perjantai 1. maaliskuuta 2013

Maailman parhaimmat keskuspuolustajat

105 kommenttia:

  1. Nyt jännittää mikä on lopputulos ja pääsekö yksikään Chelsea-toppari Honourable Mentios -listalle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vahingossa pääsi tämä tulemaan kun on vasta suunitteluvaiheessa, no jääköön nyt tähän.

      Chelseasta ei ole ketään :D tai no, ehkä joku voi saada maininnan jos olen hyvällä tuulella

      Poista
    2. Onkohan maailman yliarvostetuin toppari tällä listalla. Viikon sisään 3 maalia miehen häviämistä pääpalloista. Tämän hetken parhaat topparit: Varane ja Barzagli.

      Poista
    3. Kyllä dante on ollut tämän kauden paras toppari. Pelistä toiseen parhaimpia pelaajia ja maalejakin päästetty törkeän vähän. Mutta nuo kaksi tulevat seuraavien joukossa.

      Poista
    4. Kuka on tuo "maailman yliarvostetuin toppari"?

      Poista
    5. Maailman yliarvostetuin laitapakki:
      http://www.youtube.com/watch?v=wWMtXAgKf0g

      Kummasti tuntuu tuo tyyli tarttuvan oikeassa seurassa..

      Poista
    6. Pique on hyvä toppari, kaikilla on omat vaikeat aikansa

      Poista
    7. jotkuhan tuota kritisoi että Alba pitelee naamaa ja Arbeloa ei siihen edes osunut. Nojoo ei osunut vaan ku kattoo tarkemmin niin Alba kaatuu suoraan turpa edellä maahan aika kovasti. Itte tilanteessahan nyt ei mitään ihmeempää ole, Arbeloa tuuppaa vain lopuksi ukon kumoon ihan turhaan.

      Poista
    8. Alba ei kuitenkaan suostu nousemaan ylös vaikka Ramos tarjoaa kättä, vaan päättää kiukutella maassa.. hieno mies!

      Poista
  2. Koskas tähän tulee taas "asiantuntijalta" tekstiä? Laitapakki-jutussa oli PSG:n ja Cityn vaivoin edes penkille mahtuvat janarit "maailman parhaita", Citystä peräti kaksi laitapakkia (joista kumpikaan ei ole ykkösavauksessa). Toppareista varmaan parhaita ovat Puyol ja Pique?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eihän siellä ollut ketään citystä tai psg:stä

      Poista
    2. Ja tekstiä tulee pian. Halusin vaan nähdä ketkä pääsivät jatkoon chämppäristä että voin valita keskuspuolustajat

      Poista
    3. VanDerWiel, Maicon, Kolarov?

      Poista
    4. Joista kaksi oli vain maininnoissa. En oikeastaan edes tiedä miksi laitoin Maiconin tuonne :|

      Poista
  3. Tiukalle pisti Bayern jatkopaikkansa, vähän liiankin tiukalle. Onkos Hahilla sormenkynnet lyhkäisinä näin pelin jälkeen? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Bayern jatkoon tuomariavuilla. Normaalia.

      Ei lädeille pärjää pelaamalla.

      Poista
    2. Koscielnyn maalin jälkeen varmaan alkoi hieman jännittämään. Bayern oli kuitenkin koko ajan menossa jatkoon.

      Poista
    3. Kyllä bayernin peli oli kaaottista. Mutta arsenalkin oli surkea. 3 veto kohti maalia, syötöistä puolet vastustajalla jne. Bayernin tuuri oli että vastassa oli noin huono vastustaja. Barca, Real, Dortmund ja Juventus olisivat ainakin eilen menneet jatkoon. Yksittäisiä huonoja pelejä sattuu kaikille joten enpä oikeastaan ole huolestunut yhtään. Bayern on yhä suurimpia ennakkosuosikkeja realin ja barcan kanssa. Dortmund ja Juventus sitten vähän taaempana ja PSG voi yllättää. Gala ja Malaga taas ovat tässä seurassa aika turisteja. Tuntuu olevan kovatasoisin champions league pitkään aikaan. Ja kun englantilaiset eivät ole mukana. Tämä taitaa kertoa englannin liigan tasosta jotain

      Poista
    4. voishan sieltä tulla puolivälieräks Malaga-Gala jolloin olis todella kova juttu.Toki vähän ehkä epäreilua,mutta silti olisi kiva yllätys.

      Kyllä tässä jo kieli pitkällä odotan (mahdollista) Barca-bayern peliä jossa nähtäisiin tiistain kunnossa ollut barca ja se tutun kova Bayern (toivottavasti vasta finaali).

      Jos pitäs toivoo jo etukäteen välieriä niin olis aika huimat jos olis Barca-Real ja Bayern-Dortmund.Toki toi vaatii paljon arpa"onnea".Toki myös Barca-Dortmund olis mahtava.

      Poista
    5. Hah: Eli kun kaksi Englantilaista joukkuetta pudotetaan tuomariavuilla ja kolmas epäurheilijamaisella pelillä, Valioliiga on paska?

      Poista
    6. No toivottavasti ei, olisihan se iso juttu mutta täällä on näin tasokkaita joukkueita tuskin kukaan toivoo että, kaikella kunnioituksella, kumpikaan noista oli neljän parhaan joukossa.

      Nuo olisivat tosiaan loistavia välierejä. Toivotaan tosiaan nyt ettei näitä neljää arvota nyt jo vastakkain. Toisaalta se on epätodennäköistä kun Uefan "arpomiset" tiedetään. Haluavat säästää parhaimmat pelit myöhemmäksi.


      Mv: bayern oli selvästi parempi vieraissa ja eilen molemmat olivat surkeita joten kyllä bayern selvästi ansaitsi jatkopaikan. Ei se neuerin hautominen vaikuttanut mitenkään lopputulokseen.
      Cakirin päätös puolestaan oli rajatapaus. Siinnä on kaikki vaihtoehdot oikeita eli nanin punainen ei ollut ruomariapuja. Ja mikä ihmeen kolmas seura?

      Ja tuo oli muutenkin pieni kuitti vaan. Onhan valioliiga kova silti, ei vaan niin ylihypetetyn kova.

      Poista
    7. Bayern ei ollut selvästi parempi vieraissa ja oli selvästi huonompi kotonaan. Neuerin hautominen ei vaikuttanut lopputulokseen mutta selvempää kortin paikkaa saa hakea. Eli selvästi puolueellinen tuomari.

      Punainen ei ollut oikea tuomio koska Martinez selvisi vastaavasta keltaisella. Kolmas seura oli Chelsea.

      En ole huomannut Valioliigan ylihypetystä. Sen sijaan Espanjan kyllä.

