lauantai 18. elokuuta 2012

Champions League 12-13 Ennakko

Ennakkosuosikit

Fc Barcelona

Tämän hetken paras seurajoukkue ja ehkäpä kaikkien aikojen paras on luonollisesti yksi ennakkosuosikeista. Barcelonan peli on kaunista katsottavaa ja pelaajamateriaali maailman paras. Barcelona on se pelätyin joukkue tällä hetkellä eikä syyttä, se on voittanut Guardiolan aikana kaiken mahdollisen. Nyt Villanova on korvannut hänet mutta pelitapa tuskin muuttuu, Barcelonan pelityyli on sen pelaajien selkäytimessä ja he jatkavat pallonhallinta peliään. Joukkue osti Jordi Alban kesällä ja ainakin nyt näyttää siltä että se jää ainoaksi hankinnaksi. Barcelona tulee, viime vuoden pettymyksen jälkeen, todella kovana takaisin.

Mahdollinen avaus

Valdes - Dani Alves, Pique, Puyol, Jordi Alba - Sergio Busquets, Xavi, Iniesta - Fabregas, Messi, Villa



FC Bayern Munchen

Bayern on ollut 2 kertaa 3 vuoden sisällä Champions Leaguen finaalissa mutta on joutunut pettymään molemmilla kerroilla. Kuten Barcelonalla, Bayern pettymykset vaan kasvattavat joukkuetta ja se tulee entistä kovempana takaisin. Bayernin peli on hyvin tasapainoista mutta hyökkäys on se mikä vastustajaa pelottaa eniten. Bayernilla alkaa jokainen osa-alue olla kunnossa ja joukkue tulee olemaan erittäin vaarallinen. Nyt se on korjannut suurimman ongelmansa eli vaihtopenkin jolla istuu tänä vuonna laadukkaita pelaajia jotka ovat tarpeeksi kovia.

Mahdollinen avaus

Neuer - Lahm, Boateng, Badstuber, Alaba - Schweinsteiger, Kroos - Ribery, Muller, Robben - Gomez



Real Madrid

Vaikka Real Madrid on melko yliarvostettu joukkue ottaen huomioon sen surkean Champions League kompuroinnin viimeisinä 7 vuotena, niin se on silti kova vastus ja parantanut ehdottomasti Mourinhon tulon jälkeen. Se on päässyt kahtena edellisenä vuotena välieriin saakka mutta vastukset ovat olleet liian kovia molempina kertoina. Olisiko nyt finaalin aika? Ottaen huomioon Mourinhon ylpeyden niin hän ei suostu lähtemään ennen kuin on voittanut Realilla Champions Leaguen. Real voitti La Ligan viime vuotena mutta nyt se mikä sitä kiinostaa eniten on Champions Leaguen voitto. Tällä pelaajamateriaalilla se on todella vaarallinen.

Mahdollinen avaus

Casillas - Arbeloa, Pepe, Ramos, Marcelo - Khedira, Modric - Di Maria, Özil, Ronaldo - Benzema



Manchester City

Vaikka monet vihaavatkin tätä joukkuetta ja pitävät sitä vaan raharoskana niin se on silti materiaaliltaan erittäin vaarallinen. Ja kun se on ruvennut löytämään oman tyylinsä ja kun koko joukkue ei vaihdu vuosittain niin tämä ryhmä alkaa hitsaantua yhteen. Sen hyökkäysvoima on yksi voimakkaamista mutta puoilustus rakoilee välillä. Jos se vahvistaa sitä niin se alkaa olla jo todella vaarallinen. Ja voitettuaan Valioliigan niin sen mielenkiinto kohdistuu nyt Champions Leagueen.

Mahdollinen avaus

Julio Cesar - Richards, Lescott, Kompany, Kolarov - Yaya Toure, Milner, Nasri - Aguero, Balotelli, Tevez


Mustat hevoset 

PSG

Vaikka vihaisi tätä ostojoukkuetta niin silti sillä on materiaaliltaan todella hyvä kokoonpano.Sen päällä leijuu suuri kysymysmerkki, tästä voi tulla katastrofi kausi tai menestystä voi tulla. Tässä on kyseessä kuitenkin pitkä projekti ja harva ostojoukkue voittaa heti mitään. Paljon on kiinni siitä miten näin sekalainen joukkue saadaan pelaamaan yhteen ja kuinka nopeasti löydetään oma pelillinen identiteetti. Tätä joukkuetta kannattaa seurata, se vilisee tähtiä ja se voi olla suuri yllättäjä tänän vuonna.

Mahdollinen avaus

Sirigu - Tiene, Thiago Silva, Alex, Maxwell - Nene, Pastore, Lavezzi, Thiago Motta, Lucas - Ibrahimovic



Dortmund

Dortmund tekee kovaa paluuta takaisin sille äärimmäiselle huipulle missä se oli 90-luvulla. Tästä joukkueesta voi tulla mitä vaan, se on täynnä nuoria huippuja joista osa on jo tähtiä ja osasta on tulossa. Tällä joukkueella on kirkkain tulevaisuus edessään koko euroopasta jos joukkue pysyy tällaisena. Viime kautena Dortmund kaatui kokemattomuuteensa Champions Leaguessa, nyt tilanne on muuttunut. Dortmundista on vaikea sanoa kuinka pitkälle se pääsee tänä vuonna mutta potentiaali riittää todella pitkälle.

Mahdollinen avaus

Weidenfeller - Pisczcek, Hummels, Subotic, Schmelzer - Gundogan, Bender- Reus, Götze, Kuba - Lewandowski


Juventus

Samoin kuin Dortmund niin Juventuskin on tekemässä paluuta takaisin huipulle. On vaikea sanoa miten se tulee tänä vuonna pärjäämään ja pystyykö se uhittelemaan suurempiaan vastaan. Juventus tällä nykyisellä kokoonpanollaan ei pysty voittamaan Champions Leagueta, se on melko varmaa. Sillä on hyvä puolustus, mahtava keskikenttä mutta hyökkäys on aika keskinkertainen. Sillä on kuitenkin aikaa vielä hankkia joku huippuhyökkääjä. Juventus tuo mielenkiintoa mukanaan kun se palaa Champions Leagueen, onhan se legendaarinen joukkue.

Mahdollinen avaus

Buffon - Isla, Chiellini, Lucio, Caceres - Vidal, Pirlo, Marchisio - Giovinco, Quagliarella, Vucinic


Chelsea

Tämä joukkue onnistui puolustamaan itsensä mestariksi viime vuotena. Miksi se on jopa mustissa hevosissa? Siihen on 2 syytä. 1) Chelsea on niin säälittävä että se voi jatkaa bussitaktiikallaan ensi vuonnakin ja näimme miten se päättyi viime vuonna, ei ole mitään takeita ettei tämä antijalkapalloilu jatkuisi. 2) Chelsea on nyt hankkinut hyviä pelaajia hyökkäykseen ja voi olla oikeastikin vaarallinen. Chelseaan ovat siirtyneet nyt Marin, Oscar ja Hazard. Näillä pelaajilla se voi pelata normaalistikkin ja olla vaarallinen.

Mahdollinen avaus

Cech - Ivanovic, Cahill, Terry, Cole - Oscar, Ramires, Lampard - Marin, Torres, Hazard


Mustat mursut (mustat hevoset)


Manchester United

United on parantanut miehistöään Kagawalla ja Van Persiella. Vain 2 pelaajaa mutta ne nostavat Unitedin takaisin mustiin hevosiin. United on keskinkertaisesta materiaalistaan huolimatta onnistunut pärjäämän jotenkuten mutta viime kaudella tuli raja vastaan. Ei pelaajilla kuten Carrick ja Evans pysty Champions Leagueta voittamaan. Kagawa ja Van Persie ovat kuitenkin nyt tulleet ja tuovat todella paljon laatua Unitediin. Unitedilla on tänä vuonna yllätysmahdollisuus, saa nähdä miten se pelaa ennakkosuosikkeja vastaan.

Mahdollinen avaus

De Gea - Rafael, Ferdinand, Vidic, Evra - Scholes, Fletcher - Young, Rooney, Kagawa - Van Persie



Kysymysmerkki


Milan

On vaikea kuvitella että Milan olisi edes musta hevonen, sillä joukkueen taso on romahtanut järkyttävästi. Se on tällä hetkellä todella keskinkertainen joukkue. Champions Leaguessa sen ainoa ase on yllätys ja hyvä taktinen pelaaminen. Älkää kuitenkaan kasatko kovia odotuksia Milaniin. Sieltä lähtivät nämä pelaajat pois viime kauden jälkeen: Ibrahimovic, Silva, Gattuso, Van Bommel, Inzaghi, Seedorf, Nesta, Taiwo, Oddo, Zambrotta, Muntari, Merkel, Aquilani ja Maxi Lopez. Sen lisäksi Pato ja Cassano ovat lähtökuopissa. Tällaisesta kadosta ei  mikään joukkue selviä helpolla.

Mahdollinen avaus

Abbiatti - Abate, Mexes, Zapata, Mesbah - Nocerino, Montolivo, Boateng - Urby, Robinho, El Shaarawy


148 kommenttia:

  1. Modric jo Realissa? No, sitten myös Song on Barcassa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Modric lensi Madridiin jo 2 päivää sitten eli siirto on lähes varma. Song jutut on vaan huhuja ja ei se edes pääsis avaukseen Barcassa

      Poista
    2. Kyllä se Song sinne jo meni.

      Poista
    3. No joo, nyt se näköjään varmistui. No ei se peliaikaa tule saamaan

      Poista
    4. Ei varmaan hirveästi peliaikaa tulekaan mutta on kuitenkin kohtuullisen kova "penkkimies" kun barcan heikkous on viime vuosina (jos nyt joku heikkous pitää olla) ollut nimenomaan materiaalin laajuus(sen puuttuminen).

      Poista
    5. Niin lisätään vielä äsköseen että en olis macheranonkaan uskonut saavan peliaikaa,mutta kuinkas kävikään.Eli katsotaan nyt ehkä kuitenkin ensin.

      Poista
    6. - Barcalla on 3 keskikenttäpaikkaa avauksessa ja Songin edellä on Xavi, Busquets, Iniesta, Fabregas, Mascherano ja Thiago, eli vaikeaa sen peliajan saaminen tulee olemaan.

      - No Mascherano sai peliaikaa vain loukkaantumisten ja Barcan todella kapean puolustusmateriaalin takia. Voi toki olla että Song saa paljonkin peliaikaa.

