanjauhaja19. tammikuuta 2013 klo 2.01

      Edelliselle anonyymille: Natsien verirahoilla menestykseensä aloittaneen Adidaksen namusetärahat ovat huomattavasti sympaattisempia kuin öljysheikkien. Tuo 17Me vuodessa on täysin eri asia kuin jos tienaisi saman vaikka Cityssä, eiku...

      Poista
    19. Entä sitten? Chelsea ja City ja muut "raha kasvaa puussa" joukkueet tarjosivat enemmän.

      Poista
    20. "Chelsea ja City ja muut "raha kasvaa puussa" joukkueet tarjosivat enemmän."

      -Oletko jutellut omistajien kanssa vai keksitkö ihan itse? Laita toki edes joku lähde (Sun tai Daily-lehti ei ole lähde). Miksi City olisi tarjonnut mitään? Abra taas on sanonut haluavansa joukkueensa pelaavan hyökkäävää peliä, mistä Pep ei ole tunnettu. Chelseaan Pep ei uskaltaisi mennä, floppausvaara on ehkä suurin mahdollinen.

      Samalla lailla se raha kasvaa Munchenin puissa. Taisi edellisessä ikkunassa mennä hankintoihin "hieman" enemmän rahaa kuin Cityllä.

      Poista
    21. Guardiola kertoi että halusi Bayerniin vaikka muut seurat tarjosivat enemmän. Eipä tuossa ole mitään tulkinnan varaa, aika selvä tekstiä.

      Poista
    22. "Guardiola kertoi että halusi Bayerniin vaikka muut seurat tarjosivat enemmän. Eipä tuossa ole mitään tulkinnan varaa, aika selvä tekstiä"

      -Missä kohtaa Pep kertoi että City olisi yksi muista seuroista? Eiköhän niitä tarjouksia ainakin Venäjältä tullut, ehkä Pariisistakin.

      -Mites tuo "rahaa puissa" -juttu. Paljonko City käytti kesällä rahaa pelaajiin? Entäs sitten Bayern?

      Poista
    23. Venäjää ei mainittu kertaakaan, sen sijaan city oli vuoden ajan otsikoissa siitä miten haluavat guardiolan. Pariisikin ehkä. Pääasiassa kuitenkin Arsenal, Chelsea ja City jäivät nuolemaan näppejään.

      Poista
    24. Kukaan Ciystä ei ole silti ilmoittanut että haluavat vaihtaa Mancinin Peppiin. Mancini on kuitenkin jo 3 vuotta saanut olla rauhassa, eikä omistaja ole ilmaissut tyytymättömyyttään mieheen. Arsullakaan ei ole tarvetta uudelle managerille. Nuo "maininnat" ovat kaikki brittilehdistön huhuilua, joilla ei välttämättä ole mitään perää. Brittilehdet eivät yleensä keskity muihin maihin liittyviin huhuiluihin, koska ne eivät myy niiden päämarkkina-alueella. Jossain huhussa voi olla totuuden siemen, mutta se ei sitä faktaksi silti muuta. Ei myöskään Pepin puheet, olisi luultavasti sanonut samaa minne tahansa päädyttyään.

      Jos ainoa "todisteesi" siitä että City tai varsinkaan Arsu tarjosivat enemmän, olet melko heikolla pohjalla. Arsu ei ole aiemminkaan häävinä palkanmaksajana tunnettu.

      Ymmärrän hyvin miksi et vieläkään kommentoinut tuota viimeistä heittoani..

      Poista
    25. Ainoastaan Cityssä tuollainen luuseri voisi olla vieläkin valmentaja :D muissa seuroissa kengänkuva perseessä jo kauan sitten.

      Arsulla ei tarvetta uuteen manageriin? Niin, pokaalit puhuvat puolestaan, ai niin...

      Poista
    26. Turha täällä on näköjään kirjoittaa mitään asiallista, kun blogin pistäjä kykenee pelkästään jauhamaan paskaa typerillä one-linereille ilman mitään käsitystä asioista..
      Odotin että tästä voisi tullakin jotain järkevää, mutta eiköhän tämä ole nähty.
      Piä tunkkis pelle!