      Poista
    8. Sano mitä sanot mutta Arsenal oli aivan jyrän alla kotonaan. Ja miten Bayern oli kotonaan selkeästi heikompi jos vedot menivät Bayernille 20-3,pallonhallinta 60-40 ja arsenalin pelaajien syötöistä puolet meni vastustajalle. Arsenal käytti paikkansa hyvin mutta ei se todellakaan ollut pelillisesti parempi. Surkeasti sekin pelasi kuten Bayern. Ja tuohon Neueriin että olisi siitä voinnut kortin antaa mutta mitä merkitystä sillä olisi ollut?

      Martinezin tilanteessa Rosiscky nosti myös jalkansa korkealle. Nanin tapauksessa Arbeloa ei tehnyt mitään.

      Siksi kai Espanjasta on 3 joukkuetta mukana eikä englannista yhtään?

      Poista
    9. Hah: Maalit ratkaisevat ja maalipaikoissa Bayernilla kävi tuuria Arsenalin kentällä.

      Miten oli heikompi? Ei saanut mitään vaarallista aikaiseksi. Vedot olivat heikkoja ja kaukaa siinä missä Arsenalin ensimmäinen veto oli tyhjiin.

      Olisi voinut sen kortin antaa ja osoittaa ettei suosi Bayerniä. Arbeloa juoksi Nanin jalkaa päin. Totta.

      Tuo kertoo sekä Espanjalaisten arpaonnesta että tuomaripelistä. Arsenal olisi mennyt jatkoon ellei tuomari olisi suosinut Bayerniä ja sama ManU:n osalta.

      Poista
    10. Kroosin ja Mullerin maalit ei ollut tuuria. Mandzukicin oli. Arsenalin kotimaali oli aivan munkki. Samoin Giroudin maali koska Alaba liukastui. Koscielnyn maali oli hieno. Eli vaikka nämä tuurimaalit karsittaisiin Bayern oli silti parempi.

      Poista
    11. Bayern oli parempi ja ansaitsi jatkopaikkansa. Piste.

      Enemmän löytyy puitavaa Realin ja ManUn kamppailusta.

      Poista
    12. Hah: Kroosille pallo tuli tuurilla. Muller pääsi laittamaan tyhjiin tuuripompusta. Giroudin maalissa oli taitoa enemmän kuin noissa kahdessa yhteensä.

      qwerty: Ansaitsee jatkopaikan kun häviää 2 maalilla kotona tekemättä yhtäkään itse?

      Poista
    13. Höntsämatsissa jolla ei ollut väliä, joten tässätapauksessa kyllä.

      Poista
    14. Syöttö Riberyltä oli täydellinen Kroosille ja veto osui nappiin. Muller maali tuli loistavasta van buytenin puskusta kohti maalia minkä sczesnyn oli pakko torjua eteen eli kyse oli vain taidosta. Ja lol, giroudin maali taitoa? Koko tilannetta ei olisi syntynyt jos Alaba ei olisi liukastunut.

      Arsenal hävisi pahemmin kotonaan joten se ei ansainnut ainakaan jatkopaikkaa. Sitä paitsi toinen peli oli pelkkää höntsää koska bayern oli jo jatkossa. Bayern pelasi puolitehoilla.

      Poista
    15. qwerty: Sama Milanin kanssa, höntsämatsi jonka tuloksella ei ollut väliä.

      Hah: Pallo tuli tuurilla Kroosille asti. Mullerin maalissa oli tuuria kun pallo pomppasi Sczczesnystä hänelle, eli tuuria. Giroudin maalissa oli tarkka keskitys ja loistava viimeistely, ei tuuria.

      Samalla kaavalla AC Milan vain höntsäsi Barcelonaa vastaan. Ilman tuomariapuja ja tuuria Bayern olisi pudonnut joten höntsä oli kaukana.

      Poista
    16. Mistä lähtien 1-3 -voitto vieraissa on ollut sama lähtökohta kuin 2-0 -voitto kotona?

      Ja missä kohtaa kommentoin mitään Barcan ja Milanin välisestä otteluparista?

      Poista
    17. No 2-0 voitto kotona on sikäli parempi että pääsee tekemään vierasmaaleja joita hävinneellä tulee olemaan 0.

      Milan-Barcelona ottelupari liittyy ihan samaan asiaan. Ei Barcelona-Milan ottelun tuloksellakaan ollut mitään väliä. Sen takia Milan höntsäsi.

      Poista
    18. Pallo tuli Kroosille koska Arsenalin aasi pelaajat eivät osaa puolustaa. Mullerin maalia edelsi Van Buytenin loistopusku. Ja ei kiinnosta mikään Walcottin keskitys pätkääkään koska edelleenkin Alaba liukastui ja jollei olisi niin ei Walcott olisi päässyt edes keskittämään.

      Arsenalilla se tuuri oli että pääsi noinkin lähelle jatkopaikkaa

      Poista
    19. 1-3 -vierasvoitossahan on tarpeettoman vähän vierasmaaleja.
      Ottelu Allianz-areenalla oli 85min höntsää. Loput ei höntsät 8min Bayern sai tarvitsemansa nolla-nollan.

      Poista
    20. Älkäähän pojat tulistuko noin pahasti. MVn "ei kiinnosta", "tuomariavut" ja "Platini sitä ja tätä" ovat juuri noin lapsellisia ja absurdeja väitteitä ihan vain sen takia, että hän tietää jonkun tarttuvan noihin väitteisiin ja lähtevän vänkäämään hänen kanssaan, jolloin hän saa sitä kaipaamansa huomiota. Siihenhän trollit aina pyrkivät. Ei kannata ruokkia trollia, niin se kuolee lopulta nälkään! Muutenkin MV häviää aina paikalta nuolemaan haavojaan, kun aletaan oikeasti laittamaan perusteltua mielipidettä ja faktaa pöytään ja putkahtaa esiin taas sitten seuraavan jutun aikoihin samoine "ei kiinnostanut", "tuomarit", "Platini" ja "Kivikova Valioliiga"-juttuineen.

      Poista
    21. "Tuomariavut" pitää paikkansa

      Poista
    22. Hah: Pallo tuli Kroosille asti tuurilla. Van Buyten puski päin maalivahtia ja pallo tuurilla Mullerille. Että Alaba liukastui ja ilman sitä ei olisi päässyt keskittämään? Ilman tuuria pallo ei olisi tullut Kroosille ja ilman maalivahdin torjuntaa ei Mullerille.

      Zamppa, urheilualojen Guru: Olen havainnut sinulla persoonallisyyshäiriön joka estää sinua havaitsemasta ja hyväksymästä FC Barcelonaan liittyviä faktoja. Lääketieteellinen termi puuttuu mutta eiköhän se jossakin vaiheessa tule.

      Poista
    23. Ahaha, voi herranen aika! :D Tästä ei naurut enää parane!