      Poista
    7. No eikös mascherano ollut poolissa keskikentällä?
      Sitä lähinnä tarkoitin että paikanvaihdolla peliaikaa tuli enemmän kuin moni arvasi.
      Kyllä Songin voi pelata puolustavammassa roolissa jossa barcalla edelleen vajetta jos tuleee luokkaantumisia.

      Poista
    8. Joo, paikanvaihdolla Mascherano sai huomattavsti enemmän peliaikaa
      Onhan Song Busquetsin tasoinen mutta ei Barca pistä omaa poikaansa vaihtopenkille istumaan, joten Songin kannattaa olla avoin pelaamaan myös muilla paikolla esim. puolustuksessa kuten sanoit.

      Poista
  2. Enpä edes tiennyt että City on hankkinut Julio Cesarin, mutta ei silti Joe Hart ole aika selkeä ykkönen?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lähellä ne on sitä diiliä ja jos niin kävisi niin kyllä Julio Cesar sen paikan vie

      Poista
    2. Täytyy olla eri mieltä. JC on ollut melkoinen hasardi viime vuosina kun taas Hart on ollut tasaisempi. Muutenkin oma kasvatti(?) kyseessä.

      Poista
    3. Jaa ei oo vielä varma.
      Itse sitä mieltä että ei mitään järkeä korvata Hartia.Mielestäni hart on neuerin ohella paras nuorista,mutta jo kokeneista veskareista.Julio Cesar on liian ailahtelevainen ja ei enään siinä kunnossa jossa oli interin menestysvuosina.
      Toisin sanoen Hart on monta luokkaa parempi veskari ja lyön vetoa että on selkeä ykkönen cityssä.

      Poista
    4. -Kyllä Cesar menee mielestäni Hartin edelle

      -En sanonukkaan että olisi vielä varmaa, eikä Hart ole mitään tähdellistä esittänyt

      Poista
    5. No tämähän selviää ajallaan eli katsellaan sitten.

      Poista
    6. Niinpä, katotaan nyt ensin meneekö hän edes sinne

      Poista
  3. Milanilla sen verran huono miehistö että turha oli laittaa edes kysymysmerkkeihin

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ainahan ne voi yllättää

      Poista
    2. Ei tolla kokoonpanolla :)

      Poista
    3. En itsekkään usko että pärjäävät, hyvä jos pääsevät jatkoon ekalta pudotuspelikierokselta

      Poista
  4. Voi saatana mikä homo neekeri siellä on kirjottamassa! Väittää Paskalonan olevan tällä hetkellä paras. Minä ja todella moni muu on 90% varma, että Real Madrid voittaa tällä kaudella CL:n ja La Ligan, jos tuomarit ei anna punasia kortteja palloon potkimisesta tai Paskalonan filmaamisen takia. Copa del Reyhin Real ei panosta kovin paljoa, joten sen voitto tulee vain 70% todennäköisyydellä.

    Väittää myös, että vastustajat ovat olleet Real Madridille liian kovia välierissä. Saatana. Ekalla kerralla tuli aivan käsittämättömän röyhkeä punanen kortti ja tokalla kerralla peli ratkes pilkuissa eli molemmat joukkueet oli yhtä hyviä. Toka välierä kuitenkin oli Realin huonoin ottelu viime keväänä.

    Real Madridilla on tällä hetkellä kaikkien aikojen paras joukkue ja ainoat, jotka voivat enää estää Real Madrid ylivoiman, ovat tuomarit.

    Voisin lyödä Hahia kanssa vetoa siitä, kumpi voittaa Super Copan. Jos Real voittaa, Hah antaa 1€:n ja jos Paskaloona voittais, antaisin 10€:n. Netin välityksellä on kuitenkin vaikea lyödä vetoa, jonka takia jätän tämän väliin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen Bayern fani ja pystyn myöntämään että Barca on paras, Real ei nyt todellakaan ole. 30% todennäköisyydellä real pääsee Champions Leaguen finaaliin ja tuon tuplan todennäköisyys on 10 %. Real tasoon nähden sen kannattaa panostaa finaaliin pääsyyn. Todennäköisesti Real ei voita ensi kaudella muuta kuin tuon Copa del Reayn mikä ei kiinosta ketään.

      Barcelona leikki Realilla 2 vuotta sitten. Viime vuotena tasaista oli mutta Bayern oli kuitenkin parempi. Realilla kävi tuuri että se pääsi rankkareille. Katkerat real fanit mussuttavat vaan että oli "kevään huonoin peli" vaikka pelasivat niin hvin kuin pystyivät. Bayern tuhlaili liikaa paikkoja. Se olisi voinnut voittaa vaikka 10-2 sen pelin.

      Aahahahhahah taidat olla katkera miten Barca raiskaa realia jatkuvasti ja muutenkin real on yliarvostettu.

      Barca voittaa vaikka höntsäämällä kakkosmiehistöllään mutta kun sitä ei välttämättä kiinosta niin se antaa Realin voittaa

      Poista
    2. En antais Realille edes 30% lähempänä jotain 15%.
      Barcalle ehkä just ja just vois antaa 25%.
      Man city ja bayern 20%.
      Muille jää sitten se 20%.

      Poista
    3. Totta, näin jälkeenpäin ajateltuna tuo kuulostaa vielä paremmalta, ehkä itse laittasin barcalle 30 ja citylle 15

      Poista
    4. Samalle Citylle, joka oli äsken hävitä surkealle sarjanousijalle?

      Poista
    5. Siksi vähensikin sitä, vaikka ei se äskeinen peli ihan totuutta kerro. Ekat pelit on aina vaikeita.

      Poista
    6. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

      Poista
    7. Cityllä oli päivä jolloin ei vain uponnut jos pelitapahtumia katsotaan niin peli olisi voinut päättyä 9-0.
      Toisekseen city osoitti kyllä vahvuutta kun nousivat takaa ohi 10minuutissa ja olen edelleen sitä mieltä että city on bayernin ja barcan ohella suurin suosikki cl:ään sitten madrid ja muut ovatkin reilusti kauempana,mutta aika suurella joukolla(Dortmund,manu,chelsea,juve,psg)valmiina yllättämään.

      Poista
    8. Näin on, se on enemmän mielipide kysymys miten nämä neljä sijoittuvat keskenään mutta selväähän on että ne ovat ne parhaimmat tällä hetkellä

      Poista
    9. ja täytyy muistaa että cup muotoisessa turnauksessa tuuri näyttelee myös osaansa arvonnoissa ja on mahdollista että vain 2-3:lla(periaatteessa jopa 1:llä) on edes mahdollisuus välieriin.
      On jopa suuri ihme ja jalkapallofanin(puolueettoman) unelma että nämä olisivät ne 4 välieräjengiä.

      Poista
    10. Totta, en usko että ekalla kieroksella kohtaavat koska voittavat todennökäisesti lohkonsa mutta seuraavalle kierokselle ei ole mikään mahdottomuus että osuisivat ristiin. Olisihan se hienoa että nämä neljä olisivat väliereissä. Barca vs Bayern ja City vs Real, siinä vasta olisi mahtavat ottelut

      Poista
    11. Juu ei ekalla siitäkin syystä että maarajoitus vähentää todennäköisyyttä mutta puolivälierissä tämä on jopa todennäköistä(jos kaikki menevät tähän asta jatkoon).

      Noi parit olis kyllä hyvät siinä olis raha vs raha ja La masia vs saksan(lähes)kaikki parhaat.
      Toki huippupareja olisivat myös Barca/real,man city/manu,bayern/dortmund ja viime kevään uusinta bayern/real.

      Poista
    12. - Juuri näin, ehkä sanoisin tosta Barca vs Bayern että siinä kohtaisivat parhaimmat akatemiajoukkueet

      Tänä vuonna löytyy paljon hyviä joukkueita ja kombinaatioita pudotuspeleihin. Esim. dortmund vs barca olisi kyllä mienkiintoinen. Välierät tulevat tänä vuonna olemaan varmasti mahtavat.

      Poista
    13. Juuri näin, ehkä sanoisin tosta Barca vs Bayern että siinä kohtaisivatparhaimmat akatemiajoukkueet

      Olin itse asiassa näin kirjoittamassa,mutta en tiedä bayernin akatemiasta oikestaan kovin paljoa joten vaihdoin tuohon.

      Pakko kuitenkin jättää se takaportti näihin ennakoihin että joku yllättäjä tulee näiden 4(6) takaa saamalla suht helpon puolivälierä vastuksen ja sitten toki saamalla turpaan välierissä kuten lyon muutama vuosi sitten.

      Poista
    14. No, kirjoitan pian artikkelin akatemioista eli bayernin akatemiasta myöhemmin enemmän.

      Niin, nämä pelit ratkaistaan kuitenkin kahdessa pelissä ja niissä voi tapahtua yllätyksiä. Toki, ei minua haittaisi jos esim. schalke tai arsenal pääsisivät ptkälle.

      Poista
    15. Kuka tämä kirjoittaja on? Kommenteista päätellen asialla on joku 12v junnu joka on seurannut lajia (barcaa) vuoden eikä ole nähnyt yhtään peliä. Tiesitkö, että barca EI voittanut edes omaa liigaansa viime vuonna. Englannissa ja Italiassa eivät edes ollet lähellä voittoa.

      Poista
    16. 20 vuotta jalkapalloa seuranneena ja BAYERN fanina osaan sivuttaa tuollaisen kommentin.

      Poista
    17. Edes 20 vuotta eläneet eivät yleensä puhu "ostojoukkueista" (varsinkaan jos kannattavat maailman suurimpien palkkakulujen barcaa) Aina joku 12v junnu messi-lakanoiden välistä huutelee sitä ja tätä, mutta tietämys lajista on puutteellista. Pelaajat väärissä seuroissa ja pelipaikoilla, luulet Lucion ja Caceresin olevan juven avauksessa ja Cityn ostavan Cesarin liigan parhaan veskan tilalle.
      Ja real on pärjännyt surkeasti vaikka 2 kautta peräkkäin ucl-välierissä ja viime kauden ylivoimainen LaLiga mestari rikkoen piste- ja maaliennätykset.
      Nimimerkillä urpo onkin tuossa alka aika hyvä kommentti, sivuutat varmaan senkin..

      Poista
    18. Opettele lukemaan, sanoin että Real on parantanut huomattavasti Mourinhon tulon jälkeen. Cesar on parempi kuin Hart, nähtiinhän se Cityn viimeisimmässä pelissä. Ja todellakin Lucion kuuluisi olla avauksessa. Ja en sivuuttanut Urpon kommenttia, en vain heti ehtinyt vastata siihen. Toki sen sijaan että kirjoittelet anonyyminä sekä Urpona voisit käyttää vain yhtä nimimerkkiä.