      Poista
    27. Turha täällä kenellekkään on mitään pitkää sepustusta laittaa jos ei viesti mene perille. Sitä paitsi miksi pistää sepustus siitä miksi Wenger on yliarvostettu roska jos riittää se että huomauttaa että Arsenal ei mässäille pokaaleilla. Paskoja ovat monien trollauksetkin joten samalla linjalla pysytään.

      Poista
    28. No eipä sitä managerin/valmentajan tasoa aina mitata pelkillä voitetuilla pokaaleilla. Toki voisi olettaa, että Arsenal olisi voinut voittaa enemmänkin, mutta toisaalta onhan aika yleisessä tiedossa, että Arsun omistajakunta ei kauheasti halua siirtomarkkinoilla törsätä. Nykypäivänä siirtomarkkinoilla vaan täytyy suurimman osan joukkueista törsätä, jotta olisi realistisia mahdollisuuksia menestyä.

      Poista
    29. No ei ehkä mutta siinä tapauksessa Arsenal ei ole suurjoukkue jos sille kelpaa sama valmentaja joka ei ole 7 vuoteen voittanut mitään.

      Poista
  2. kaksi sanaa: mielenkiintoista

    VastaaPoista
  3. Jamppa, urheilualojen paskanjauhaja18. tammikuuta 2013 klo 3.13

    Räkäistä huutonaurua blogin pitäjän perusteluille!!
    Todella "kovatasoista" bloggaamista noin muutenkin, taitaa olla todellinen asiantuntija kyseessä.

    Anonyymi: "perusteltua mielipidettä...."
    Hah: "Sä oot niitä englantihörhöjä joiden mielestä valioliiga on parastaikinä"
    .
    .
    .

    Vittu mikä pelle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No aika englanti hörhöilyltä nuo kommentit vaikuttivat. Ei siinä mitään, kova liiga on mutta sen jumalointi menee ihan liian pitkälle

      Poista
    2. Jamppa, urheilualojen paskanjauhaja18. tammikuuta 2013 klo 4.41

      "valioliigaan, jossa ei ole vain yhtä selvästi muita suurempaa"

      -Tämä on "hörhöilyä" ja "jumalointia"

      "Kuullut niihin viimeisiin hörhöihin jotka uskovat englannilla vielä olevan joku ylivertainen mahtiliiga."

      -Tämä on ns. asiallista keskustelua, ei mitään hörhöilyä.

      "En kysynyt henkilökohtaisesti mutta kerro miksi suuri valioliiga mestari on niin paska euroopassa. Ei taida englannin liigan taso riittää"

      -Tämä on myös todella asiallista ja hyvin perusteltua tekstiä.

      Vaikka saatkin hieman liikaa hiekkaa pimppiisi jokaisesta eri mieltä olevan kommentista, niin omat vastauksesi ovat melkoisen tyhmiä. Usein myös ilman järkeviä perusteluja.

      Poista
    3. Anonyymi taitaa tarkoittaa että olet homo.

      Poista
    4. Anonyymi saa sitten painua helvettiin

      Poista
  4. Euroopan Kurajoukkueiden Vastustaja = EKV
    EKV = Ei Kiinnosta, Vittu!

    Ja muuten, millon tulee seuraava artikkeli?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Anonyymi:ei kiinnosta vittu!
      Miksei vittu kiinnosta? Taidat olla homppi.

      Poista
    2. Toinen anonyymi ei taida tietää pilkusta mitään. Onhan tälläkin ero:
      Armoa, ei Siperiaan
      Armoa ei, Siperiaan.

      Poista
    3. Pilkut helvettiin. Vitun homppi.

      Poista
    4. Lol miten älyllistä keskustelua

      Poista
  5. Hah, katotko viedoitasi mitä linkkaat, Bayer_ Munchen - Hannover on ainakin joku FIFA-kooste

    VastaaPoista
  6. Onki on parempi kuin kyrpä

    VastaaPoista