      Poista
    24. Eikä tullut. Tuuria on se että joku kompastuisi tai pallo menisi jalkojen välistä mutta tuossa kohtaa ei kukaan ollut estämässä eli kyse on huonosta puolustamisesta. No sehän on juuri Bayern taktiikka kulmissa että van buyten puskee kovaa siihen maalin eteen :D eli kyse on taidosta. No ei tietenkää walcott olisi päässyt keskittämään. Koko ottelussa taisi kerran harhauttaa jonkun bayern pelaajan eli tuskinpa olisi päässyt Alabankaan ohi jos tämä olisi pysynyt pystyssä.


      Ettet nyt vaan puhuisi itsestäsi XD

      Poista
    25. Hah: Tuuria oli se että oli estämässä ja pallo pomppasi suoraan Kroosille. Muller ei voinut tietää mihin kassari pallon torjuu, eli tuuria sekin.

      Walcott on nopeampi kuin Alaba joten olisi päässyt ohi. Alaba kaatui tahallaan ettei häntä voisi syyttää huonosta puolustamisesta.

      Poista
    26. Kuka oli estämässä?
      Ja edelleenkiin se on se taktiikka. Van buyten puskee pallon maalin suulle. Se on suuniteltu juttu, sen takia siellä on joku maalin edessä laittamassa irtopallot sisään.

      Walcott ei ohittanut Alabaa kertaakaan koko ottelun aikana joten ei olisi päässyt silloinkaan ohi. Ja tuo viimeinen juttu on jo niin naurettava XD

      Poista
    27. Arsenalin puolustus oli estämässä.

      Omituinen taktiikka Bayernilla. Moni muu joukkue yrittää puskea pallon kulmapotkusta maaliin.

      Walcott ohitti mm siinä tilanteessa joka virheellisesti liputettiin paitsioksi.

      Nythän Alabaa ei syytetä huonosta puolustamisesta vaan pidetään huonona tuurina että kaatui.

      Poista
    28. Mutta eivät onnistuneet eli ovat surkeita.

      Omituinen taktiikka? Sehän on täydellinen. Van Buytenin kovat puskut menevät joskus maaliin ja jos eivät mene niin joku pistää irtopallon sisään.

      Se ei ollut 1vs1, ja se oli myös paitsio. Walcottin tasolla ei pystyisi edes Danny Shittua ohittaa. 99% varmasti ei olisi ohittanut Alabaa.

      Ehh...? Liukastuminen on huonoa tuuria. Jos joku Arsenalin pelaaja olisi liukastunut Kroosin maalissa olisin sanonut että siinnä oli tuuriakin mukana.

      Poista
    29. Ei vaan Bayernilla kävi tuuria.

      Van Buyten puskee pallon maalin suulle onkin nyt joskus maaliin?

      Ei ollut paitsio mutta oli läpiajo. Walcott on tehnyt Valioliigassa 11 maalia eikä Alaba ole tasoltaan lähelläkään Valioliigan puolustajia.

      Tuuria oli se että pallo pomppasi Mullerille. Arsenal pakotti Alaban vaikeaan suoritukseen josta seurasi kompastuminen.

      Poista
    30. Haha XD arsenalilla se tuuri nyt kuitenkin taisi olla

      En tiedä oletko noin tyhmä vai esitätkö? :D jos pallon puskee maalisuulle sehän voi ihan hyvin mennä maaliin.

      Valioliiga 0 chämppärissä, juu kova liiga :D alaba on parempi kuin koko valioliiga

      Alaba oli aivan yksin, ei siinnä ollut ketään edes lähellä. Ihan normi arsenalin paska hyökkäys josta ei olisi tullut mitään. Ei mullerin maali ollut tuuria kun sinne alueelle se pallo tähdättiin.

      Poista
    31. Ei kun Bayernilla.

      Puskemalla maalinsuulle pallo ei todennäköisesti mene maaliin vaan maalinsuulle. Eri asioita.

      Eurooppaliigassa 3 Valioliiga, Espanja 0. Champparissa tuomariavuilla lädit ulos.

      Juuri siksi että Alaba oli yksin, joutui tekemään paniikkiratkaisun. Mullerille pallo tuli tuurilla maalivahdin torjunnasta. Maalivahtia päin pallo tähdättiin?

      Poista
    32. Arsenalilla oli kun bayern oli noin harvinaisen aneeminen. Bayern ei innostu tollasista höntsäjoukkueista

      Jos tämä on sinulle niin vaikeaa niin kokeillaan eri kautta selittää. Mihin van buytenin puskema pallo olisi mennyt jos sczesny ei olisi torjunut sitä?

      Mites se oli? Ai niin, isoja liigoja ei kiinnosta europa league, tätähän sinä olet aina kitissyt. Saksan ja espanjan joukkueet ei jaksa innostua koska cahmpions league on niiden tasoa, samoin myös italia, mutta valioliigan tasoon nähden ovat oikeassa kisassa. Valioliiga on sitä portugalin ja venäjän luokkaa

      Ihan normaali tilanne se oli. Ei siinnä edes ollut painetta. Nurmi vain oli liukas, näkihän sen siitäkin että muutkin pelaajat liukastelivat. Maalinsuulle/kova maalivahtia päin oli tarkoitus. Ja sehän toimi eli ei ollut tuurista kyse

      Poista
    33. Bayern ei innostunut ja silti oli hyvin lähellä tiputtaa jatkosta.

      Arsenalin puolustus olisi siivonnut maalinsuulta.

      Tänä vuonna Englannissa ja Italiassa alkoi kiinnostamaan ja heti Espanja eivät pärjää. Osoittaa että Espanja pärjäsi vain sen takia ettei muita kiinnostanut.

      Aika vähän liukasteluja nähtiin loppujen lopuksi. Maalinsuulle/maalivahtia päin saattoi olla osittain taitoa. Se että Muller pääsi vetämään tyhjiin oli puhdasta tuuria.

      Poista
    34. Voisin pistää 2 kommenttiä tähän (naurettavaan) väittelyyn.

      1.On se ihme kun juuri nyt englantilaisia alkoi e-liiga kiinnostamaan.Ainoa looginen selitys tälle on se että on huomattu että vain manu pärjää cl:ssä.

      2.Jokainen maali vaatii joku tuuria tai vastustajan epäonnistumista,jokainen maali voidaan selittää tällä tavalla.Poikkeuksen tähän sääntöön tuo nykypäivän pelaajista Messi joka pystyy luomaan maalin paikasta josta siihen ei pitäisi olla mahdollisuuksia ja vaikka vastustaja on pelannut tilanteen oikein.

      Poista
    35. 1. Espanja uhkasi mennä UEFA ranginkissa Englannin ohi. Syynä menestys Eurooppa liigassa. Italiassakin tajuttiin että Eurooppa liiga on se jonka avulla voivat ohittaa Saksan.