      Poista
  5. Vastaukset
    1. Näinkin voisi sanoa tämän päiväisen esityksen perusteella. Painotan kuitenkin että ekat pelit on vaikeita.

      Poista
  6. Toisin kuin Ronaldo niin Messi on jo iskenyt 2 maalia 20 minuutissa. Meno ei vain hyydy.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tiesitkö, että miehet pelaavat eri pelipaikoilla ja eri rooleissa?

      Poista
    2. Höpö höpö, suunnileen samaa pelipaikkaa pelaavat

      Poista
    3. Messi pelaa kärjessä, Ronaldo on laituri. Ronaldo myös puolustaa, messi ei.

      Poista
    4. Ronaldo puolustaa? ahahahahahha

      Poista
    5. ÖÖÖ messi ei pelaa puhtaasti kärjessä vaan tulee hakemaan palloa jopa alempaa kuin ronaldo.Ronadl on kyllä viime aikoina parantanut puolustamista,mutta se ei paljoa vaatinutkaan.Messin taas ei toisaalta tarvitse hirveästi edes puolustaa kun vastustajaa(siis oikeastaan kukaan vastustaja) ei pidä palloa barcan kolmanneksella yli 10sekuntia,joten turha messin juosta päästä päähän.

      Poista
    6. Juuri näin. Vaikka Ronaldo on parantanut puolustusuuntaan niin silti ei se nyt niin merkittävää ole vieläkään verrattuna Messiin. Molemmat suunilleen yhtä paljon tulevat alas, Messi enemmän silti

      Poista
    7. Ronaldo kyllä loppukaudesta ja varsinkin kesän kisoissa auttoi puolustusta aktiivisesti ja pelasi joukkueelleen. Aiemminpiin kausiin verrattuna mies on muuttunut melko paljon, ja lopettanut xavimaisen kitisemisen aika hyvin. Tuohon Ronaldo puolustamiseen kommenttisi kertoo toki enemmän kirjoittajastaan ja siitä ettet oikeasti katso Realin matseja.

      Messi on vapautettu kokonaan puolustamisesta, edelleenkin. Messi pelasi ennen alempana ja laidalla, mutta on ollut (zlatanin ajoista) lähtien piikissä. Kuten zlatan kirjassaan kertoikin, barcan joukkueen tehtävä on pelata messille.

      Poista
    8. Täytyy sanoa että katso sinä barcan pelejä jos väität Messin olevan piikissä.

      Poista
    9. Onhan se jonkinverran parantanut, mutta se tekee sitä vain näytön vuoksi ja muutenkin ei Ronaldosta ole mitään apua puolustuksessa. Katson lähes kaikki Realin pelit, turha kitistä etten muka katso otteluita.

      Messi tulee puolustaman kun täytyy ja hoitaa homman ammattimaisesti. Ronaldo haluaa vain näyttää kaikille että hän on mukamas joukkuepelaaja.

      Poista
    10. Niinpä, nämä ääliöt katsovat avauksen ja siinä Messi on merkitty piikkiin mutta eivät tajua ottelua katsoessa että Messi pyörii alempana kuin Pedro, Villa jne. No, tämä kertoo näiden "asiantuntijoiden" tasosta

      Poista
    11. Vastaat sitten aina välillä ilman nimimerkkiä, jotta uskottelisit itsellesi että kaikki muut ovat kanssasi samaa mieltä. Mene hoitoon, tai ala edes seuraamaan futista. Typerä teini, joka pitää itseään asiantuntijana kun on käynyt goalin sivuilla ja nähnyt barcan vuodesta 2009 ja munichinkin jo kaksi vuotta sitten. Pelle!

      Poista
    12. On se nyt niin vaikea tajuta etten kirjottele muilla nimimerkeillä kuin tällä viralisella Hahilla. Ja edelleenkin ole seurannut jalkapalloa 20 vuotta ja Bayern fani olen ollut aina enkä mistään vuodesta 2009.

      Poista
    13. Juuri 12-vuotiaat aina hokevat netissä että "mä oon 35, ja kannattanu mun jengii ainaski 30 vuotta". Paljastit jo itsesi puutteellisella äidinkielellä ja perusteluilla, kuten "ei mun tarvii hei perustella".
      Luuletko että kukaan täysi-ikäinen futista seuraava puhuu "ostojengeistä".

      Mun isil o muuten hianompia auto ku suyn isil! Hajoo ittees pelle!

      Poista
    14. Pitäsköhän munki ruveta kirjotteleen ihan jollain nimimerkillä kun selvästi aiheittaa ongelmia,kun täällä porukka luulee että jos on samaa mieltä niin kyseessä on sama henkilö.

      Nimimerkillä:kirjottanut tänne aika monta kommenttia joista monessa yhtynyt HAH:in mielipiteeseen ja päinvastoin hän minun.

      Poista
    15. No, sinun täytyy luoda profiili jos haluat täyden varmuuden ettei mene sekaisin koska jos vaan kirjoitat niminerkillä minkä saa kirjoittaa ilman mitään rekistöröitymistä niin monet idiootit voivat kirjoittaa sillä samalla

      Poista
  7. Nää sun tekstit on ihan eri laatua kun MV:n, sen kirjotukset ja materia menee vaan katkerammaksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen huomannut samaa, sen tekstit menee koko ajan säälittävimmiksi.

      Poista
    2. Kirjoitat toisella nimellä kehuja itsellesi?
      Jutut tasoa: "barka voittaa realin vaikka kakkosjengillä", ja pidät itseäsi "asiantuntijana". Naurettava teini.

      Poista
    3. Ja en todellakaan kirjoittele itselleni kehuja

      Poista
  8. Antipatiat euroopan tämän hetken parasta joukkuetta, Chelseaa kohtaan näkyvät selvästi katkeralta barca-janarilta. Myös Realin väheksyminen outoa, LaLigan mestaruus oli kuitenkin aika selvä.

    Eniten ihmetyttää silti, että kirjoitat Juventuksesta vaikka et selvästi ole nähnyt viime kaudella ainuttakaan peliä. Juventus ei pelaa neljällä puolustajalla, vaan kolmella ja wingbackeillä. Caceres ei ole avauksessa, Lucio ei todellakaan ole avauksessa ja Q ei varmasti ole avauksessa (tällä hetkellä 4. kärki). Jätit avauksesta myös pois SerieA:n parhaaksi puolustajaksi valitun Barzaglin sekä liigan parhaan laitapuolustajan (wingbackin) Lichtsteinerin sekä keväällä loistaneen Bonuccin. Juuri tuo bbc-linja oli keskeisin osa Juven puolustusta Juventuksen ykkösavaus on:
    Buffon
    Barzagli-Bonucci-Chiello
    Lichtsteiner-"MVP"-Asamoah
    Vucinic-Gio

    Isla pelannee Lichtin tai Vucinicin paikalla, kunhan toipuu.

    Mitä noihin muihin tulee, niin PSG ei tule pelaamaan viidellä hyökkäävällä pelaajalla, Alonso on Realin avauksessa (tietysti), Balotelli ei ole Cityn avauksessa, Kolarov ei todellakaan ole Cityn avauksessa. PSG:n kohdalla "ostojoukkue" -sana pitää aina kaivaa jostain syystä esiin. Kuitenkin PSG maksoi zlatanista 20Me, kun esim barca maksoi 70Me.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Enpäs huomannut, että oli myös laittanut Lucasin PSG:n riveihin. Mies kuitenkin siirtyy joukkueeseen vasta 2013 :).

      Poista
    2. En tykkää Chelseasta koska se löi Bayernin ja pelasi naurettavaa bussitaktiikkaa sekä joukkue on pelkkää rahaa. Ja en todellakaan ole katkera tollaselle säälittävälle joukkueelle.

      Juventuksella oli vaikeuksia kun se pelasi 3 puolustajalla. Lichtsteiner ei ole hyvä eikä välttämättä pelaa Juventuksessa tänä vuonna. Ja Lucio on vielä Barzaglia edellä. Ja tuo sinun avaus on perseestä. Juventus tippuu tolla taktiikalla lohkoon.

      Psg tulee pelaamaan viidellä hyökkäävällä pelaajalla kun tulosta ei oikein tule. Alonso tippuu avauksesta kun Modric tulee. Psg on levitellyt rahojaan ympäri eurooppaa.

      Ja Lucas tulee jo tammikuussa eli pudotuspeleihin pääsee.

      Poista
    3. Just joo.. Missä vaikeuksissa Juve oli 3-5-2 taktiikalla? Joukkue ei hävinnyt kertaakaan, ja varsinkin kotikentällä pallonhallinta oli täysin suvereenia. Juve on pelannut tänä vuonna lähes pelkästään 3-5-2 taktiikalla, myös pre-seasonin. Lucio ei ole Barzaglia edellä, sillä Barzaglihan valittiin serieA:n parhaaksi puolustajaksi. Viime kauden BBC-kolmikko jatkaa avauksessa. Lichtsteineria ei olla myymässä mihinkään. Edelleen serieA:n paras laitapakki, oliki sinulla joku perustelukin väitteellesi että "ei ole hyvä"?
      Tuo perseestä oleva avaus on juuri se jolla Juve pelaa (toki tietäisit tämän jos olisit nähnyt pelejä). Todennäköisesti Juve tulee olemaan "kuoleman lohkossa", kuten myös PSG ja Dortmund. Juve on kolmoskorissa, PSG ja Dortmund nelosessa ja City kakkosessa. PSG ei ole ainakaan tähän mennessä pelannut viidellä hyökkäävällä pelaajalla ja Alonso ei varmasti putoa avauksesta, voit ottaa nämä talteen ja katsella joskus pelejäkin.
      Voit toki kirjoittaa Juventuksesta näkemättä ainoatakaan peliä, mutta kannattaa edes vähän ottaa asioista selvää (aloita vaikka kokoonpanosta) ennen kuin alat päättömiä laukoa.
      Jos Chelsea on pelkkää rahaa, niin kannattaa huomioida että aivan samoja tapauksia ovat myös barca, real, psg, city, munich ja moni muukin. Jotkut toki osaavat käyttää rahaa järkevästi eivätkä osta jotakin 25Me Chigyrinskyä tai menetä 50Me zlatanilla.