      2. Messin kaikki maalit menevät tuohon tuuri/vastustajan epäonnistuminen kategoriaan. Muilla pelaajilla näkee maaleja joita on mahdoton estää. Messillä ei koskaan.

      Poista
    36. Rutiinilla silti jatkoon

      Harvoin ne puolustajat siinä maalin keskellä tönöttää

      Aaa, tänä vuonna alkoi kiinostamaan :D

      Aika lailla enemmän kuin normaalisti pelaajat liukastelivat


      Anonyymi: Juuri näin


      1. Miten niin uhkasi? Espanja meni jo. Italia taas on niin kaukana saksasta ettei se jollain euroopa leaguella mene ohi pitkään aikaan. Itse asiassa Saksa menee tämän kauden jälkeen englannista ohi mitä todennäköisimmin.

      2. Ei taas näitä selityksiä

      Poista
    37. Tuurilla jatkoon.

      Ei koska maalivahti on siinä.

      Joo, tänä vuonna tajuttiin UEFA:n laskukaava.

      Enemmän kuin normaalisti mutta ei noin pahoissa paikoissa.

      Espanja meni ohi Eurooppa liigan ansiosta. Italia menee pian Saksan ohi juuri tuon takia. saksa ei ohita Englantia tällä kaudella mitä todennäköisimmin.

      Poista
    38. Arsenal tuurilla voitti bayernin

      Mutta kysyin että mihin pallo olisi mennyt jos maalivahti ei olisi ollut siinä?

      Aika hidasälyisiä nuo englantilaiset, toisaalta näkeehän sen kivikautisista taktiikoista joilla nämä englannin "suurseurat" rämpivät

      Kun se ei ollut paha paikka

      Voi voi, katsos kun ei noissa ole kyse siitä mihin uskoo tai mitä haluaa vaan puhtaasta matematiikasta

      Poista
    39. MV:
      Niinii että britit tajus nyt lukee uefan sivuilta sen laskukaavan, vaikka se siellä on jo ollut pitemmän aikaa.. vai onko niillä vaan ollu vaikeeta ymmärtää englantia? Ei mee sielläkään hyvin.

      Poista
    40. Luuleeko mv tosiaan että Valioliigan oligargit ja öljymirjardöörit välittävät hevonvittua jostain rangingeista.Heille ainoa tavoite on voittaa jokainen mahdollinen pytty ja tällä hetkellä se arvostetuin on cl:kannu joten se on se tavoite ei se että englannista pääsee enemmän joukkueita eurooppaan.
      Tosiaan kuten jo yllä mainittiin niin aika tyhmiä noi britit jos vasta nyt tajusivat tuon laskentakaavan.

      Tällä hetkellä on vain puhdasta faktaa että arsu,tottenham,pool ja jopa chelsea ja city on sen tason seuroja että ei vain ole asiaa euroopan top8,joten sen takia tippuivat.Eurooppaliiga menestys taas johtuu siitä että vaikka ylempänä sanottiin valioliigan olevan samaa tasoa Venäjän ja Portugalin kanssa niin tosiasiassa valioliiga on paljon tasokkaampi jos heitä vain jaksaa kiinnostaa alempiarvoinen pokaali.

      No tuollaista vastausta tuohon messikommenttiin odotinkin,mutta en jaksa lähteä väittämään vastaan.
      Tosiasia kuitenkin on että Messi on taas siinä vireessä että on se pelaaja joka todennäköisimmin ratkaisee mestaruuden barcan hyväksi,jos he aikovat voittaa.Muista joukkueista ei nouse sitä yhtä pelaajaa ylitse muiden ja barcan messin kohdalla tämä vielä korostuu kun barcan muu maalitekijä osasto on suoraan sanottuna kauheaa katsottavaa toisinaan.

      Voisin jo tässä vaiheessa heittää ennustuksen että Finaalissa ovat Barca-Dortmund jos eivät kohtaa välierissä.Bayernin aika on sitten ensi vuonna.

      Poista
    41. "Tosiasia kuitenkin on että Messi on taas siinä vireessä että on se pelaaja joka todennäköisimmin ratkaisee mestaruuden barcan hyväksi,jos he aikovat voittaa"

      Tuon vielä selventäisin.
      eli tarkoitin kaikista pelaajista en vain barcan.

      Tuohon vielä lisää että muilla suosikeille (Dortmund,Real,Bayern) on kokonaisvaltainen paketta omalta maalilta vastustajan maalille.Niin Barcalla tuota pakettia rikkoo muita huippuja heikompi keskuspuolustus ja varsinkin maalivahtipeli,joten tarvitaan joku osa-alue joka on muita astetta parempi ja tällä hetkellä se on Akseli Iniesta-Messi ja varsinkin jälkimmäinen.

      Poista
    42. Bayern voitti tuurilla Arsenalin.

      Maaliin? Sen takia maalivahti oli siinä ettei menisi maaliin.

      Osasyy on Englannin jalkapalloliitossa joka laittaa lauantaille liigaottelun jos torstaina on ollut Eurooppa liigan peli vieraissa.

      Ei ollut paha paikka, muuten vaan tuli maali.

      Matematiikasta juurikin, sen takia Englannissa ja Italiassa alettiin panostaa matematiikkaan.

      Vaikuttaa siltä että Saksa ei mene Englannista ohi tällä kaudella.

      - Oikein. Kuten mainitsin, myös Englannin FA:lla on asiaa pelissä.

      - Sikäli välittävät, että esim viime kaudella Chelsea oli vasta kuudes Valioliigassa. Jos paikkoja on 3 eikä 4, väistämättä lisääntyy todennäköisyys sille että joku suurista jää pois.

      Laskukaavan ehkä tajusivat, mutta eivät piitanneet siitä.

      "Tällä hetkellä on vain puhdasta faktaa että arsu,tottenham,pool ja jopa chelsea ja city on sen tason seuroja että ei vain ole asiaa euroopan top8,joten sen takia tippuivat." - LOL. Sen sijaan Galatasaray on? Tai Malaga? Tai PSG? Tai Dortmund? Tai Barcelona?

      Valioliiga on edelleen kovatasoisin sarja. Sen takia joku Mestarien liiga on monille lähes se ja sama. Muistetaan edelleen että Valioliigan kuudes on Euroopan paras joukkue.

      Messi on samassa vireessä kuin aiemmin. Tekee maaleja jos vastustajaa ei kiinnosta. Se nähtiin jo Milania vastaan. Mexes pelikyvyttömänä sekoili kentällä oikein urakalla.

      - Iniesta on turha neppailija jonka "hyvyys" perustuu pelkästään filmaamiseen.

      Poista
    43. Bayern voitti taidolla Arsenalin. Ei riitä englannin taso näihin karkeloihin

      Mutta väitit että maalinsuulle tähdätty pallo ei voi mennä maaliin?

      Eli valioliigassa pelaa huonokuntoisia pelaajia. Huono tasoinen liiga siis.

      Heh heh, kun siitä ei olisi tullut mitään vaarallista jos Alaba ei olisi liukastunut

      Lol mikä selitys. Ja italian ero kärki kolmikkoon on niin iso se voi vasta parin kolmen kauden päästä saavuttaa englannin ja nousta kolmoseksi

      Itse asiassa se ei vaadi edes paljoakaan. Ja jos ei ohita niin tässähän käykin hauskasti sillä valitit viime vuonna hirveästi siitä että saksa ohitti italian ainoastaan euroopa leaguen takia. Jos Saksa ei ohita englantia nyt niin englanti säilytti kakkospaikan ainoastaan euroopa leaguen pisteillä. Valita siitäkin sitten.

      Ai väität oikeasti että Barcelona, PSG ja Dortmund eivät ole top8?

      Englantilaiset seurat keräsivät tänä vuonna tasan yhden voiton espanjan, italian ja saksan joukkueita vastaan ja sekin oli vain höntsäottelu. Englanti on neljänneksi paras siis

      Miksi Milania ei kiinnostanuta? Voittivat kotonaan barcan 2-0

      Poista
    44. Bayern voitti tuurilla. Hävisi koska taso ei riittänyt.

      Maalinsuulle menevä pallo menee maalinsuulle, ei maaliin.

      Valioliiga on kuormittava sarja. Sen takia siellä pelaa parhaan kunnon omaavat.

      Mutta Alaba liukastui eli oli paha paikka.

      No sitten menee se 2-3 kautta. Ei sieltä hetkessä tippuneetkaan.

      Europa leaguen takia nimenomaan. Sitä selitinkin että heti kun muut tajusivat panostaa siihen, Espanja floppasi.

      Barcelona ei todellakaan, filmaajia täynnä. Milan-Barcelona 2-0 kertoo olennaisen. PSG on ostoporukka ja Dortmund tuhnuilee Bundesliigassa.

      Ei ihme kun rasittava Valioliiga kuormitti.

      Koska kentällä oli varamiehillä heikennetty puolikuntoinen miehistö joista varsinkin Niang ja Mexes olivat täysiä katastrofeja.

      Poista
    45. Näköjään sun kanssa väittelyistä ei pääse millään eroon:D,mutta vastataan nyt pariin (vaikkakin turhaa se on).

      "Tällä hetkellä on vain puhdasta faktaa että arsu,tottenham,pool ja jopa chelsea ja city on sen tason seuroja että ei vain ole asiaa euroopan top8,joten sen takia tippuivat." - LOL. Sen sijaan Galatasaray on? Tai Malaga? Tai PSG? Tai Dortmund? Tai Barcelona?

      Tässä hain sitä että mainitsemani joukkueet eivät ole kokonaisuutena vakio top8 kamaa jota ei toki ole myöskään gala tai malaga.Mielestäni ainoat jengit jotka ovat varmasti euroopan top8 ovat Barca,Real,Manu ja Bayern,muut joukkueet puolivälieriin tulevat sitten enemmän tai vähemmän sattuman kautta.Esim manu-real parista "vapautui" 1 paikka.

      ¨Europa leaguen takia nimenomaan. Sitä selitinkin että heti kun muut tajusivat panostaa siihen, Espanja floppasi.

      Jos nyt itsekin sitten vähän kärjistäisi ja sanoisi että menee mieluummin niin että espanjalaiset tajusivat e-liigan olevan liian heikkotasoinen ja päättivät valloittaa champparin oikein isolla porukalla ja huom sarja kakkonen ei ole edes mukana.


      "- Sikäli välittävät, että esim viime kaudella Chelsea oli vasta kuudes Valioliigassa. Jos paikkoja on 3 eikä 4, väistämättä lisääntyy todennäköisyys sille että joku suurista jää pois."

      Jos olisit abramoVITSI tai hassan ben hassan ja pistänyt 500me jengiin rahaa niin etkä pitäisi aivan samana pääseekö 3 vai 4 jengia cl:lään koska itse ainakin odottaisin joka vuosi vain ja ainoastaan mestaruutta.

      "Muistetaan edelleen että Valioliigan kuudes on Euroopan paras joukkue."
      "Dortmund tuhnuilee Bundesliigassa."

      näetkö näillä lauseilla jotain yhteistä ja sen miksi puhumasi on ristiriitaista?

      Poista
    46. Muistetaan että Bayern hävisi viime vuonna Saksan mestaruuden jollekin Dortmundille joka UCL:ssa oli melko lapanen.

      Ei vaan Espanjan taso paljastui EL:ssa heti kun muut alkoivat vähän panostamaan. Sarja kakkonen ei ole mukana?

      Voittaakseen Mestaruuden UCL:ssa sinne pitää päästä pelaamaan.

      Chelsea oli viime kaudella Valioliigan kuudes ja voitti UCL:n. Dortmund on 20 pistettä jäljessä Bayernia joka hädintuskin voitti Valioliigan viitosen. Osoittaa Valioliigan kovatasoisuuden.

      Poista
    47. Olisin tässä välissä vaan halunnut Messinvihaajalta kysyä, että jos Arsenalin niukka tippuminen Bayernia vastaan kertoi "Valioliigan kovasta tasosta", niin mitä kertoo sitten Valioliigan sijoilla 2-3 olevien joukkueiden putoaminen pois jo alkulohkovaiheessa?

      Poista
    48. Liigojen kovuuksia verrattaessa tulee aina ristiinpelaamisia eikä täällä nettiväittelyissä kukaan pysty myöntämään olleensa väärässä joten voisitteko lopettaa, kiitos.

      Poista
    49. Zamppa, urheilualojen Guru: Chelsea ja City keskittyvät Valioliigaan. Chelsea oli viime kaudella kuudes, nyt kolmantena. Se on kannattanut. City siirtyi tuhlaajaseurasta vähän järkevämpään politiikkaan, joten haluavat varmistaa pääsyn seuraavan vuoden Mestarien liigaan.

      - Et ymmärrä tästä asiasta mitään.

      Poista
    50. Jollekkin Dortmundille? Cityhän on ollut umpisurkea jo kaksi kautta chämppärissä, ääliö.