      Poista
    4. Vaikeuksissa voi tarkoittaa muutakin kuin tappiota. Juventus pelasi törkeän määrän tasapelejä eli parannettavaa riittää. Juventuksen ehdoton keskikenttäkolmikko on vidal, marchsio ja pirlo. Ja katsoin aika monta peliä viime kaudella. Ai on pelannut 3-5-2 koko pre seasonin? Ei ihme että on mennyt niin surkeasti. Ei tuota Lichtsteineria tarvitse perustella. Isla, Cacers ja De Ceglie ovat parempia.

      Tuskin Modricia ostetaan 40 miljoonalla vaihtopenkille.

      Ja mitä höpötät, ei tuossa Psg taktiikassa edes ole viittä hyökkääjää.

      Chelsea on pelkkää rahaa ja ostanut menestyksensä. Se kulutti 1,5 miljardia voittaakseen Champions Leaguen ja ainoa asia mitä siellä mietitään on raha. Pistää nyt 30 miljoonaa johonkin Osacriin, naurettavaa.

      Barca onkin paska raha asioissa

      Poista
    5. Vaikeudet johtuivat siitä, että kärjessä oli Vucinic, Borriello, Matri ja Q, välillä tosin ADP tuli ratkaisemaan. Maalintekijän puuttuessa Marchisio ja Vidal kävivät tuikkaamassa tarvittavat. 3-5-2 -formi oli kyllä koko kevätkauden käytössä, joten ihmettelen että mitä pelejä olet seurannut. Nyt kun lopetit ja Barzaglista jauhamisen, niin perusteletko noita muita vielä? Isla tulee olemaan todennäköisesti laituri, Caceres on vaihtomies mille tahansa pakin paikalle (kuten viime kaudellakin) ja De Ceglie pelaa vasenta laitaa. Paras perustelu on toki aina että "ei tarvitse perustella".

      Tuossa PSG:n kokoonpanossa ei olekaan viittä hyökkääjää, enkä väittänytkään niin. Siinä on viisi hyökkäävää pelaajaa: Pastore, Nene, Lucas, Zlatan ja Lavezzi. Nuo viisi eivät tule olemaan samaan aikaan kentällä.
      Modricia ei osteta penkille. Khedira, DiMaria tai vaikka Özil voivat väistyä miehen tieltä mutta ei missään tapauksessa Alonso.
      Jos Chelsea on ostanut menestyksensä, niin samoin ovat nuo muut aiemmin mainitsemani joukkueet.

      Kerro vielä toki, miten tuo Juven pre-season on mennyt surkeasti? Tällä kertaa voisit myös yrittää edes jotenkin perustella.

      Poista
    6. Luciolla on paljon enemmän kokemusta kuin Barzaglilla joten on selvää että Lucio on avauksessa. Isla on paljon parempi laitapakkina joten ottaa sen paikan haltuunsa

      Pastore pystyy pelaamaan Mottan rinnalla. Joten neljä hyökkääjään ovat Lucas, Nene, Ibra ja Lavezzi

      Ai korvaisi Özilin? Mitä olet vetänyt? Özil on maailman parhaimpia pelaajia ja on vielä nuorikin. Alonso on vanhus ja hyvä. Hyvä muttei enää loistokas. Modric menee heittämällä Xabista ohi. Özilin paikka on koskematon. Ja myös Di Maria ja Khedira ovat varmasti avauksessa.

      Chelsealle ei ole mitään historiaa toisin kuin muilla huippujoukkueilla. Se on pubijoukkue johon tuhlattiin puolitoista miljardia jotta se voittaisi Champions Leaguen.

      Juevntus hävisi umpisurkealle Interille ja päästi monta maalia vielä säälittävämpää Milania vastaan. Tasapeli Benficaa vastaan ei myöskään ole mikään huippusuoritus.

      Poista
    7. Odotan mielenkiinnolla, mitä kommentoit sunnuntaina kun Lucio istuu penkillä ja serieA:n paras puolustaja on avauksessa. Katsoitko ketä pelasivat tuossa Inter-matsissa? Myös Milan-pelissä kentällä olivat lähinnä junnut ja esimerkiksi Marrone pelasi topparina ensimmäistä kertaa elämässään.
      Mites se Lucion viime kausi muuten meni? Oletko tosissasi parempi että voisi pudottaa jonkun kolmikosta BBC tai Caceresin? Tuskin Inter olisi antanut varmaa avauksen miestä ilmaiseksi. Marottakin totesi Lucion olevan hyvä ringin leventäjä..


      Onhan Chelsea perustettu yli sata vuotta sitten, joten on heillä jotain historiaakin. 90-luvulla siellä pelasi mm. Laudrup, Zola, Casiraghi, Desailly, Vialli, Wise, Di Matteo, Ferrer, Deschamps.

      Özil tarvitsee korvaajan, koska ei pelaa täysiä minuutteja kovinkaan usein. Alonso myös tulee olemaan Khediran edellä jatkossakin.

      Pastore pystyy pelaamaan Mottan rinnalla, mutta ei pelaa puolustavassa roolissa. Eiköhän Matuidi pelaa, kuten ennenkin.

      Poista
    8. Voit lukea sitten ajatuksiani viikkokatsauksesta ensi maanantaina. Ainoastaan Chiellini on parempi kuin Lucio juventuksen puolustuksesta. Ja ei Interillä ole mitään sanomista jos Lucio haluaa lähteä eikä pelata Europa League joukkueessa. Sitäpaitsi Lucio taisi olla vapaa agentti tai tulisi olemaan sellainen ensi vuonna joten Interillä ei ollut mitään saumaa pitää häntä. Aika nenäkästä jos tollanen kakara sanoo että Champions League voittaja on hyvä ringin leventäjä.

      Lähes kaikki seurat on perustettu sata vuotta sitten eikä ne sitli mitään ole voittanut. Chelsean nousu alkoi 90 luvulla jo mutta Chelsea ei olisi mitään ilman Abramovitsia.

      Khedira on jo noussut ohi Xabin, Mourinhokin vihjaili näin.

      Motta hoitaa puolustussuunnan ja Pastore hyökkäyssuunnan

      Poista
    9. "Aika nenäkästä jos tollanen kakara sanoo että Champions League voittaja on hyvä ringin leventäjä"

      -Tollanen kakara, Marotta? Oletko hänen(kin) yläpuolella? Tiedätkö edes kuka on?

      "Ainoastaan Chiellini on parempi kuin Lucio juventuksen puolustuksesta"

      -Voitko jo esittää edes yhden perustelun väitteellesi. Barzagli valittiin liigan parhaaksi, miksi valinta oli väärä? En usko että Inter olisi päästänyt Luciota pois jos mies olisi heidän mielestään liigan toiseksi paras puolustaja. Pelaajat eivät aina ole niin hyviä kuin jonkun pessin statseissa.


      Ei tarvitse vastata, tuskin pystyt kuitenkaan perustelemaan muitakaan väitteitäsi kun et noihin aiempiinkan mitään järkevää pystynyt vastaamaan. Asiantuntevampaa juttua luen mielummin futisforumilta, jossa osa ihmisistä on aika paljon paremmin kartalla lajista.

      Kirjoittele sitten lisää kun näet ykkös-avauksessa Quagliarellan, Kolarovin, Milnerin, Marinin, Fletcherin..

      Kai sinulla oli muuten maikkarin/Virkkusen lupa mainostaa tätä omaa paskanjauhantaasi Virkkusen blogissa?

      Poista
    10. Hyvä ennakko, mutta itse nostaisin Manun korkeammalle. Itsekin uskon, että barca on jälleen vahvoilla, mutta kysymysmerkki on, miten joukkue pystyy murtamaan Chelsean bussin kaltaisen sumpun, koska jossain vaiheessa tulee luultavasti vastaan sumputtava joukkue.

      Poista
    11. mutta kysymysmerkki on, miten joukkue pystyy murtamaan Chelsean bussin kaltaisen sumpun, koska jossain vaiheessa tulee luultavasti vastaan sumputtava joukkue

      Luulisin että juuri tämän takia barca on ostanut pelaajia syventämään rinkiä.2 syytä miksi tämä auttaa mainitsemaasi ongelmaan.

      1.Joukkueen pelaajat saavat välillä lepoa
      2.Esim. alban nousut(jotka poikkeavat täysin alvesin vastaavista) tuovat eri variaatioita jotka voivat murtaa "bussin".Lisäksi songillakin on varmasti joku tarkoitus,koska en usko että hänestä maksettiin 19me vain että on penkillä pelaaja jos joku loukkaantuu.

      Lisäksi Villa on taas kunnossa ja tuo hyökkäykseen uutta mahdollisuutta.

      Poista
    12. Meni sekaisin Marrone ja Marotta.

      Barzagli valittiin parhaimmaksi koska Juventus voitti liigan. Ja edelleenkin, ei Interillä ollut sanomista kun Lucio halusi lähteä.

      Zabaleta, Kolarov ja Richards ovat suunilleen yhtä hyviä. Kaikilla on mahdollisuus avaukseen. Unitedin keskikenttä on niin paska että Fletcherkin pääsee avaukseen. Marinilla on hyvät saumat päästä avaukseen.

      Jos et suurelta neroudeltasi tiennyt niin maikkari/virkkunen tarkastaa viestit ennen kuin ne julkaistaan. Näköjään maikkari/virkkunen tykkää tästä "paskanjauhamisesta".

      Poista
    13. Huntelaas: Siis Man Utd?? Mielestäni se on ainoa näistä joukkueista joka rankattu liian ylös. Nähtiinhän se eilenkin. Onnetonta räpellystä. Tietenkin se on mielipide asia mutta ihmettelen vähän :)

      Poista
    14. Eilen nähtiin toki myös se että everton on oikeasti kova joukkue joka voi pelata viikosta toiseen hyvin valioliigassa ja voittaa kenet vain.En toki top 3 heitä rankkaa kauden lopputaulukossa mutta hyvät saumat top6

      Poista
    15. Toki niinkin päin asian voi nähdä mutta joukkue joka haluaa menestyä Champions Leaguessa ei saisi pelata noin surkeasti

      Poista
    16. "Barzagli valittiin parhaimmaksi koska Juventus voitti liigan"

      -En muuten puutu tähän, mutta miksi Barzagli valittiin parhaaksi jos Chiellini ja Lucio pelasivat paremmin? Miksi Chiellinin sitten valittiin 3 kertaa putkeen parhaaksi vaikka Juventus ei ollut lähellään kärkeä? Perustelusi hieman ontuu..
      Kolarov pelaa myös eri paikalla kuin Zabaleta ja Richards, Clichy on Kolarovin sijaan City vasen laita.