      Tuurilla ne englantilaiset menivät jatkoon

      Saksan 7 löi englannin vitosen helposti
      Englantilaiset eivät pärjää millekkään ison maan joukkueelle tällä kaudella
      Saksan kakkonen suorastaan persraiskai englannin kakkosen
      Englannin ykkönen ei pystynyt voittaman kertaakaan samaa joukkuetta jonka saksan kakkonen voitti
      Englannin kolmonen tippui joukkueelle jonka saksan kakkonen hakkasi 5-2
      Englannin kakkonen ei pystynyt lyömään edes Ajaxia
      Saksan kakkonen ei hävinnyt vaikeimmassa lohkossa ainuttakaan peliä, englannin ykkönen hävisi kaksi helpoimmassa lohkossa
      Saksan ykkönen piti pilkkanaan englannin vitosta vieraissa
      0 englantilaista kahdeksan parhaan joukossa
      Englannin hallitseva mestari tippui lohkoon
      Ja näitä keksisi paljon enemmänkin joten vedä pääsi pois perseestä ja aikuisti vähän

      Poista
    51. City opettelee vielä UEFA:n tavoille.

      Saksan 7. tippui jollekin Galatasaraylle, LOL.

      Saksan kakkonen pelaa tosissaan vain Mestarien liiga, minkä voit havaita Saksan sarjataulukosta.

      Englannin kolmonen tippui epäurheilijamaisen pelin ja heittopussin takia.

      ManU varmisti lohkovoiton nopeammin kuin mikään muu joukkue eikä sitä enää kiinnostanut.

      Englannin viitonen piti Saksan ykköstä pilkkanaan vieraissa. Kotona Saksan ykkösellä kävi tuuri.

      Miten niin parhaan? Ei tuolla pelata paremmuudesta.

      Englannin hallitseva mestari harjoittelee vielä Mestarien liigaa.

      Vilkaise Eurooppa liigaa niin näet miten paskasti pärjäsi hallitseva mestari :D Espanjasta muuten.

      Poista
    52. Miksei dortmund saannut viime kaudella?

      Samalle galatsaraylle joka piti englannin ykköstä tiukilla joka voitti tuomariavuilla. Vielä isompi LOL

      Dortmund on pelannut hyvin, Bayern on vaan ollut harvinaisen kova. Normaalisti noilla pisteillä Dortmund voisi taistella mestaruudesta.

      Chelsea voitti viimisen minuutin tuurimaalilla kotonaan kun taas dortmund pöllytti shaktaria 3-0

      Ai ei kiinnostanut?

      Sitten ei Bayerniakaan kiinnostanut koska se oli jo käytännössä varmistanut jatkopaikan.

      Niin ihan hauskanpidon takia noita pelataan

      Jos kyseessä olisi espanjalainen tai saksalainen seura sanoisit vaan että ovat surkeita.

      Mutta Euroopan leaguehan on höntsää mikä ei kiinnosta mitään isoja joukkueita. Näinhän se oli?

      Poista
    53. Dortmund on opetellut kauemmin.

      Galatasaray piti tiukilla koska ManU:a ei kiinnostanut (varma lohkovoitto).

      Dortmund 1,88 pistettä per peli.

      Viime kaudella mestarilla 2,38
      Sitä ennen 2,2
      2,05
      2,02
      2,23
      ...

      Ei lähelläkään edes taistella.

      Chelsea keskittyi FA Cupiin ja Valioliigaan. Siinä se ero.

      Kun lohkovoitto oli varma, keskittyivät Valioliigaan jossa ovatkin mukavassa johdossa.

      Käytännössä varmistanut = yhden maalin päässä putoamisesta.

      Se että joku Malaga menee heikkotasoisimmasta lohkosta ja heikointa vastustajaa vastaan jatkoon pudotuspeleissä tuomariavuilla ei tarkoita Malagan olevan 8 parhaan joukossa.

      Mutta ei ole.

      Ei ollut viime kaudella kun Espanja sitä hallitsi. Eurooppa liigan menestys osoittaa Valioliigan kovan tason kärjen takana.

      Poista
    54. Odotan innolla miten perustelet tämän

      Eka ottelu ei kiinnostanut?

      Olisi ollut silti iskuetäisyydellä

      Äsken se oli tuomariavut ja nyt yhtäkkiä onkin kiinnostuksen puute

      Kyllä varmaan kiinnosti

      Eihän unitedkaan voittanut lohkon kuin kahdella vai yhdellä pisteellä

      Ei ollut heikoin lohko

      Mutta kysyn että jos olisi?

      Ei noin järjettömiin juttuihin voi edes vastata

      Poista
    55. Messinvihaaja:

      City on voittanut viime vuosina Englannissa jo kaiken: Liigan ja FA Cupin, joten se varmasti panosti UCLn. Se peluutti lohkovaiheessa parhaita pelaajiaan, mutta ei pystynyt voittamaan yhtään ottelua, ei edes Ajaxia. Joukkueen taso ei riittänyt, vaikka se on sheikkirahoilla ostanut käytännössä kaksi joukkueellista pelaajia, joilla pitäisi pystyä pöllyttämään Ajax.

      Chelsean taso ei ole riittänyt tällä kaudella yhtään ketään vastaan. Atletico Madrid pieksi Chelsean niin tuloksellisesti, pelillisesti kuin taktisestikin. Saman tekivät Juventus ja Shakhtar. Chelsea ei saanut maalia aikaiseksi edes Corinthiansia vastaan, joka sinun mukaasi pelaa "Brasilian höntsäliigassa".

      Siinä olet toki oikeassa, että Englantilaisjoukkueiden tosiaan kannattaa panostaa enemmän omaan liigaansa, kun on tullut osoitettua, ettei niiden taso ManUa lukuunottamatta riitä mannereuroopan ja Brasilian joukkueita vastaan. Omassa liigassaan ja Cupissaan niillä on tosiaan mahdollisuudet voittaakin jotain...

      Poista
    56. Hah:

      Dortmund on pelannut enemmän Mestarien liigaa.

      ManU tiesi voittavansa lohkon höntsävaihteellakin.

      Joo, noin 10 pisteen päässä.

      Tuomariavut?

      FA Cup on arvostetumpi kuin keinotekoinen Mestarien liiga.

      Lohkovoitto oli varma hyvissä ajoin. Katsos esimerkiksi 7 pisteen johto kun 2 kierrosta pelaamatta on varma johto jota ei voi menettää.

      Selkeästi heikoin oli.

      Siinä tapauksessa syy olisi todennäköisesti ollut muualla.

      Ei tietenkään koska se on faktaa. Espanjan taso nähtiin juuri kun Suomi pelasi tasan Espanjan kanssa.

      Zamppa, urheilualojen Guru: Siinäpä se kun monet Cityn öljyrahoilla ostamat pelaajat pelaavat muualla tai lämmittävät penkkiä. Varsinkin keskuspuolustus on köykäinen. Kesällä lähtee monta kallispalkkaista pois ja sitten tapahtuu.

      Chelsealla on ollut otteluruuhkaa kapealla ringillä ja manageri erotettu. Chelsealla oli varaa lainata jopa Essien Real Madridiin, kertoo kovasta luotosta pelaajamateriaaliin, joka ei sitten toteutunut. Corintiasia ja Atletico Madridia vastaan Chelsea pelasi höntsävaihteella, koska mitään suurempaa panosta ei ollut.

      Eurooppa liigassa Valioliigan keskikastin joukkueet pärjäävät hyvin siinä missä Espanjalaiset eivät. Nytkin Chelsea on pärjännyt Eurooppa liigassa paremmin kuin Atletico. Arveletko että Atletico juhlii jonkun jämäcupin voittoa Chelsean porskuttaessa Eurooppa liigassa??

      Poista
    57. Cityllä oli käytännössä syksyllä kauden alkaessa kaksi joukkueellista pelaajia, jonka ansiosta se pystyi harrastamaan rotaatiota. Tästä huolimatta se ei pärjännyt niissä kovimmissa peleissä, eli UCL-alkulohkossaan.

      Chelsealla ei syksyllä(=UCL-alkulohkon aikaan) ollut yhtään isompaa otteluruuhkaa kuin kellään muullakaan. Syksyn aikana se pelasi vain UEFA Super Cup ottelun verran enemmän kuin muut joukkueet. Seurajoukkueiden MM-turnauskin pelattiin vasta UCL-alkulohkojen päätyttyä. Di Matteo erotettiin vasta viidennen UCL-alkulohkokierroksen jälkeen, sen ottelun jälkeen, jossa Antonio Conten valmentama moderni Juventus nöyryytti 60-lukulaista sumppupuolustusta peluuttaneen Di Matteon ja Chelsean. Atleticoa ja Corinthiansia vastaan oli molemmissa otteluissa panoksena pokaalin voittaminen, joten voidaan jälleen todeta sinun "ei kiinnostanut" ja "höntsä"-juttusi täydeksi paskapuheeksi.

      Atletico Madrid voitti Eurooppaliigan useampaan otteeseen muutaman menneen vuoden aikana. Sellaisina vuosina se voitti mm. finaalissa Fulhamin. Noina vuosina mm. Manchesterin suurseurat putosivat heti kättelyssä kisasta.

      Poista
    58. Senpä takia City ei pärjännytkään. Rotaatiossa mm. 19 vuotias keskuspuolustaja.

      Chelsealla oli silloinkin 2 ottelua per viikko ja joukkueesta loppui leveys kesken. Chelsealta on 8 pelaajaa pelannut enemmän kuin ManU:n eniten pelannut Evra: Ivanovic, Luiz, Cole, Mata, Hazard, Ramires, Torres, Cahill.

      Ei sen enempää otteluruuhkaa kuin muillakaan, joopajoo.

      Voitti Eurooppa liigan kun suurempia ei kiinnostanut, mites tänä vuonna? Heti pudotuspeleissä laulukuoroon. Ei vaan Espanjan taso riitä.

      Poista
    59. Nyt on Messinvihaajalla sellaiset puheet tämän kevään Eurooppa liigan tärkeydestä joten mikä mahtaa olla selitys jos Chelsea ei voita ko. kilpailua

      Poista
    60. City ei pärjännyt sen takia, että sillä oli liikaa pelaajia. Chelsea ei pärjännyt, koska sillä oli liian vähän pelaajia...Hyvät on kootut selitykset taas :D

      Chelsea pelasi Valioliigaa, Englannin liigacupia, UCLta jne. Ainoastaan tuo UEFA Super Cupin yksittäinen finaaliottelu oli syksyn aikana ns. "ylimääräinen" ottelu normaaliin englantilaiseen UCL-seuraan verrattuna.

      Ehkäpä Atleticoa ei itseään kiinnostanut tänä keväänä, kun sillä on vielä saumat omassa liigassa kakkoseksi Realin eteen. Mistä näitä tietää, kun Messinvihaajan mukaan tuota kiinnostuksen puutetta on laajalti havaittavissa vähän kaikkialla.

      Poista
    61. - Otteluruuhka.

      Zamppa, urheilualojen Guru: Paljon pelaajia = yhteispeli kärsii. Vähän pelaajia otteluruuhkassa = pelaajat väsyvät nopeammin.

      Ja kuitenkin Chelsean eniten pelaajat pelaavat selvästi enemmän kuin muiden Valioliigajoukkueiden pelaajat? Otteluruuhkan syytä.

      Kakkoseksi Realin eteen ei realistisia mahdollisuuksia. Kolmanneksi ehkä. Tuo osoittaisi sitä mitä olen sanonut: seuraavan vuoden Mestarien liigan paikka on se tärkein.

      Poista
    62. -Kakkoseksi Realin eteen ei realistisia mahdollisuuksia. Kolmanneksi ehkä. Tuo osoittaisi sitä mitä olen sanonut: seuraavan vuoden Mestarien liigan paikka on se tärkein.


      Eli euroopa league on höntsää. Englantilaisten pärjääminen siinä kertoo vaan huonosta tasosta ja siitä ettei muita kiinnosta

      Poista
    63. Ei vaan siitä että Englanti haluaa Espanjan ohi UEFA:n rankingeissa.

      Poista
    64. Sanoit että atleticoa kiinnostaa päästä enemmin champions leagueen ensi kaudeksi kuin voittaa europa league tällä kaudella eli se ei kiinnosta muita kuin englantilaisia

      Poista
    65. Messinvihaaja:

      Yhteispelin kehittämistä varten on harjoitukset. Lisäksi jokainen joukkue, joka pelaa eurocupeja, on pakotettu kauden aikana rotaatioon, koska yksikään kenttäpelaaja ei jaksa pelata kauden aikana täysipainoisesti 50+ ottelua. Monet muutkin joukkueet ovat pakotettuja rotaatioon loukkaantumisten takia.

      Osa Chelsean pelaajista pelaa enemmän, koska penkiltä ei näyttäisi löytyvän päteviä korvaajia. Tämä taas johtuu suurelta osin siitä, ettei seuran johto ja pelaajahankinnoista ymmärtävät henkilöt juuri ymmärrä lajin päälle.

      Realin ja Atleticon välistä eroa on tällä hetkellä 1 piste, joten mahdollisuuksia on erittäinkin paljon. Atleticoa varmasti tässä kohdassa kiinnostaa rahatilanteensa takia ensi kauden UCL-paikan varmistaminen. Sen ansiosta monet sen avainpelaajat varmaankin jäisivät seuraan myös ensi kaudeksi, tärkeinpänä esim. Falcao.

      Poista
    66. Ronaldo ja Messi jaksavat pelata. Ei ihme kun Espanjan taso on mitä on.

      Tai sitten halusivat säästää rahaa. Ei muuta sitä tosiseikkaa että monet pelaajat pelasivat liikaa.