      Poista
    17. Koska Barzaglille haluttiin antaa kunniaa koska on jo melko vanha. Palkinto halutaan antaa italialaisille, sen takia Chiellini valittiin.

      Clichy unohtui, joka tapauksessa Kolarov on parempi kuin Clichy.

      Poista
    18. Sisäpiiritietoa asiasta? Luulisi Mancinin peluuttavan Kolarovia jos se kerran on parempi. Varsinkin kun taas perustelit tuon niin hyvin.
      Huomaa noista vastauksistasi ettet kyllä tiedä italialaisesta futiksesta yhtään mitään.

      Cityn pelejä olet varmaan myös katsonut tosi paljon, kun unohdit Clichyn ja laitoit Milnerin avaukseen Barryn sijaan.

      Ps. Lucio on jo kaksi kautta ollut aika huono (toki tietäisit tämän jos pelejä katsoisit)

      Mitä taas noihin pahoihin rahajengeihin taas tulee niin eikö se ole juuri Bayern Munich joka ostaa (tai ainakin yrittää) omasta liigastaan vastustajien parhaat pelaajat? Neuer, Podolski, Gomez, Klose, Olic, Mandzukic, Van Buyten, Dante, Gustavo, Kroos, Pizarro. Saksalaisen jalkapallon syöpä!

      Poista
    19. Clichy tekee liikaa virheitä, on ehkä voimakkaampi ja nopeampi. Kolarov on tasaisempi ja hyvä vapareissa.

      Luciolla on kokemusta mitä Juventus tarvitsee.

      Kaikki joukkueet nyt ostavat pelaajia, eri asia on ostaa pelaajat, kun ne ovat valmiina jo huipulla, törkeellä rahamäärällä ja rakentaa joukkue vain näin. Bayern tekee tähtiä ja ostaa taloudellisesti. Ja itse mukamas tajuat jotain jalkapallosta ja tulet kirjottelemaan että Bayern ryösti Kroosin. Kroos on bayernin akatemian tuotosta, henkeen ja vereen. Pizarro on taas Bayern legenda joten Bayernilla on täysi oikeus ostaa hänet.

      Poista
    20. Kroos ryöstökalastettiin Rostockista, Pizarro Bremenistä. Kun tuossa ylhäällä luettelin pelaajia, niin kenestä heistä BAYERN TEKI tähden? Vai kenties Robbenista vai Riberystä? Onhan Bayernilla oikeus tietysti ostaa kenet tahansa, mutta miksi sitten Chelsealla, Realilla tai PSG:lla ei ole? Bayern käytännössä toimii juuri samalla tavalla kuin ManC, ostaa lupaavimmat/parhaat pelaajat kilpailijoilta suurimman budjettinsa turvin. Tätä faktaa et pysy kiistämään vaikka kuinka googlaat!

      Ja Kolarov tasainen...lol!

      Luciolla on kokemusta, tiedän. Sinä kuitenkin väitit juuri hänen olevan parempi kuin Bonucci tai Barzagli.

      Poista
    21. Kroos tuli Bayerniin 14 vuotiaana eli on päivänselvää että Kroos on Bayernin kasvatti. Riberystä tuli tähti bayernissa, siihen asti hän oli lupaava nuori. Googlaan? Pyh, tunnen Bayernin täydellisesti ja siis Cityä ja Bayernia ei voi edes verrata. City osti koko joukkueensa, parhaimpina vuosina vaihtoi melkein koko joukkueensa vuoden sisällä ja käyttänyt törkeesti rahaa.

      Hän on vähintään yhtä hyvä ja kokemuksen kanssa menee ohi.

      Poista
    22. "tunnen Bayernin täydellisesti"

      -Just joo, ikää oli 11v?

      "City osti koko joukkueensa"

      -Neuer, Podolski, Gomez, Klose, Olic, Mandzukic, Van Buyten, Dante, Gustavo, Pizarro. Kyllä se Bayernin joukkue on ihan yhtä ostettu. Olihan Riberyllä ja Robbenila aika paljon ottajia ennen nykyistä seuraa.

      Ja Kroos Bayernin kasvatti? Miksi sitten rahaa siirtyi kun muutti Rostockista? Onko messi barcan kasvatti?

      Poista
    23. Ikää on paljon enemmään, huomaahan sen tekstin muotoilusta.

      Bayern on tehnyt täsmähankintoja huokeilla hinnoilla.

      Kroos on oppinut pelaamaan Bayernin akatemiassa, tietenkin Messi on Barcan kasvatti, miksi edes kysyt??

      Poista
    24. City on myös tehnyt "täsmähankintoja". Suhteessa liigojen keskimääräisiin siirtokorvauksiin, Bayern on paljon enemmän "ostojengi" kuin City.

      Jos messi on barcan kasvatti, niin Miklu on Chelsean? Ja seuraavaksi varmaan Busquets, Puyol ja Fabregas ovat barcan kasvatteja?
      Onko alaikäisenä (vastoin sääntöjä) ostetut pelaajat aina ostavan seuran kasvatteja?

      Poista
    25. Tietenkin on, eivät sanomani ole musta valkoisia. Tevez, Balotelli, Dzeko, Aguero, Nasri, Silva, Toure, Kompany, Lescott, De Jong, Adebayor, Clichy, Robinho, Milner, Barry, Viera, Hargreaves, Boateng, Bellamy, Jo, Kolarov, Santa Cruz, Johnson, Zabaleta, Given, Bridge.

      Siinä on siirtopolitiikkaa 4 vuoden ajalta á la Man City

      Forssel oli Chelseaan siirtyessään 18 vuotias eli voisi sanoa että oli puolittain oma kasvatti, siellä oppi kuitenkiin pelaamaan. Messi on niin La Masian kasvatti kuin olla voi, ihmettelen yhä kysymystäsi. Ja tietenkin noi on Barcan kasvatteja. Eivät aina, riippuu missä oppivat pelaamaan.

      Poista
    26. Tiedän kyllä ketä city on hankkinut, mutta silti muihin bundesliigan joukkueisiin verrattuna Bayern on se ylivoimaisesti pahin "ostojoukkue".
      Mitä Cityn hankintoihin tulee, niin Mancinin aikana joukkue on varsin järkevästi hankkinut nuoria pelaajia riveihinsä.

      Jos Puyol ja Busquets tulevat 17v ikäisenä barcaan ja Fabregas lähtee saman ikäisenä pois, niin kaikki ovat kuitenkin barcan kasvatteja? Aika jännä logiikka! Barcan fanipojat toki hokevat myös tuota samaa juttua.

      Jos messi perheineen ostetaan junnuna barcaan, on hän barcan kasvatti? Just joo.. Messi taisi kuitenkin oppia pelaamaan jo ennen barcan ryöstökalastusta, tuskin hänen hormoonihoitojaan olisi muuten maksettu.

      Voit jatkaa jauhamista, ei ne asiat siitä muutu. Jos kuitenkin kirjoitat joutavia juttujasi, niin turha yrittää väittää olevasi jonkunlainen asiantuntija kun toistelet itsestäänselvyyksiä ja lisäksi omia mielipiteitäsi joita et kuitenkaan kykyne perustelemaan.
      Jätän sinun plogisi rauhaan, jatka toki kohderyhmällesi satuilua jos jaksat. Itse ammennan futistoimittajan sivutyöhöni liittyvät asiat muualta ja käyn katsomassa pelejä paikan päällä viidessä maassa ensi kaudellakin.

      Poista
    27. Edelleenkin kysymys on siitä missä on oppinut pelaamaan. Fabregas oli vuosia La Masiassa ja oppi sieltä pelaamaan. Miten Messi pelaa? La Masian tyyliin. Tuleeko se hänen selkäytimestään? Kyllä. Miten Messi pelaa yhteen joukkuekavereidensa kanssa? Täydellisesti koska osaa La Masian opetukset. Eli missä Messi on oppinut pelaamaan? Fc Barcelonassa tietenkin!

      Ai oikein futistoimittaja? Näköjään samat suunitelmat ensi kauden osalta kuin minulla. Tosin, olen jo käynyt katsomassa Bayern 2-1 Dortmund ja Barcelona 5-1 Sociedad. Toivottavasti emme törmää missään pelissä.

      Poista
    28. En ole tämä "toimittaja anonyymi", mutta hänen juttunsa ovat paljon lähempänä totuutta kuin Hahin. Hah on selvä farsa-fani vaikka ei sitä myönnäkkään ja siksi kirjoittelee tommosia tekstejä.

      Fessi ei missään nimessä ole Farsan kasvatti! Farselona vaan ostaa kaikki hyvät nuoret pelaajat, jolloin tietenkin joistain tulee hyviä. Esimerkiksi Fessi ei missään nimessä ole oma kasvatti, koska ei edes valinnut Espanjan maajoukkuetta. Miksi luulet Fessin olleen Ma Lalasiassa? Koska Farselona oli kodin lähellä oleva joukkue? Väärin. Johtuu siitä, että Farselona on palkannut erittäin paljon työntekijöitä etsimään lupauksia ympäri maailmaa. Suurimmaksi osaksi Espanjasta, mutta Fessi on yksi esimerkki muualta tulleesta.

      Ma Lalasiassahan on jotain 200 parasta pelaajaa, jota Farselona on löytänyt ja saanut huijattua sinne. Kuinka monesta näistä tulee hyviä pelaajia? Noin 2%:sta. Tämäkin osoittaa Ma Lalasian huonon tason. Esimerkiksi Real Madrid ei alennu ostamaan jokaista nuorta lahjakkuutta.

      Vähän sama kuin Suomessa pääkaupunkiseudulla asuvista jokainen lahjakkuus menee pelaamaan HJK:hon, koska HJK pyytää näitä tulemaan. Näin HJK:lla on paras joukkue myös aikuisilla ja tämän takia on voittanut eniten veikkausliigoja.

      Poista
    29. Juttuni ovat hyvin todenmukaisia ja suurin osa kehuu, sitten on tällaisia narisijoita jotka eivät kestä eriäviä mielipiteitä. Ja voin jankuttaa tätä hamaan tulevaisuuteen saakka että en ole Barca fani.

      Myönnät tekstissäsi että Messi on Barcan kasvatti. En ota kantaa Barcelonan menetelmiin ja muihin juttuihin mutta se ei muuta sitä että Messi oppi pelaamaan La Masiassa. Messi on argentiinalainen joten tietenkin halusi edustaa Argentiinaa.