      Atleticon mahdollisuudet ovat siinä että Real Madridia ei kiinnosta. Real Madrid pitää kakkossijan jos jaksaa kiinnostua siitä.

      Poista
    67. Ronaldo ja Messi jaksavat pelata, koska heille usein annetaan vapauksia puolustuspäässä. Heidän ei tarvitse kuluttaa energiaansa siihen. Lisäksi Real Madridin ja Barcan pelityylit eroavat melkoisesti englantilaisesta "ajokoirafutiksesta", missä juostaan paljon päästä päähän, joka vastaavasti on fyysisesti kuluttavaa.

      Säästävät rahaa tai ostavat sellaisia pelaajia, joista ei europeleissä ole tarpeeksi apua. Molemmat vaihtoehdot kertovat kykenemättömästä ja lajista ymmärtämättömästä johtoportaasta.

      Atleticon mahdollisuudet ovat myös siinä, että se pelaa liigassa Realia paremmin. Sen mahdollisuudet ovat ihan hyvätkin, koska Realille tulee kevään aikana vielä erittäin kovia UCL-pelejä.

      Poista
    68. Eli sarjan tason on harvinaisen paska koska Ronaldon ja Messin ei tarvitse puolustaa? Kiitos kun myönsit vihdoin.

      Tai sitten panostavat Valioliigaan.

      Atleticon taso on tullut hyvin esiin otteluissa Real Madridia vastaan, ei se riitä. Ainoa mahdollisuus on Real Madridin asennevamma.

      Poista
    69. Kyllä se puolustaminen yhdeksällä miehellä onnistuu. Ihan hyvin Suomeltakin, Pukkia ei nyt puolustajaksi voinut laskea, kaveri vaan hölkkäs ees taas.
      Myöskin se yksittäinen hyökkääjä sitoo vähintään sen yhden pelaajan vastustajalta eli sehän tekee 9v9 puolustustilanteen. Jos näin karkeasti ajatellaan.
      Taas ihan käsittämättömiä kommentteja MVltä. Ajattelisit joskus mitä kirjotat.

      Poista
    70. Kiitos Anonyymi selityksestä :)

      Tosiaan harvemminpa se puhtaat kärkipelaajat siellä omalla alueella ovat paljoa puolustamassa ja ns. "turhaan juoksemassa itseään piippuun" pallon perässä. Tietenkin asia on eri otteluiden viimeisillä minuuteilla, jos johdetaan vain yhdellä maalilla jne., mutta siitähän tässä nyt ei ollut kyse.

      Taas tämä "ei kiinnostanut"/höntsäsi/ei panostanut-kommentti Messinvihaajalta, kun ei muuta keksinyt...

      Niin no sitä liigan kakkospaikkaa ei kuitenkaan ratkaista pelkästään niissä kahdessa keskinäisessä ottelussa, vaan siihen vaikuttavat myös ne liigakauden muut 36 ottelua.

      Poista
    71. Tuolla logiikalla Valioliigassa hyökkääjät jaksaisivat pelata jokaisen ottelun koska hyökkääjien ei oikeasti tarvitse puolustaa. Ja eikös Messin kasvuhormonihoito muka heikentänyt fysiikkaa, jolloin Messillä ei voi olla hyvä fyysinen kunto ja sen takia jos Messi pelaa joka ottelun, se johtuu sarjan paskasta tasosta. Messinvihaajalle Flawless victory.

      Ne liigan 36 muuta ottelua ovat 90 prosenttisesti höntsää Rantapalloliigassa, kuten Barcelonan liigasaldosta nähdään.

      Poista
    72. Valioliigan hyökkääjät ovat siis yksinkertaisesti huonokuntoisempia, kun eivät jaksa pelata. Lisäksi kovinkaan montaa valioliigahyökkääjää ei ole vapautettu 95 % hyökkäysvelvoitteita, kuten Messi ja osin Ronaldokin on. En ole lääkäri, joten en ota kantaa tuollaisiin kasvuhormoniväitteisiin ja -kehäpäätelmiin.

      Nyt olikin puhe Atleticon mahdollisuuksista ja otteista. Barcelonan otteet eivät kuulu millään tavalla tähän.

      Poista
    73. Lisäksi tuosta Valioliiga-La Liga vertailusta vielä:

      Messi pelaa Barcelonassa, joka pitää palloa jokaista vastustajaa vastaan 70 % peliajasta. Tällöin hänen ei tarvitse kuluttaa energiaansa puolustajien prässäämiseen yms., mitä hyökkääjät tekevät silloin, kun omalla joukkueella ei ole palloa. Valioliigassa yksikään joukkue ei pysty samanlaiseen pallokontrolliin, jolloin energiaa kuluu hyökkääjilläkin enemmän "puolustamiseen", eli prässäämiseen yms. He joutuvat myös juoksemaan enemmän keskialueen ja hyökkäysalueen väliä. Barcelona taas pystyy "huilaamaan" monia vastustajia vastaan, kun se pitää palloa, varsinkin johtoasemassa. Pallon rauhallinen syötteleminen omalla joukkueella kuluttaa energiaa paljon vähemmän, kuin jatkuva edestakaisin juokseminen ja prässääminen.

      Poista
    74. Se että Barcelona sluibaa, tarkoittaa sitä että La Liga on Valioliigaa kovempi?
      Asia selvä :D

      Poista
    75. Enhän minä missään väittänyt, että tuo tekisi La Ligasta kovemman. Totesin vain, että tuollainen pelitavallinen ero vallitsee ja se vaikuttaa myöskin varmasti pelaajien fyysiseen kuntoon ja jaksamiseen.

      Poista
  4. Vähintään yksi huippu 1/2-välieräpari tulee, koska huippuseuroja (Barca, Real, BayerN, Juve ja Dortmund) on jäljellä 5. Joten vähintään 2 edellämainituista pelaa keskenään. Myös aika kovat pelit tulee jos PSG pelaa jotakin ennakkosuosikkia vastaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin kyllähän psg:kin voi laskea tuohon porukkaan sillä ketä tahansa noista vastaan se pelaisi niin olisi aika kova pari. Pakostakin nähdään tosiaan huippupareja seuraavalla kieroksella

      Poista
  5. Maailman parhaat keskuspuolustajat, yritys 2, tulee millon?

    VastaaPoista
  6. Huikeaa zampan kyykytystä miehen omassa blogissa..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siinä näkee erään joka ei suostu myöntämään olevansa väärässä :D

      Poista
    2. No et sinäkään ikinä myönnä olevasi väärässä

      Poista
    3. En ole koskaan väärässä.

      Poista
    4. Oon aineissa kun pena ja timppa jätttii muuut

      Poista
  7. Hahahahah. Neuer on huono

    VastaaPoista