      Jos kasvatiksi lasketaan eka joukkue niin ei kukaan pelaaja ole minkään ison seuran kasvatti. Jos esim. Giggs on pelannut jossain jumalan selän takaisessa pikkukylän mutapersejoukkueessa 5 vuotiaana ei se tee hänestä sen joukkueen kasvattia. Messi tuli barcaan pikkukakarana joten olisi naurettavaa väittää ettei hän olisi barcan kasvatti.

      Mistä sinä tiedät mitä Real ostaa. Ehkäpä real ostaa tuhat "lupausta" eikä niistä tule mitään. Ei Real välttämättä kerro tätä.

      Ja mitä väärää siinä olisi?

      Poista
    30. Olen ennen pitänyt blogiasi jotenkuten asiantuntevana. Näitä vanhoja kirjoituksiasi lueskellessani olen kuitenkin huomannut, että blogisi on suunnilleen MV:n ja Zampan tasolla, eli erilaisien lasien läpi katsottua p*skaa ja olen päättänyt lopettaa sen seuraamisen. Vaikutat todellakin 11-vuotiaalta kakaralta, joka kirjoittaa blogiansa Messi-lakanoiden välistä, ja jolla ei ole mitään hajua asioista, joista kuitenkin kirjoittaa. Arvostan esim. urpon tai tämän toimittajan 100 kertaa korkeammalle kuin käyttäjä Hah:in. Et perustele väitteitäsi, etkä pysty myöntämään että olet väärässä. Lisäksi sinun ja Zampan välillä on jatkuvaa ja molemminpuolista perseennuolentaa.

      Ps. Oikeinkirjoitusta voisit opetella. ;)

      Poista
  9. Mitä PSG tekee täs listas??

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehkä PSG on se joukkue jolla oikeasti onnistuu "mulle kaikki heti" rahankulutus.Siksi varmaan kun kuitenkin materiaalin perusteella on aikas kova.

      Poista
    2. Hyvä selitys, näin se on

      Poista
  10. Γεαι θιλεμου, φυσικα ιο Πμαρτσελονα ινε καλιταιρι απο τιν Ρεαλ Μαδριτις

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Γαι τι αφτος ενας ινε τοσο δισκολο, δεν καταλαβενι τιποτα τι τον λεες. Και λεει οτι ειναι ρεπορτερ, δεν πιστεβο αφτο.

      Poista
    2. Mitä Real Madridista ja toimittajista?

      Poista
    3. - νομισο οτι δεν ειναι αλιθινος ρεπορτερ

      - että tuskin tuo yksi anonyymi on reportteri. Mutta miten osasit lukea nuo sanat. Osaatko venäjää? Niillä on samantyyppiset kirjaimet kuin kreikkalaisilla.

      Poista
    4. google-kääntäjä?:D

      Poista
    5. En ole sama anonyymi. Google kääntäjä tuskin tosta selvää saa, loppu olkoon mysteeri.. ;)

      Poista
    6. Eikös google kääntäjä ole juuri tehty sitä varten että saisi selvää

      Poista
    7. Joo, paitsi että ei noista lauseista saa mitään tolkkua kääntäjän avulla. Mielestäni tuossa viimeisessä lausessa et puhu mitään valuutasta, niinkuin kääntäjä väittää. Taidat siinä kertoa että ei se ole oikea toimittaja?

      Poista
    8. No joo, jos kielet on liian erillaisia niin se kääntää ihan väärin. Joo, en valuutasta puhunut :) ja sanoin että ei ole oikea reporteri

      Poista
    9. kyllä sieltä sen verran irti sai kääntäjällä että "Real Madrid" ja "ymmärrä mitään" "ja sanoo olevansa toimittaja" :)
      mutta yllättävän paska tuo kääntäjä on.. :D
      kirjakieli ja yksinkertaiset lauseet vielä menee, ainakin kun suomea kääntää englantiin. Tiedä sitten miten hyvin se kääntää jotain isompia kieliä, esim saksaa tai ranskaa...

      Poista
    10. Joo aika säälittävää googlelta, ainoastaan yksittäiset sanat se pystyy kääntämään, sit kun kirjoittaa vähän pidemmän lauseen niin sieltä tulee jotain aivan sekavaa eteenkin jos kielet ovat erinlaiset

      Poista
    11. Joo reportterihan toi sana onkin, mutta käänsin sen suomeksi toimittajaksi. Reporteri kumminkin itsellä vähemmän käytetty sana.

      No piti tulla kumminkin "kansalaisopiston kurssin" jälkeen rehvastelemaan. :D No, mutta jatka hyvää työtä.

      Palaan joskus taas nimimerkin kera.

      Poista
  11. Hyvää tekstiä "Hah"! Katkerat Juventus-urpot ja Valioliigafanit itkevät menestymättömyyttään ja takertuvat joihinkin pikkuseikkoihin "voitko sä perustella, että Lucio on parempi...voitko? perustele nyt, jos voit!!??" tyyliin :D

    Bayern on Saksan paras ollut jo vuosikymmeniä. Dortmund, Bremen, Schalke ja kumppanit yrittävät pysyä perässä, mutta Bayern pärjää vuodesta toiseen. Sinne haluavat Kroosin kaltaiset nuoret siirtyä pelaamaan, koska siellä on hyvä akatemia jne. Vähän samaan tapaan kuin Barcelonakin, sinne halutaan päästä pelaamaan.

    Chelseasta, Citystä ja Realista myös samaa mieltä. Pelkkiä ostoporukoita kaikki.

    Muutenkin hieno kausiennakko, näkee hyvin, että kirjoittaja ymmärtää lajista ja tuntee suurimpien joukkueiden pelaajia vaihtopenkkiä myöten. Tämä kausiennakko päihittää selvästi Messinvihaajan höpöt, tosin "urpon" kommentit tuovat tähän vähän samaa tyyliä kuin Messinvihaajan aivopierut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, joka pikkuasiasta narisevat.

      Juuri näin, on luonnollista että nuoret haluavat isoihin seuroihin ja isot seurat haluavat lupaavia nuoria joita kehittää.

      Noilla joukkueilla ei ole paljonkaan kasvatteja ja ne ostavat suurella rahalla jo valmiita tähtipelaajia. Barcelona ja Bayern toimivat suurimmaksi osaksi eri tavalla.

      Kiitos

      Poista
    2. Chelsea ja city ovat joo pelkkiä ostoporukoita,mutta kyllä Madridia voi pitää silti kunnioitettavampana,koska heilla on jo historia olla ostojoukkue ja ovat kuitenkin pitkällä (siis todella pitkällä) ajalla pärjänneet pääosin osto,mutta myös omilla pelaajilla.

      Ja samaa mieltä olen ennakon laadusta on hyvä ettei tarvitse lukea suomen valtamedioiden sepityksiä jotka ovat sitä samaa joka vuosi vaan saa lukea pohjustusta ihmiseltä joka selvästi tietää kirjoittamistaan asioista paljon.

      Poista
    3. Ei Real ole tietenkään niin paha kuin Chelsea ja City koska heillä on kuten sanoit enemmän historiaa ja ovat menestyneempiä.

      Kiitos

      Poista
  12. Kehno tilanne tosiaan Milanilla, Cassanokin lähti. Tuntuu uskomattomalta että noin menestyksekäs seura on ajautumassa koko ajan alemmas. Milan on varjo pelkästään jo viime vuodesta, taitaa tulla vaikea kausi :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei tosiaan mikään huikea tilanne ole yleensäkkään Italiassa että kyllä ne vaikeudet näkyy koko liigassa.

      Poista
  13. "Julio Cesar in talks with QPR"
    Ei oo ihan Cityyn menossa.
    Mites toi kreikka-sepostus menisi järkevällä suomen kielellä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, äsken luin juuri ja yllätyin, Cesar oli yhdessä vaiheessa menossa jo aikaa lujaa kohti Manchesteria mutta nyt näköjäänn kävi näin. Vaikka vaikea kuvitella että hän menisi(kaikella kunnioituksella) QPR tasoseen joukkueeseen.

      - Tietenkin Barcelona on kovempi

      Minä - Aivan

      - Mikä tota kaveria vaivaa kun ei meinaa mitään uskoa. Ja väittää vielä olevansa toimittaja, en usko todellakaan.

      Minä - En uskokkaan että hän on toimittaja

      Poista
  14. Urpolla ja bloggaajalla oli paljon vääntöa Juven alakerrasta, pelaako Lucio vai ei. Veikkauksia Juven alotuskokoonpanosta? Lauantaina selviäisi tietämysten tasot.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Harvoin sai tuolla tavalla vääntää jonkun kanssa. Veikkaan lauantaille Barzagli - Lucio - Chiellini. Riippuu siitä mikä Lichtsteinerin tilanne on. On menossa kohti Pariisia nimittäin.

      Poista
    2. Palasin nyt kuitenkin vastaamaan kysymykseen juven avarista. Juven ykköskokoonpano on (ennen Islan kuntoutumista):
      BBC
      Licht-MVP-Asamoah
      Gio-Mirko

      Tuo kolmen alakerta ei siis riipu Lichtistä, koska hän pelaa wingbacina kuten viime kaudella (voi toki pelata myös kolmen linjassa). Chiello ei pelaa avauksessa, koska on edelleen loukkaantuneena, kuten myös Buffon. Tämä avaa siis Luciolle paikan avarissa. Todennäköinen avaus on siis:
      B-B-Lucio tai vaihtoehtoisesti jopa Barzagli-Lucio-Caceres, jos Bonucci ei ole täysin kunnossa. Kuten aiemminkin totesin, Q ei ole missään tapauksessa avarissa. Viime keväänä yleisin avaus oli:
      B - B - C
      Licht - MVP - Giacchi/PDC/Esti
      Vucinic - Matri/paska-marco

      Lichtiä on mielestäni turha aliarvioida, mies oli koko viime kauden Barzaglin, Pirlon, Buffonin ja Vidalin ohella joukkueen tasaisin suorittaja. Erittäin paljon Juventuksen näköinen pelaaja, juoksuvoimainen ja peräänantamaton taistelija. Tarjottu 18Me on silti todella paljon rahaa miehestä, ja Islan muodossa on jo pätevä korvaajakin. En silti haluaisi nähdä miehen lähtevän vaikka ottajia varmasti riittää (Chelseaakin huhuiltii viime kaudella).

      Vidal nousi omaksi suosikikseni joukkueessa viimeistään viime keväänä paikan päällä nähdyssä Roma-pelissä viikonloppuna, joka tuon Scudeton ehkä lopulta ratkaisikin. Ensi kauden jälkeen miehestä varmasti tarjotaan huimia summia, uskon miehen olevan kauden paras pelaaja joukkueessa.

      Kommenttia italialaisen jalkapallon puolustusvoittoisuudesta ja hitaudesta en niele. Toki Italiassa pelataan maailman taktisinta jalkapalloa, päättömän juoksemisen sijaan keskitytään sijoittumiseen. Juventus silti pelasi todella hyökkäävää peliä viime kaudella. Aina pyrittiin pelaamaan eteenpäin, eikä alibisyötöillä sivuille tai taakse. Suurista pallonhallintaprosenteista huolimatta maaleja ei tullut, kun se hyvä kärki puuttuu.

      Vaikka välillä provoankin, en silti ymmärrä tuon zampan kommenttia. Ehkä hän omasta mielestään kirjoittaa asiallisemmin ja perustelee hyvin juttunsa hymiöillään. Ylipäätään muiden kuin oman ihq-suosikin kannattajien väheksymistä en ymmärrä. Itse arvostan muiden joukkueiden kannattajia, varsinkin niitä jotka pysyvät uskollisina seuralleen eivätkä naureskele muiden joukkueiden kannattajille. Nuo glooryhuntterit, joiden mielestä muiden kuin messin/barcan/realin/yms kannattajat ovat kateellisia, ovat ehkä naurettavinta mitä tiedän.

      Minulle on aivan sama mitä joukkuetta kukin kannattaa, tärkeintä on kannattaa jalkapalloa!

      Poista
    3. Lisään vielä Luciosta:
      Mielestäni erittäin hyvä hankinta muutamaksi vuodeksi, ringinleventäjänä voi paikata ketä tahansa BBC-kolmikosta. Saksan vuosinaan oli välillä jopa loistava, mutta parin Inter-kauden aikana taso lähti laskuun. Pelimäärät kasvat ensi kaudella paljon, ja nyt on puolustus ja kk kunnossa. Sarjan paras kakkosveska pystyy tuuramaan maailman parasta maalivahtia hyvin, ja sitten on vielä erittäin lupaava Leali.

      Puolustuksesta Licht-Caceres-Barzagli-Bonucci-Lucio-PDC kuka tahansa menisi minkä tahansa SerieA -joukkueen avariin ns heittämällä.

      Keskikentällä MVP-Isla-Asamoah-Marrone-Pogba myös todella leveä ja vahva. Pogba oli Milania vastaan höntsätyn pelin paras ja mielestäni todella lupaava pelaaja. Korvannee Pirloa ainakin vähemmän tärkeissä peleissä.

      Hyökkäys on se ongelma, vaikka oman kasvatti Gio tulikin takaisin. Gio ja Vucinic ovat hyviä kakkoskärkiä, mutta se ykkönen puuttuu. Matri on kolmoskärki ja Q toivottavasti myydään.

      Olisin toivonut Llorentea tai mahdollisesti Dzekoa kärkeen. Aiemmin huhutuista vaihtoehdoista Falcao on liian kallis, RVP liian vanha, lasinilkka ja on pelannut 1,5 vuotta hyvin. Cavani on liian kallis, uskon miehen tason ja hinnan putoavan selvästi kun joukkueen paras pelaaja, Pocho, lähti pariisiin rahan (+vaimon mallisopimuksen vauhdittamana).

      Jos vaikka Llorente tai edes Dzeko saataisiin naarattua jotenkin rosteriin, olisi Juventus mahdollisesti ucl-välierä kamaa. Toki edelleen tuo kolmoskori arvonnoissa tuo pahan lohkon. Esimerkiksi Barca(1), City(2), Juve(3), PSG(4) olisi mielenkiintoinen. Ei ainakaan lähdettäisi enää kakkosmiehillä yhteenkään peliin.

      ..Ja tosiaan: Pahoitteluni blogin pitäjälle paskoista provoistani, innostuin hieman liikaa tuosssa aiemmin. Yleensä pyrin kirjoittamaan jotakin fiksuakin ja lähinnä halveksun zamppoja, provoilijoita, "kateellisista" -jauhajia ja messi vs ronaldo -vertailijoita.
      Ärsyynnyin vain £helsean ja Realin mielestäni melko aiheettomasta, jopa xavimaisesta, dissaamisesta.

      Poista
    4. Psg on kuulemma jo lähellä siirtoa. Ja kuten sanoin jossain kommentissa että en molla Lichtsteineria vaan pidän häntä perushyvänäpelaajana.

      Vidal on mahtava pelaaja ja ärsyttää vieläkin että Leverkusen ei suostunut myymään häntä Bayerniin. Vidalin perässä on ainakin Real vaikka en tajua mihin tarvitsevat noin monta keskikenttäpelaajaa.

      No muutama poikkeusta lukuunottamatta olen yhä sitä mieltä että se on hidastemposempaa ja toki taktisempaa.

      Zamppa ei näköjään ole oikein suosiossa missää :) en mene enempää tohon zamppa juttuun mutta itsekkin arvostan aitoja faneja jotka ovat seuran mukana vaikeuksienkin aikana ja suorastaan vihaan sitä jos kuulen että joku sanoo että "nyt olen barca fani ja viime kaudella olin sen fani jne." se saa minut näkemään punaista.

      Hyvin sanottu

      Poista
    5. No ikä on alkanut painamaan mutta ajattelin että Juventuksen melko kokematon joukkue(Champions League)saattaisi tarvita kokemusta kentälle.

      Pogban kohdalla luonne voi tuottaa vaikeuksia. Vähän Balotellimainen kaveri. Hyvä pelaaja silti.

      No eiköhän Llorente tule, kun Martinez ja hän eivät edes pelaa enää Athleticissä ja fanit vihaavat näitä niin Athleticin on pakko myydä joten on lähes varmaa että Llorente-> Juventus ja Martinez -> Bayern.

      Joo, itsekkin pahoittelen, innostun ja hermostun välillä. Chelsealle olen putkälti katkera viime kevään tapahtumista vaikka en joukkueesta muutenkaan tykkää.

      Poista
    6. Älä "urpo" ota noin tosissaan! :D Ja turha väittää, ettetkö itse kävisi mm. YLEn puolella La Liga ja Barca-uutisissa heittämässä provoa kaikenmaailman "huumoriliigoista" ja muista jutuista!

      Muutenkin kannattaa pitää mielessä, että täällä kirjoittelevat vain arvailevat esim. juurikin noita avauskokoonpanoja ja muita, koska kukaan meistä ei valmenna mitään suurseuraa tai päätä niiden kokoonpanoja. Omia suosikkejaan ja mielipiteitään noista asioista kukin tänne vaan kirjoittelee. Joku haluaa nähdä mieluummin Lucion kentällä, kuin Barzaglin tai Bonuccin, se on vain hänen mielipiteensä.

      Kyllä me muutenkin saamme varmaan Juventuksesta ja Serie Asta aikaan hyvää keskustelua, kunhan jätetään ne "La Liga on rantapallo-neitiliiga...höhöö, kun olen taas hauska"-tyyppiset huutelut pois ja yritetään keskittyä nimenomaan siitä lajista puhumiseen. Pääasia todellakin on, että kannattaa jalkapalloa lajina, eikä vaihtele sitä omaa suosikkia jatkuvasti. Itse tosiaan olen Barcafani ollut vuodesta 1994, eli niin kauan kuin olen lajia seurannut. Més Que Un Club, Vamos Barca!

      Poista
    7. Piti kirjoittaa pitkälti, ei putkälti

      Poista
  15. Moi, pitkästä aikaa.

    Eikös Cesar ollu menossa Tottenhamiin kovalla kyydillä kesällä, nää City uutiset on jääny huomaamatta. Mitäs tieto toimistoa oot ny käyttäny :D


    Mun täytyy olla taas sun kanssa erimieltä tosta Juventus jutusta. Varsinkin siitä, että joukkue olis vaikeuksissa 3 alakerralla. Lucio on mun mielestä iso kymysysmerkki. Omasta mielestäni tulee olemaan aika 50-60 onko avauksen miehiä läpi kauden. Ja tota Lichsteinerin morkkausta en todellakaan ymmärrä.

    Mutta toi keskustelu on käyty muiden henkilöiden kesken, joten ei sun siihen tartte palata. Mikä nyt on olennaista, että Bundesliiga keskustelua peliin! Kausi pakettia tulossa? Mä haluan taas nähdä kuinka sää kehut Munchenin maasta taivaaseen, ja sitten häviävät 3 pokaalia. ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi :)

      Olihan se sinnekkin menossa. Tuntuu nyt jälkeenpäin siltä että sitä vietiin vähän joka seuraan :)


      Toi 3 pakkia sopii Italian liigan, se on hidas tempoista ja ei kovin hyökkäävää. Mieti sitten kun esim. Real tai Bayern tulisi vastaan, kuinka sekaisin ne olisi alakerrassa. Vai pärjääkö Chiellini nopeudessa Robbenille tai Ronaldolle :) En suoranaisesti hauku Lichtesteineria, mielestäni ei ole nyt niin erikoinen ja jätin kokoonpanosta pois myös siksi että saattaa mennä PSG:n

      En taida ehtiä enää väsäämään ennakkoa mutta katsotaan mitä keksisin viikonlopun aikana. On kyllä mielenkiintoinen kausi tulossa, Bayern entistä vahvempi, Dortmund on mielestäni kovempi kuin viime kaudella ja kokemusta löytyy, Schalke on tehnyt hyviä hankintoja ja saannut pidettyä tähtensä. Mönchengladbach on napannut pari nuorta huippua, Leverkusen on erittäin kova Schurrlen ja Benderin kanssa, Bremen ja Wolfsburg tehneet myös hyviä hankintoja. Jännää tulee.
      Älä huoli, me korjataan koko potti tänä vuonna :D

      Poista
    2. "Vai pärjääkö Chiellini nopeudessa Robbenille tai Ronaldolle"

      Jos Ronaldolla on vastassa laidallaan Isla/Licht ja Barzagli tai Robbenilla Asamoah ja Chiello, niin väitän ettei sieltä laidoilta juosta ohi. Toki Robben saattaisi onnistua noiden rouhijoiden avulla hankkimaan vapareita. Mitä Chiellon nopeuteen tulee, niin mieshän ei todellakaan ole hidas, vaan toppariksi jopa melko nopea. Kisoissa toki vaikutti hitaalta kun pelasi klesana. Tuo kolmen alakerran uskon toimivan hyvin juurikin nopeita laitureita vastaan, sillä puolustettaessa se on käytännössä viiden linja. Vidal pitää lisäksi huolen siitä että keskeltä ei tule kukaan läpi (ainakaan ilman kolhuja).

      Tulipas nyt jauhettua, mutta sanoin sanottavani. Ugh!

      Poista
    3. No katsotaan miten käy koska Juventus saa varmasti jonkun suurista hyökkäysvoittoisista joukkueista vastaansa koska ei ole ykköskorissa. 3 vuotta sitten juventus 1-4 bayern pelissä juventus oli aivan sekaisin. Kun miettii sitäkin peliä näkee kuinka paljon Juventus on kasvanut ja saanut itselleen takaisin suuren joukkueen tittelin. Hyvä että saatiin perinteinen seura takaisin Champions Leagueen.

      Poista
    4. Kolmen vuoden takaisesta Juventuksesta ainoa muistamisen arvoinen asia on Del Piero stanging ovationit Santiago Bernabeulla!
      Martinez lienee käytännössä Munchenin mies, mutta uskon Llorenten tai Athleticin vaativan liikaa. Juve ei nykyään ole kovin hyvä palkanmaksaja (ja hyvä niin). Esimerkiksi Gigin palkkaa pudotettiin tälle kaudelle, vaikka hän olikin viime kaudella loistava pari vuoden suvannon/loukkaantumisten jälkeen.

      Zamppa: Käyn välillä jauhamassa ylenkin jutuissa, mutta siellä tuntuu olevan aika monta tyyppiä samalla nimellä. Olen siellä toki valittanut, että LaLiga ei ole enää kovin kiinnostava silloin kun Real/Barca pelaa jotain muuta joukkuetta vastaan. Olen myös kritisoinut sitä, että tuossa liigassa ei tunnuta aina osaavan puolustaa, en tiedä missä muussa liigassa tulee yhtä paljon yli viiden maalin erolla päättyviä pelejä. Tuntuu myös, että pilkkuja tulee jostain syystä paljon enemmän LaLigassa kuin muualla. Olen aiemmin jossakin määrin myös kannattanut Barcaa, mutta Pepin aikana en enää pitänyt pelityylistä. Suon Barcalle tällä kaudella kuitenkin uuden mahdollisuuden.
      Nykyään en juuri jaksa ylelle kirjoittaa, kun kommentti-kohdista on tullut messilakana-poikien temmellyskenttä, jossa kilpaillaan onko messi parempi kuin ronaldo vai ovatko kaikki huonoja ja tyhmiä.


      Ihmettelen silti että katsoit (zamppa) aiheelliseksi tulla trollaamaan noilla "katkerat juve-urpot" -jutuillasi. Mielestäni suurin osa noista yo. jutuistani oli varsin asiallisia. En ole koskaan sanonut muiden joukkueiden puolusta puhuvia "kateellisiksi" tai "katkeriksi". Minusta tuohon malliin kirjoitaminen kuuluu joidenkin 15v -tasolla olevien tyyppien hommiin. En tässä myöskään erityisesti LaLigasta aiemmin jauhanut (?).

      Poista
    5. Ei siis siinä että voisin erityisesti LaLigaa dissata, kun itse seuraan Interin mafian pyörittämää liigaa. Surkuhupaisa esimerkki on taas tämä uusi Conten tuomio: Conte todettiin syyttömäksi valitustuomioistuimessa, mutta sitten keksittiin taas uusi syytös ja sama bänni päälle. Conte ei siis saanut mahdollisuutta edes puolustautua (ei tosin aiemminkaan). Kaksi edellistä ottelua, joissa Conte oli "tiennyt" että joku oli yrittänyt maksaa lopputuloksesta todettiin perättömiksi (mikä oli tosin jo aiemmin selvää), mutta keksittiin taas uusi. Eilisestä Conten lehdistötilaisuudesta löytyy miehen kommentit goolaamalla.

      Eipä tosi ole ihan ensimmäinen kerta kun Morattin kaverit liitossa ovat Juventuksen perässä. Liitto on varmaan muutenkin riemuissaan Juventuksen 450Me korvausvaateesta perättömästä tuomiosta vuonna 2006.

      Poista
    6. Niin, Martinez on jo lähes varma jos ei mitään ihmeellistä tapahdu mutta älä ole niin pessimistinen Llorenten kanssa. Fanit inhoaa jo nytt sitä, periaatteessa kun ei pelannut näissä ekoissa otteluissa niin on signaali että hänen Athletic uransa on loppu. Sitten kun siirtoikkuna lähestyy loppua, Athletic pomot eivät halua että Llorente jatkaa, fanit eivät halua sitä eikä halua Llorentekaan joten silloin on Llorente myydään vasmasti.

      Poista
    7. Todennäköisesti se on sitten ollut joku toinen "urpo", joka on YLEllä päättänyt sitten kirjoitella, koska ainakin Serie A ja Juventus-uutisissa sinulta näkee hyviä tekstejä. Pahoitteluni siis siitä. Olen itsekin YLElle kirjoitellut, että tekisivät nickin rekisteröinnin mahdolliseksi, koska meikäläisenkin nimellä siellä näkyy välillä kirjoitettuna sellaista paskaa, että ihan naurattaa. Toisaalta onhan se ihan hauskaa, että onnistuu kirjoituksillaan suututtamaan jonkin niin pahanpäiväisesti, että alkaa esiintyä toisen nimimerkillä :D

      Onhan tuo Italian sopupelijupakka taas karannut niin käsistä. Mafia ja Interin porukka pyörittää Berlusconin kanssa show'ta ja muut enimmäkseen kärsivät seuraamuksista. Rohkeasti vaan sopuiluporukat alimmalle sarjatasolle, niin kyllä se siitä alkaa loppumaan...

      Juventus on tosiaan ollut pidemmän aikaa pois eurocupeista, joten on ihan mielenkiintoista tällä kaudella nähdä taas, mikä siellä on meininki. Homma ei tosin tunnu enää siltä samalta, kun Del Piero lähti. Nedvediä ja Camoranesia on myös ikävä, kuten myös Cannavaroa.

      Poista
  16. Jossakin tämän blogin kommentissa näin Bremenin veikattuna yhdestä vahvimmista Dortmund-Bayern -kaksikon haastajista. Perusteluina oli Bremenin kesähankinnat. Kyllähän Elia, de Bruyne, Gebre Selassie ja Petersen ovat hyviä vahvistuksia mutta eiköhän lähteneiden pelaajien lista ole hiukan parempi: Pizza, Marin, Wiese, Naldo, Rosenberg ja Wesley. Siis in my opinion. Joku on varmasti eri mieltä mutta se ei varmaan tarkoita että jompi kumpi ei ymmärrä jalkapallosta mitään. MV-style nimittäin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tarkotin ennemmin että Bremen taistelee Leverkusenin ja Wolfsburgin kanssa neljännestä Champions League paikasta. Ei niistä mestariksi ole. Se ratkaistaan pääosin Dortmundin ja Bayern kesken ja varauksella myös Schalken kanssa.

      Poista
    2. Eiköhän se mene näin: Sami Suuri ja Leverkusen 34 x 3p = 102p
      Teemu Pukki (maalipörssin ykkössija) ja Schalke 32 x 3p = 96p
      Alexander "Rinkula" Ring (maalit + syöttö -pörssin ykkössija) ja Mönchengladbach 30 x 3p = 90p

      Ja tietenkin Dawda Bäh ja Timo Furuholm murtautuu pois penkinlämmittäjän roolista.

      Enemmän kuin todennäköistä...

      Poista
    3. Täähän on tietenkin se todennäköisin lopputilanne sillon toukokuussa :)

      Poista
    4. Perskele heti meni veikkaus mönkään.

      Poista
    5. Aika outoa et Leverkusen hävisi heti sarjanousijalle

      Poista
    6. Huoh.. Puolustus aivan sekaisin. Ne juoksenteli kuin päättömät kanat. Hyökkäyksestä, tai siis keskikentältä puuttui mielikuvitus.

      Naamkirjassa Leverkusenin sivuilla on aika rajusti tyrmätty Schwaap ja Toprak, saivat täys laidallisen. Ainakin mitä saksaa ymmärrän.

      Poista
    7. Oudon amatöörimaista peliä. No, ainakin Leverkusen fanit saivat mielenpainuvan alun kauteen :)

      Poista
  17. Bayern vei miten tahtoi mutta maalit oli rumia. Mutta kaikki lasketaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin, aika rutiini esitys, ei mitään hienoa. Kuuluu toisaalta asiaan, kaudenalut on tällaisia

      Poista
  18. Palataan vielä Juveen. Urpo vei blogin-pitäjää avauskokoonpanoveikkailussa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No Lucio ei ollut edes penkillä eli muista syistä ei päässyt kentälle. Urpo vei silti 2-1

      Poista
    2. Lucio oli loukkaantunut. Pirlon parta on jäätävä.

      Poista
    3. Pirlo näytti ihan 45 vuotiaalta partansa kanssa

      Poista
    4. Lucio teloi itsensä treeneissä, ja on vähintään 6 viikkoa pois, mahd pidempään.
      Tuomari lahjoitti Juvelle pilkun (Licht oli paitsiossa kaadettaessa), mutta Vidal onneksi tyri. Sama linjatuomari sitten vei lopussa Matrilta maalin viheltämällä turhaan paitsion. Mitä Lichtiin tulee (aiempaan viitaten), niin mies oli kentän paras Asamoahin ja Barzaglin ohella. Viime kauden tapaan tuli tekemään sen tärkeän avauusmaalin. Kuinka usein wingback tekee maalin wingbackin syötöstä? Molemmat olivat myös puolustussuuntaan todella hyviä. Bonucci teki viime kauden alkupuolelta tuttuja virheitä ensimmäisen kerran tänä vuonna, mutta onneksi Barzagli paikkasi. Vucinic pois kentältä kun ei kiinnosta, ja joku vahva poacheri Gion rinnalle (Gio pelasi myös huonosti).
      Juven 1. puoliaika oli surkea ja hidastempoinen, mutta toinen näytti jo paljon paremmalta. Jos Conte olisi ollut huutamassa taas kentän laidalla naama punaisena, niin hidastelu olisi varmasti loppunut nopeammin.
      Asamoah nousi viimeistään tässä pelissä omien suosikkieni joukkoon.


      Mitä Leverkusenin pykimiseen tuli, niin ei kyllä yllättänyt surkean pre-seasonin jälkeen. Toivottavasti Sami saa aikaa.

      Poista